Ne yazik ki gercek.gida dedektifini takip ediyoruz uzun zamandir..Öncelikle internette gördüğünüz her caps’e inanmayın lütfen.
Belki vardır belki yoktur böyle bir şey, şu an için bilemeyiz ama her gördüğümüze inanmamalıyız.
Oranları ne olursa olsun paketli gıdalar zaten safi zarar, çocuklara yedirmemeyi deneyebilirsiniz.
Güzel konuşunca ne elde ettik de böyle konuşmayalım. Öğrenecek insan her türlü öğrenir. Uslüp tartışmaları bile komik. Gerçekleri yazdım filtrelemeden. Kimse kendine pay çıkarmaz, ay uslubu kötüymüş diye kulp takarsa bunun sorumlusu ben miyim?Bu Uslupla ne elde ettiniz şimdi?Alkışlıyorum şimdi insanlar sizden çok şey öğrendiler bravo ...
Aşı karşıtı değilseniz bu mesajı size yazmamışım belli ki. Hala bağışıklık sistemi olayına giriyorsunuz. Çöktü o tek cümleyle. Kafanıza göre virus seçmeyin.Ben aşı karşıtı değilim fakat Bağışıklık sistemine ve Aşının türüne göre değişebilir bu fikrim.
Kuduz aşısıyla grip aşısı diye sonradan empoze edilen aşı tabi ki bir değil.
Herkes birbirini cahillikle itham e
Modayı takip etmişsiniz. 2 bilgiyle alim oluyorsunuz. Sabunmuş falan onları geçelim. Kullanılacağı yer var kullanılmayacağı yer var. Hastaneleri sabunla temizleseler bir haftaya herkes enfeksiyon olur. Neyse evinizde kullanın, temizdir zaten.Bence de etmeyelim sohbet her şeyi bildiğini düşünüp önüne gelene cahil demek sizin modern dünyanızın modası ne de olsa.
Ve ben modayı takip etmem
Ben adet görmeyle ilgili faydaların konuyla alakalı olduğu için sadece birine değindim. Her şeyi bilirim havasında değilim. Sabunla kıyafet yıkanmayacağını söyledi ona karşılık ne var bunda dedim. Deterjanların tehlike saçtığını herkes bilir.Modayı takip etmişsiniz. 2 bilgiyle alim oluyorsunuz. Sabunmuş falan onları geçelim. Kullanılacağı yer var kullanılmayacağı yer var. Hastaneleri sabunla temizleseler bir haftaya herkes enfeksiyon olur. Neyse evinizde kullanın, temizdir zaten.
Kadınlar kan vermek faydalı diye regl olmaz. Esas olarak vücudun hamileliğe hazırlanması faydalıdır. Yani kanlanma. Bakar ki vücut yumurta döllenmemiş, burası çöp oldu bunu atayım da yenisini yapayım der. Sülük aklıcam diye böyle cahil cahil konuşmayın. Kim bilir kaç senedir regl oluyosunuz kurduğunuz cümleye bak. Sonra bana cahil dediler
Dünden beri paylaşımlarınızı,ekseriyetle petlerle ilgili olanlar, faydalı buldugumdan düsturumu size de tavsiye etmek isterim.Modayı takip etmişsiniz. 2 bilgiyle alim oluyorsunuz. Sabunmuş falan onları geçelim. Kullanılacağı yer var kullanılmayacağı yer var. Hastaneleri sabunla temizleseler bir haftaya herkes enfeksiyon olur. Neyse evinizde kullanın, temizdir zaten.
Kadınlar kan vermek faydalı diye regl olmaz. Esas olarak vücudun hamileliğe hazırlanması faydalıdır. Yani kanlanma. Bakar ki vücut yumurta döllenmemiş, burası çöp oldu bunu atayım da yenisini yapayım der. Sülük aklıcam diye böyle cahil cahil konuşmayın. Kim bilir kaç senedir regl oluyosunuz kurduğunuz cümleye bak. Sonra bana cahil dediler
Bahsedilen hesabı incelerseniz önyargılariniz kırılır diye düşünüyorum. Aslında yaptığı içindekiler kısmını incelemek. Siz de yapabilirsiniz yani. Adam bize balığı veriyor ama balığı tutmayı da öğretiyor. İçerikte yazan şu şudur gibi aciklama da yapıyor. Şeffaf yani, isterseniz dediği gibi mi diye kendiniz de araştırabilirsiniz.Tamam da neye dava açıyor bu adam? Bu konu için konuşursak mesela ingilterede farklıymış, türkiyede farklıymış. Türkiyede farklı olmasını engelleyen bir kanun var mı, yasa dışı bir iş mi yapıyorlar, hayır... Ee, neyi dava ediyor?
