Ghostlandım mı?

Maalesef öyle insanlar için bir bahane sunmadan kaçmak kolaylarına geliyor neden sonuç ilişkisi sunmadan

Gelişme varmı konu sahibi? Hala saklanmayı mı tercih ediyor, mesajlarınız vs iletildi oldu mu?

Sanal bir ilişki miydi ? Nasıl ortak tanıdık hiç yok . Uzak mesafe olsa bile bir iki ortak tanıdık mutlaka çıkar

Storyne baktıysa demek ki sana 2 dk mesaj da yazabilirdi. Yazmak istememiş demek ki burdan bu sonuç çıkar. Buna benzer bişey yaşadım ben adamı ghostladım story atıp bana yazmıyordu çünkü

Storyne baktıysa demek ki sana 2 dk mesaj da yazabilirdi. Yazmak istememiş demek ki burdan bu sonuç çıkar. Buna benzer bişey yaşadım ben adamı ghostladım story atıp bana yazmıyordu çünkü
Bende engelleyeceğim en sonunda mesajlar iletiliyor mavi tik olmuyor ama telefon kapalı

Bende engelleyeceğim en sonunda mesajlar iletiliyor mavi tik olmuyor ama telefon kapalı
Uçak moduna almış o zaman. Yani ilişkinizin boyutunu bilmiyorum benim yeniydi ondan ben engelledim geçtim sizinkini bilemem bi kaç gün daha bekleyin isterseniz

Ay bu erkekler. Nasıl bir beyinleri kafa yapıları var anlamak güç. Normal doğru düzgün bir insan olmak demek bir erkek için zor bir şey

Hikayenize baktığına göre mesajınıza da cevap verebilirdi. Başına bir şey geldiği yok kaçakları oynuyor gibi duruyor. Siz de hiç mesaj atmayın kayıplara karışın bir süre. Hikaye atarsa bakmayın geri dönüş yaparsa cevap vermeyin. Trip bile atmayın. Bir süre sonra da silin gitsin. Böyle adamlarla kavga edip trip atmaya bile değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…