- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Maalesef öyle insanlar için bir bahane sunmadan kaçmak kolaylarına geliyor neden sonuç ilişkisi sunmadanben olsam çıldırırdım vallahi,hayatıma nasıl bana sorarak girdiyse hayatımdan çıkarkende bir sebep sunmak zorunda,kimin ne haddine bu terbiyesizlik,kimse kimsenin meraklısı değil ama açıklama yapmadan öyle havada bırakılmaz bir ilişki,gerekçeler sıralanmadan,neler olduğunu söylemeden hayırdır yani,düşünüyorumda bir insanın kocası akşam eve gelmese,tlfnlara cevap vermese fln bir açıklama bir gerekçe beklenmezmi,bir ilişki yaşarken neden evlilikten daha az ciddiye alınsınki,sonuçta o insanın zamanından çalıyorsun,bu kadar basit olmamalı.
bence açıklama yapmak zorunda buna mecbur,kimsenin hayatı yol geçen hanı değil,siz sorun o da anlatmak zorunda.Maalesef öyle insanlar için bir bahane sunmadan kaçmak kolaylarına geliyor neden sonuç ilişkisi sunmadan
Bakalım soracağım ama şimdi değilbence açıklama yapmak zorunda buna mecbur,kimsenin hayatı yol geçen hanı değil,siz sorun o da anlatmak zorunda.
Mesajlarım iletilmişti zaten mavi tik olmadı halen saklanmayı tercih ediyor sanırım yazmadıGelişme varmı konu sahibi? Hala saklanmayı mı tercih ediyor, mesajlarınız vs iletildi oldu mu?
Sordum ona da cevap yok arıyorum ulaşılamıyor diyor mesaj atıyorum çift tik ama mavi tik olmuyor iletiliyor mesajımdabence açıklama yapmak zorunda buna mecbur,kimsenin hayatı yol geçen hanı değil,siz sorun o da anlatmak zorunda.
Resmen uçak modunda kullanıyor terbiyesiz ya. Engelleyin gitsin bence.Sordum ona da cevap yok arıyorum ulaşılamıyor diyor mesaj atıyorum çift tik ama mavi tik olmuyor iletiliyor mesajımda
Öyle olacak sonunda zatenResmen uçak modunda kullanıyor terbiyesiz ya. Engelleyin gitsin bence.
Arkadaşımdı normalde bir anda flörte evrildi. Sanal değildi ama aynı şehirde yaşamıyoruz taşınacaktı burayaSanal bir ilişki miydi ? Nasıl ortak tanıdık hiç yok . Uzak mesafe olsa bile bir iki ortak tanıdık mutlaka çıkar
Storyne baktıysa demek ki sana 2 dk mesaj da yazabilirdi. Yazmak istememiş demek ki burdan bu sonuç çıkar. Buna benzer bişey yaşadım ben adamı ghostladım story atıp bana yazmıyordu çünküselam arkadaşlar;
dün akşamdan beri erkek arkadaşımdan mesajlarıma cevap alamıyorum. en son 19.00 civarı konuştuk ondan sonra cevap yok. hatta bugün benim yaşadığım şehre taşınacaktı. akşam saatlerinde burada olmayı planlıyordu ama dediğim gibi dünden beri haber alamıyorum.
ghostlandım mı acaba diye düşünüyorum ama hiç bir yerden engel de yok. ne yapsam bilemedim. (haber alabileceğim ortak tanıdık yok )
güncelleme: telefonu kapalı ancak akşam üstü 4 storymden ilkine bakmış. yaşıyor yani.
Bende engelleyeceğim en sonunda mesajlar iletiliyor mavi tik olmuyor ama telefon kapalıStoryne baktıysa demek ki sana 2 dk mesaj da yazabilirdi. Yazmak istememiş demek ki burdan bu sonuç çıkar. Buna benzer bişey yaşadım ben adamı ghostladım story atıp bana yazmıyordu çünkü
Uçak moduna almış o zaman. Yani ilişkinizin boyutunu bilmiyorum benim yeniydi ondan ben engelledim geçtim sizinkini bilemem bi kaç gün daha bekleyin istersenizBende engelleyeceğim en sonunda mesajlar iletiliyor mavi tik olmuyor ama telefon kapalı
Bir ay falandı ama arkadaşdım öncesinde tabiUçak moduna almış o zaman. Yani ilişkinizin boyutunu bilmiyorum benim yeniydi ondan ben engelledim geçtim sizinkini bilemem bi kaç gün daha bekleyin isterseniz
Bildiğiniz bi arkadaşı yok mu ona sorunBir ay falandı ama arkadaşdım öncesinde tabi
Farklı illerde yaşadığımız için bir arkadaşını tanımıyorum açıkçasıBildiğiniz bi arkadaşı yok mu ona sorun
Maalesef öyleAy bu erkekler. Nasıl bir beyinleri kafa yapıları var anlamak güç. Normal doğru düzgün bir insan olmak demek bir erkek için zor bir şey
Hikayenize baktığına göre mesajınıza da cevap verebilirdi. Başına bir şey geldiği yok kaçakları oynuyor gibi duruyor. Siz de hiç mesaj atmayın kayıplara karışın bir süre. Hikaye atarsa bakmayın geri dönüş yaparsa cevap vermeyin. Trip bile atmayın. Bir süre sonra da silin gitsin. Böyle adamlarla kavga edip trip atmaya bile değmez.selam arkadaşlar;
dün akşamdan beri erkek arkadaşımdan mesajlarıma cevap alamıyorum. en son 19.00 civarı konuştuk ondan sonra cevap yok. hatta bugün benim yaşadığım şehre taşınacaktı. akşam saatlerinde burada olmayı planlıyordu ama dediğim gibi dünden beri haber alamıyorum.
ghostlandım mı acaba diye düşünüyorum ama hiç bir yerden engel de yok. ne yapsam bilemedim. (haber alabileceğim ortak tanıdık yok )
güncelleme: telefonu kapalı ancak akşam üstü 4 storymden ilkine bakmış. yaşıyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?