Dava edilmesi gereken firmalar mı yoksa sağlık bakanlığı vs gibi bu işte yetkili merciler mi?
Bahsedilen hesabı incelerseniz önyargılariniz kırılır diye düşünüyorum. Aslında yaptığı içindekiler kısmını incelemek. Siz de yapabilirsiniz yani. Adam bize balığı veriyor ama balığı tutmayı da öğretiyor. İçerikte yazan şu şudur gibi aciklama da yapıyor. Şeffaf yani, isterseniz dediği gibi mi diye kendiniz de araştırabilirsiniz.
Dava kısmı da adam firmalara degil; firmalar adama dava açıyor bildigim kadarıyla
Sizin o modern ilaçlarınızın çoğu hastaları iyi etmiyor. İnsanları ilaca bağımlı hale getiriyor çünkü devamlı para akışı lazım. Üstelik sürüyle yan etkisi var
O ayaklarınızdaki mantarlar egzamalarda alerjiler deterjanlar yüzünden
çocuğumun bütün aşılarını yaptırdım buna rağmen pişmanım yerli aşıyı savunan ekiptenim yerli aşı üretilmesi çünkü ülkemize servis edilen aşılar ağır metallerle dolu,bu sadece gıda üretimi için değil ülkemize ithal edilen kadın pedlerinde de benzer türevler dolu.Arkadaşlar eger yanlis basliktaysam özür dilerim, ama bu bana iki gündür dert olduBu nasıl bir ayrim neden bizim ulkemizde böyle şeyler oluyor? Bizi cok kolay lokmami görüyorlar bilemiyorum ama evlatları koruyalım cidden ...Eki Görüntüle 2277816
Aşı yaptirmayanlarla tartışan ben artık hakli olabileceklerini düşünüyorum!!
Eki Görüntüle 2277819
Söylediklerinize “kan aldırmak faydalıdır, kadınlar bu yüzden adet olur” ile başlamasaydınız altta yazdığınız doğru şeyleri de okurdu insanlar. Kadınların adet olması ile kan aldırmak arasında ilişki yoktur....Kan alma verme durumu da başkadır. Herkes kan veremez.Herkes birbirini cahillikle itham ediyor siz en iyisini biliyorsunuz
Kan aldırmak faydalıdır. Kadınlar her ay bu yüzden adet görür. Hacamatla sülükle de kan aldırılır.
Zeytinyağı sabunundan neden deterjan olmuyormuş neden çamaşır giyilmiyormuş çok da güzel oluyor. Deterjanlardan iyi temizliyor. Temizlerken yumuşatıyor.
Makineye koyduğunuz yumuşatıcıyı makine durulamıyor o şekilde giyiyorsunuz. Bu mu sağlıklı?
Sizin o modern ilaçlarınızın çoğu hastaları iyi etmiyor. İnsanları ilaca bağımlı hale getiriyor çünkü devamlı para akışı lazım. Üstelik sürüyle yan etkisi var
Ben banyoda zeytinyağlı sabun kullanıyorum değiştirmeyi de düşünmüyorum. Çok memnunum insanlar cildimin saçlarımın çok yumuşak olduğunu söylüyor
Her şeyin doğrusunu sizler biliyorsunuz her şeyin doğrusu bu yüzyılda bulundu.
Çünkü bunları üretenler gerçekten insanların sağlığını düşünüyordu!
Demek istediğim her ay kanla birlikte vücuttan kirin atılması ve kadınların bu şifa yönteminden devamlı faydalanıyor olmasıydı. Uzun uzun yazmak istemedim. Benzerlik kurmak açısından söyledimSöylediklerinize “kan aldırmak faydalıdır, kadınlar bu yüzden adet olur” ile başlamasaydınız altta yazdığınız doğru şeyleri de okurdu insanlar. Kadınların adet olması ile kan aldırmak arasında ilişki yoktur....Kan alma verme durumu da başkadır. Herkes kan veremez.
Herkes birbirini cahillikle itham ediyor siz en iyisini biliyorsunuz
Kan aldırmak faydalıdır. Kadınlar her ay bu yüzden adet görür. Hacamatla sülükle de kan aldırılır.
Zeytinyağı sabunundan neden deterjan olmuyormuş neden çamaşır giyilmiyormuş çok da güzel oluyor. Deterjanlardan iyi temizliyor. Temizlerken yumuşatıyor.
