- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
Allah Allah bak sen şu Allahın işine? Kim o,yeryüzü doktoru falan mı?Evet doktor olup yaptirmayan var.. hatta aşı konusunda kararsız kaldık bir dönem ve esim "Doktor" olan arkasina sordu ama telefonda konuşmadı yüzyüze görüştükler çünkü telefonlarin dinlenme olasılığı var ve ben aşı hakkinda olumsuz bir şey soylersem hakkimda soruşturma acilir demiş. .ama kendi çocuğunu da vurdurmamis..başka bir doktor arkasimiz var onlarda vurulmali diyor
Kendinize çok doğru bir nick seçmişsiniz bunun için tebrikler öncelikle.Herkes birbirini cahillikle itham ediyor siz en iyisini biliyorsunuz
Kan aldırmak faydalıdır. Kadınlar her ay bu yüzden adet görür. Hacamatla sülükle de kan aldırılır.
Zeytinyağı sabunundan neden deterjan olmuyormuş neden çamaşır giyilmiyormuş çok da güzel oluyor. Deterjanlardan iyi temizliyor. Temizlerken yumuşatıyor.
Makineye koyduğunuz yumuşatıcıyı makine durulamıyor o şekilde giyiyorsunuz. Bu mu sağlıklı?
Sizin o modern ilaçlarınızın çoğu hastaları iyi etmiyor. İnsanları ilaca bağımlı hale getiriyor çünkü devamlı para akışı lazım. Üstelik sürüyle yan etkisi var
O ayaklarınızdaki mantarlar egzamalarda alerjiler deterjanlar yüzünden
Ben banyoda zeytinyağlı sabun kullanıyorum değiştirmeyi de düşünmüyorum. Çok memnunum insanlar cildimin saçlarımın çok yumuşak olduğunu söylüyor
Her şeyin doğrusunu sizler biliyorsunuz her şeyin doğrusu bu yüzyılda bulundu.
Çünkü bunları üretenler gerçekten insanların sağlığını düşünüyordu!
Evet ilaç sektöründeki büyük oyunu da görmüşsünüz, ondan da kusur kalmamışsınızHerkes birbirini cahillikle itham ediyor siz en iyisini biliyorsunuz
Kan aldırmak faydalıdır. Kadınlar her ay bu yüzden adet görür. Hacamatla sülükle de kan aldırılır.
Zeytinyağı sabunundan neden deterjan olmuyormuş neden çamaşır giyilmiyormuş çok da güzel oluyor. Deterjanlardan iyi temizliyor. Temizlerken yumuşatıyor.
Makineye koyduğunuz yumuşatıcıyı makine durulamıyor o şekilde giyiyorsunuz. Bu mu sağlıklı?
Sizin o modern ilaçlarınızın çoğu hastaları iyi etmiyor. İnsanları ilaca bağımlı hale getiriyor çünkü devamlı para akışı lazım. Üstelik sürüyle yan etkisi var
Ben banyoda zeytinyağlı sabun kullanıyorum değiştirmeyi de düşünmüyorum. Çok memnunum insanlar cildimin saçlarımın çok yumuşak olduğunu söylüyor
Bence de etmeyelim sohbet her şeyi bildiğini düşünüp önüne gelene cahil demek sizin modern dünyanızın modası ne de olsa.Kendinize çok doğru bir nick seçmişsiniz bunun için tebrikler öncelikle.
Yazılanların arasından hoşuna gitmeyenleri cımbızla çekip sağa sola bükerek konuşan insanları muhattap almıyorum.
Zeytinyağ sabununu kendim de kullanırım,ama 1800’lerde yaşar gibi takılmıyorum.
Velhasılıkelam düsturum şudur;Alma camla taharet yırttırırsın etme cahille sohbet fıttırırsın.
Haydi eyvallah.
Sadece gülüyorum:)Evet ilaç sektöründeki büyük oyunu da görmüşsünüz, ondan da kusur kalmamışsınız
Ben aşı karşıtı değilim fakat Bağışıklık sistemine ve Aşının türüne göre değişebilir bu fikrim.Aşı karşıtlarının bağışıklık sistemini güçlendirerek kuduzu yenmelerini bekleyebilir miyiz? Hayır.
O zaman bu hipotezleri çürüdü. Geçelim lütfen. Uzun uzadıya açıklamalara gerek yok bile.
Hanımefendi önüme gelene cahil demiyorum saçma sapan arap isimlerindeki tiplerin yazılarını gösterip aha size kaynak bakın aşı ne kadar zararlı,kendi ülkesinin gıda politikasını eleştireceğine dış mihraklar evlatlarımızı zehirliyor tarzında konuşup duran insanlar hedef kitlem.siz moda nedir ne değildir çok yanlış anlamışsınız.Bence de etmeyelim sohbet her şeyi bildiğini düşünüp önüne gelene cahil demek sizin modern dünyanızın modası ne de olsa.
