- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Evet fason konusunda da 1 numarayiz o da doğru. Alıma gore üretim var. Birde zara vs gibi bazi markalarin da turkiyeye yaptırdığını biliyorum ama zara olmayabilir levis ti galibaÖnde evet ama sadece ihracat yaptigi ulkelere iç piyasa berbat kanser olursunuz. Turkiyede pazArda 5 tl tshirt varken zara da bi thsirt en az 60 tl. Ipligi bile testen geciyor. Ben tekstil mühendisiyim adamlar cocuk kiyafetlerinde etiketine kadsr teste sokuyor.
Zara evet %70 urunler turkiyede uretiliyor. Aslinda dediginiz gibi turkiye tekstil acisindan cok revacta bir ulke. Cok iyi iplik kumaş boya fabrikalari var ama bir baski kalibi bile 600 dolara acildigini dusunursek baskili tshirt nasi pazarda 5 tl ye satilabilir ki tekstilde para birimi dolardir. Turk insaninin alim gucu dusuk dolarda bu kadar yuksek olunca tabi yine merdiven alti olaylar... ozellikle bebek ve cocuklara dikkat edin ucuz diye bilmediginiz urun ve ozellikle cok renkli cok baskili kiyafet almayin. Birde optik beyaz onlardada asiri agartici madde kullanilirEvet fason konusunda da 1 numarayiz o da doğru. Alıma gore üretim var. Birde zara vs gibi bazi markalarin da turkiyeye yaptırdığını biliyorum ama zara olmayabilir levis ti galiba
mertere zara mallar gelirdi el altından. Türkiyede üretimi vardı ama satışı yoktu. Hatalı mallar bile imhaya gitmeli şirket politikasına göre iç piyasaya verilmesi yasaktı.Evet fason konusunda da 1 numarayiz o da doğru. Alıma gore üretim var. Birde zara vs gibi bazi markalarin da turkiyeye yaptırdığını biliyorum ama zara olmayabilir levis ti galiba
Defolu mallar kiloyla etiketi kesilip satiliyor cogu fabrikada calisirken gordum. Hatta bizede 5 ve 7.5 tl ye satiliyor. Imha ediliyor deniliyor da yalan hepsi ondanda para kazaniyorlar tabikide. Teste gelen numuneler bile satiliyor yikanmis onlar bide birsuru testen gecmismertere zara mallar gelirdi el altından. Türkiyede üretimi vardı ama satışı yoktu. Hatalı mallar bile imhaya gitmeli şirket politikasına göre iç piyasaya verilmesi yasaktı.
O kısmını bilmiyorum bize gelen ürünler etiketli falandı. Dikiş 1 cm 2li gitmiş diye defoya çıkmış gibi küçük kusurlar oluyodu ürünlerde. Getiren adam şirketin imha için anlaştığı biriydi. Nedir ne değildir bilmem, çok yararlandık diyeyim. Her markadan baya yararlandım ben aslında. Merter candır :)Defolu mallar kiloyla etiketi kesilip satiliyor cogu fabrikada calisirken gordum. Hatta bizede 5 ve 7.5 tl ye satiliyor. Imha ediliyor deniliyor da yalan hepsi ondanda para kazaniyorlar tabikide. Teste gelen numuneler bile satiliyor yikanmis onlar bide birsuru testen gecmis
Benim defo dedigimde herhangi bir yerinde 0.5 cm ölcu eksik yada fazlaO kısmını bilmiyorum bize gelen ürünler etiketli falandı. Dikiş 1 cm 2li gitmiş diye defoya çıkmış gibi küçük kusurlar oluyodu ürünlerde. Getiren adam şirketin imha için anlaştığı biriydi. Nedir ne değildir bilmem, çok yararlandık diyeyim. Her markadan baya yararlandım ben aslında. Merter candır :)
Keşke sadece paketli gıda olsa. Geçen hafta rusyanın fazla kimyasala maruz kalmış diye geri gönderdiği domatesler iç piyasaya sürüldü ve bizler de domates ucuzladı diye sevindik. Allah sonumuzu hayretsinPaketli gidalarin hicbirine guven yok maalesef. Ozellikle yurtdisi menseili olanlar. Bizlere cok is dusuyor dondurmadan atistirmaliklara her seyi kendimiz yaparsak ancak icimiz rahat eder.
Ayeica o etiketi kesilenler butiklerde de satılıyor dahasi Istanbulda cok ucuza satilip ufak sehirlerde acayip fiyatlara satılıyor. Dolce gabbana bile var isin içindeDefolu mallar kiloyla etiketi kesilip satiliyor cogu fabrikada calisirken gordum. Hatta bizede 5 ve 7.5 tl ye satiliyor. Imha ediliyor deniliyor da yalan hepsi ondanda para kazaniyorlar tabikide. Teste gelen numuneler bile satiliyor yikanmis onlar bide birsuru testen gecmis
Yani turkiyede satılan zara yurtdisinda uretilen oyle mi. Merter adeta bir derya zatennmertere zara mallar gelirdi el altından. Türkiyede üretimi vardı ama satışı yoktu. Hatalı mallar bile imhaya gitmeli şirket politikasına göre iç piyasaya verilmesi yasaktı.