Makineye koyduğunuz yumuşatıcıyı makine durulamıyor o şekilde giyiyorsunuz. Bu mu sağlıklı?
Ben banyoda zeytinyağlı sabun kullanıyorum değiştirmeyi de düşünmüyorum. Çok memnunum insanlar cildimin saçlarımın çok yumuşak olduğunu söylüyor
Her şeyin doğrusunu sizler biliyorsunuz her şeyin doğrusu bu yüzyılda bulundu.
Çünkü bunları üretenler gerçekten insanların sağlığını düşünüyordu!
Hem aliskanlik ama ben birseyi yapinca en iyisi olsun diyorum kafam bulaniyor: ( mesela yogurt yapiyorum ya.. sutu ciftlikten aliyorum oraya kadar tamam.. o inekler ne yedi? Yemlerinde hormon vardi asilari antibiyotik ilac aldiklarini filan dusunuyorum. Mesela hamur isi cok severim yaparim cokca.. ama o un glutensiz olsada.. o un ne islemlerden gecti, icinde neler var? Meyveli dondurma yap mesela.. icine koyacagin meyve bile hormonludur. Ictigimiz pastorize sutler sut tozundan yapiliyor deniyor.. bu bayram baklavamizi kendim actim mesela mis gibi oldu, hazirlara tas cikartir. Koklayinca mis gibi kokuyordu... icine kullandigim un, seker hatta yumurtalar bile saibeli. Organik bile alsan hepsini..yani yaptiklarimiz ne kadar saglikli olabilirki? Tabiiki evde yaptigin kekte koruyucu renklendirici vs yok evdeki bambaska, hazirlar gibi omru 2 sene degil.. iste fazla derine inincede mesela dondurmayi yapmam.. neden? Cunku hem tadi tutmaz hem bir cok isimin yaninda ugrasilacak ekstra is. Iste boyle ala alada aliskanlik haline geliyor dedigin gibiBunun alışkanlıklarla alakalı birşey oldugunu düşünüyorum.
Ben oğlumdan önce paket paket çikolata cips yiyen, kahvaltısını puacadan ibaret eden, kısacası çok da sağlıklı beslenmeyen biriydim.
Ama oğlumdan sonra, onunla beraber sağlıklı atıştırmalıklar yiyen, yoğurdu mayalanan, kefiri evde yapan, dondurmayı, cipsi, neye suyunu, ekmeği glütensiz unlarla yapan, herşeyi mevsiminde ve organik tüketmeye çalışan biri haline döndüm.
Şükür ki oğlum da markette gördüğünü bunu evde yapalim, bu zararlı diyen, kuru kayısıyı hurmayı çikolataya tercih eden bir çocuk oldu.
Açıkçası tek çocukla çok da zor gelmiyor, seviyorum da kendim yapmayı.
Ama tabi şartlara göre değişkenlik gösterebilecek bir durum.
Yine de inanın gerçekten ekmek mayalamak alisinca 15 dk yi geçmiyor, dondurma cips yapmak hepsi öyle..
Buna ek olarak da arada bir çubuk kraker yemekten de hiçbirsey olmuyor..
Yani çocuğu ne özendirecek ne de bağımlı edecek kadar mesafeyi ayarlamak lazım diye düşünüyorum
Hacamat cahillik miAblacım hacamat sülük ne allasen bu yüzyılda resmen cahillik.bizim bi hoca o hacamat muhabbetine hastanelik oldu,kanını fazla çekmişler sanırım.
Zeytinyağından falan sabunu şampuanı bir yere kadar anlarım da,deterjan?kadının yıkadığı hiçbir çamaşır giyilmez kusura bakma.
Kimyasallar konusunda edindiğiniz bilgiler doğru burada hemfikiriz. Halk arasında kirli diye tabir edilen kanın içinde ne var mesela? Kanı kirli yapan oksijen miktarıdır muhtemelen. Toplar damardan çıkan kanlar oksijence fakirdir. Rengi koyudur. Kalbe gidip temizlenmeye çalışır. Annem de söyler yaradan akan kan için pis kan çıktı diye. Ama halk arasındaki tabir ve yanlış kullanılıyor. Öyle bir durum yok.Demek istediğim her ay kanla birlikte vücuttan kirin atılması ve kadınların bu şifa yönteminden devamlı faydalanıyor olmasıydı. Uzun uzun yazmak istemedim. Benzerlik kurmak açısından söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?