Ghostlandım mı?

ghostlanmak ne demek ya ilk defa duydum çözemedim
herşey yolundayken aniden kayboluyorlar,görmezden geliyorlar,sosyal medya hesaplarından fln silip engelliyorlar,msj arama vs yok aniden bitiriyor,bunun gibi şeyler sanırım,yaşlandık ya bizim zamanımızda direk ortadan kayboldu,yer yarıldı içine girdi fln derdik

E yuh ya
Ben cidden bsey oldu sandim
Adam ne kadar kalpsiz ruhsuz birseymis
Boylesi hasta olsan su bile vermez, korkunc
Direkt bas engeli
Bide yardima cagiriyordu seni ahlaksiz
Telefonu kapalı halen iş telefonumdan aramıştım bildirim geliyor ulaşamadığınız xxx numarasına şu an ulaşabilirsiniz diye o bildirim gelmedi. Ama muhtemelen pc den falan bakıyor ya da uçak modunda kullanıyor telefonu

Ne zamandir birliktesiniz? bugün taşınacak yaşadığım yere diyorsunuz belki taşınma telaşesi sebebiyle açmıyordur. Evi biliyorsanız akşam iş çıkışı bi uğrayın.

Ne zamandir birliktesiniz? bugün taşınacak yaşadığım yere diyorsunuz belki taşınma telaşesi sebebiyle açmıyordur. Evi biliyorsanız akşam iş çıkışı bi uğrayın.
1 aya yakın oldu. Yaşadığım ile taşınacak ancak araçsız 1.5 saat uğrayabileceğim mesafede bir yer değil . Bir 20 dk kadar önce instagram storyme bakmış kendisi yaşıyor muhtemelen

1 aya yakın oldu. Yaşadığım ile taşınacak ancak araçsız 1.5 saat uğrayabileceğim mesafede bir yer değil . Bir 20 dk kadar önce instagram storyme bakmış kendisi yaşıyor muhtemelen
Uzun ilişkiyse 1.5 saatlik yol gidilirdi otobüs vs ile ama 1 aylık iliskiymiş. Hikayeye baktıysa herhalde bitirmiş. Insan bi arar bari ya nasıl insanlar olduk böyle

Uzun ilişkiyse 1.5 saatlik yol gidilirdi otobüs vs ile ama 1 aylık iliskiymiş. Hikayeye baktıysa herhalde bitirmiş. Insan bi arar bari ya nasıl insanlar olduk böyle
muhtemelen öyle. saklanma aşamasında galiba kendisi. ben bitti diyeyim oda kabul etsin. ben bitirmiş olayım diye sanırım.

okudum şimdi son durumu
ne kadar şerefsiz bu insanlar ya
bence hiç engelleme hatta hiçbir şey yapma
bakalım sana yazacak mı bi açıklama yapacak mı
pek akılsız bişey çünkü bu belli ki. hikayeye bakarak kendisini ele vermiş
bu salak muhtemelen sana açıklama falan da yapar yalandan bişiler uydurur
o yazdığı zaman sen de şöyle okkalı bi cevap verirsin ondan sonra engellersin
biraz egosu dağılsın kendini bişey sanma duygusu yıkılsın
senin yerinde olsam 2-3 gün ona bişiler yazması için alan tanırım
bu süre zarfında ses çıkarmazsa engeller geçerim

Umursamayacağım bakalım cidden bende merak ediyorum ne bahane sunacak acaba

Iki hafta, bir ay tanidigin biri erkek arkadasin olmuyor ki kendiside olmadigini pratik olarak anlatmis. Sorunun cevabi evet flörtun tarafindan önce love bombing sonra ghostlammissin.

ben olsam çıldırırdım vallahi,hayatıma nasıl bana sorarak girdiyse hayatımdan çıkarkende bir sebep sunmak zorunda,kimin ne haddine bu terbiyesizlik,kimse kimsenin meraklısı değil ama açıklama yapmadan öyle havada bırakılmaz bir ilişki,gerekçeler sıralanmadan,neler olduğunu söylemeden hayırdır yani,düşünüyorumda bir insanın kocası akşam eve gelmese,tlfnlara cevap vermese fln bir açıklama bir gerekçe beklenmezmi,bir ilişki yaşarken neden evlilikten daha az ciddiye alınsınki,sonuçta o insanın zamanından çalıyorsun,bu kadar basit olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…