Tekstilde para birimi dolar mi? Aa bilmiyordum ben bunu. Bu arada cogu pamuk gorunumlerde sentetik karışım polyester tarzda olanlar da sağlığı tehdit ediciymis ama görünümü güzel işte onlarinda. Utu de gerekmiyorZara evet %70 urunler turkiyede uretiliyor. Aslinda dediginiz gibi turkiye tekstil acisindan cok revacta bir ulke. Cok iyi iplik kumaş boya fabrikalari var ama bir baski kalibi bile 600 dolara acildigini dusunursek baskili tshirt nasi pazarda 5 tl ye satilabilir ki tekstilde para birimi dolardir. Turk insaninin alim gucu dusuk dolarda bu kadar yuksek olunca tabi yine merdiven alti olaylar... ozellikle bebek ve cocuklara dikkat edin ucuz diye bilmediginiz urun ve ozellikle cok renkli cok baskili kiyafet almayin. Birde optik beyaz onlardada asiri agartici madde kullanilir
muhtemelen bize gelen defolu ürünler ihracat ürünüydü.onu demek istedim. türkçe değildi etiketler.Yani turkiyede satılan zara yurtdisinda uretilen oyle mi. Merter adeta bir derya zatenn
Sizde mi tekstil mühendisi siniz? Babam uğraştı bende oradan biliyorum az biraz. Bir de ben suanda magazalarda kalitesi cok düşük seyler görüyorum ortalama ve pahali magazalarda. Bu da sıkıntı aslındamuhtemelen bize gelen defolu ürünler ihracat ürünüydü.onu demek istedim. türkçe değildi etiketler.
yok ben veteriner hekimim. tekstilden çok anlamam. tanıdık sağolsun el altından verirdi ürünlerden bize.Sizde mi tekstil mühendisi siniz? Babam uğraştı bende oradan biliyorum az biraz. Bir de ben suanda magazalarda kalitesi cok düşük seyler görüyorum ortalama ve pahali magazalarda. Bu da sıkıntı aslında
Ay ne güzellyok ben veteriner hekimim. tekstilden çok anlamam. tanıdık sağolsun el altından verirdi ürünlerden bize.
Ilgilendigini sanmıyorum. Daha önce bir sürü hamileyken sigara içen kadın konulu yazılar şikayet ettim@Mune , burada toplum sağlığını tehdit edici şeylerin propagandası yapılıyor.
Ben arastirdim ve ingilterede twister dondurmasini üreten "wall's" markasinin sitesine girdim. Ve hic öyle birsey yok.
Yazdigi oranlari nereden bulmus cok merak ettim.
Ki hadi öyle diyelim, icinde daha fazla süt olsa neye yarar? Hepsi seker zaten, begin degeri 0 olan birsey.
Ablacım hacamat sülük ne allasen bu yüzyılda resmen cahillik.bizim bi hoca o hacamat muhabbetine hastanelik oldu,kanını fazla çekmişler sanırım.Bu kadar emin konusmayin benim çevremdeki bir cok insan çocuğuna aşı yapmamış aşıyı birak daha ağrı kesici vermeyen arkadasim bile var..gayet saglikli çocuklar. .hacamat ve sülük oluyolar ilac asla kullanmaz hep dogal yağlardan yapar kremini sabununu şampuanini deterjan almaz..tavsiyesi üzerine kış gelmeden cocuklara bi kez sülük bi kezde hacamat yaptirdim kışı çok hasta olmadan olsak bile hafif atlattik..
Aşı konusunda ki fikrinizi ise kesinlikle değiştirecek iki isim biliyorum intagramda yağmur mirzayeva ve hafsa işbilir..bunların bi kac aşı ile ilgili yazisini okuyun derim..evet aşı gerçekten yaptirmamak gerekiyor..
Bu Uslupla ne elde ettiniz şimdi?Söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum konu boyut değiştirmesin diye ama bu insanlar bunu ilk önce petlerinde denediler. Ya sürekli ilaç içiriyoruz çok gereksiz zehirleniyo hayvanlarım. Yok bu aşıya gerek yok. Benim kedim evden çıkmıyo ki yaptılar. Sonra iki üç gerzek dediki hayvana sarımsak yedirin olmaz zaten pire kene iç parazit. Sirke sürün gelmez zaten bilmem ne. Sonra ellerinde patladı hepsi. Parvo olup ölen mi, distemper olan mı, sarımsaktan anemi olan kan nakli yapılan mı, sirkeyi sürdü diye sahibi rahat rahat takılırken, pire salgınına uğrayan mı, sirkeden tiksinip stres olan kediler mi, grain free beslicez diye dcm olan köpekler mi, bütün bağırsakları iç parazit dolan hayvanlar mı, kendi kendine internet tarifiyle evde köpeğini besleyip hayvanı hasta eden mi say say bitmez. Yaşayınca düşüyo ki jetonları. Ver hindistan cevizi yağını bas sarımsağı sirkeyi her şey çok güzel olacak diye takılıyolar. Bu sosyal medya akımıyla herkes doktor herkes herşeyi biliyo. İki isim bilen hemen kabul edip çığırtkanlığa propagandaya başlıyor.
Ananemin özlü sözüyle bitiriyorum bildiğinizi b*ka verip yiyin. Size ne söylense anlamazsınız. Eğitilemezsiniz siz.
Ohh be rahatladım.
Herkes birbirini cahillikle itham ediyor siz en iyisini biliyorsunuzAblacım hacamat sülük ne allasen bu yüzyılda resmen cahillik.bizim bi hoca o hacamat muhabbetine hastanelik oldu,kanını fazla çekmişler sanırım.
Zeytinyağından falan sabunu şampuanı bir yere kadar anlarım da,deterjan?kadının yıkadığı hiçbir çamaşır giyilmez kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?