Ve ben modayı takip etmem
Ben sabunlara da temkinli yaklaşıyorum bazılarının içeriği cok fena asiri köpüruyor.Herkes birbirini cahillikle itham ediyor siz en iyisini biliyorsunuz
He he tamam tekrarlaHanımefendi önüme gelene cahil demiyorum saçma sapan arap isimlerindeki tiplerin yazılarını gösterip aha size kaynak bakın aşı ne kadar zararlı,kendi ülkesinin gıda politikasını eleştireceğine dış mihraklar evlatlarımızı zehirliyor tarzında konuşup duran insanlar hedef kitlem.siz moda nedir ne değildir çok yanlış anlamışsınız.
Bir önceki posttaki düsturumu tekrarlıyorum.
Benimde halam üretiyor zeytinyağlı sabun ondan alıyorum. Markettekilere güvenmiyorum. Defne sabununu nerden buluyorsunuz. Bi tane marka var çok iyi diyorlar ama çok pahalı alacaktım vazgeçtim.Ben sabunlara da temkinli yaklaşıyorum bazılarının içeriği cok fena asiri köpüruyor.
El yapımı hakiki zeytinyağlı ve defne sabunlu olanları saçlarım için kullanıyorum..Onları da çok zor buluyorum açıkçası. .
Diyorum ya çok zor buluyorum..Uzun süre Kilyosta el yapımı sabun yapan bir arkadaştan temin ettim.Benimde halam üretiyor zeytinyağlı sabun ondan alıyorum. Markettekilere güvenmiyorum. Defne sabununu nerden buluyorsunuz. Bi tane marka var çok iyi diyorlar ama çok pahalı alacaktım vazgeçtim.
Bende almanyada araştırdım, icinde süt yok. Sadece süt aromasi :) ayrıca meyve püresi yok- meyve suyu var.
Bu dondurma zaten marketde 70 cent- bir magnum clasik 2,70 Euro. TRde fiyatlar nasil bilmiyorum ama 70 cent olan bir ürünün icinde zaten aromadan fazla birşey olmaz.
Aşıyla ne alakası var bunun?Arkadaşlar eger yanlis basliktaysam özür dilerim, ama bu bana iki gündür dert olduBu nasıl bir ayrim neden bizim ulkemizde böyle şeyler oluyor? Bizi cok kolay lokmami görüyorlar bilemiyorum ama evlatları koruyalım cidden ...Eki Görüntüle 2277816
Aşı yaptirmayanlarla tartışan ben artık hakli olabileceklerini düşünüyorum!!
Eki Görüntüle 2277819
Keşke benimde doğal sabunlar yağlar üreten tanıdıklarım olsaDiyorum ya çok zor buluyorum..Uzun süre Kilyosta el yapımı sabun yapan bir arkadaştan temin ettim.
Şimdi ise memleketten yine sadece kendileri ve çevreleri için çok güzel zeytinyağlı, defneli sabunlar yapan bir tanıdıktan alıyorum. Çokta memnunum açıkçası..Ama marka hakkında fikrim yok.
Açıkçası paketli ürünlerin hiçbirini kullanmayın diyor..Ben bu mesaji konunun basinda paylasmistim ve daha halen "yok seminer veriyor, yok davalari var" diye tutturuluyor. Eh ama veriler ortada. Gida terörü diyorsun ama yerel tohum yasagina birsey demiyorsun, Türkiyede gida konusundaki kurallar çok hafif oldugu,.. En basit gidip yurt disinda fanta iç, Türkiyede fanta iç. Rengi bile farkli çünkü istedigi katki maddeleri koyabiliyor. Bunun suçlusu gidayi üretin mi? Hükümet mi? Cevap yok.
Açıkçası paketli ürünlerin hiçbirini kullanmayın diyor..
Ve arada ki farkları görün diye paylaşımlar yapıyor. .
Ben bu mesaji konunun basinda paylasmistim ve daha halen "yok seminer veriyor, yok davalari var" diye tutturuluyor. Eh ama veriler ortada. Gida terörü diyorsun ama yerel tohum yasagina birsey demiyorsun, Türkiyede gida konusundaki kurallar çok hafif oldugu,.. En basit gidip yurt disinda fanta iç, Türkiyede fanta iç. Rengi bile farkli çünkü istedigi katki maddeleri koyabiliyor. Bunun suçlusu gidayi üretin mi? Hükümet mi? Cevap yok.
Aynı şeyleri konuşuyoruz aslında. .Yasa düzenleyiciler önlem almadığı sürece iki ileri bir geri...devamPaketli ürünler her yerde kötü. Ben yurtdisinda yasiyorum, burdaki paketli ürünler süper biolojik saglikli degil zaten. Ve benimdetulumbachen in paylastigi verilerden belli oluyor ki bu twister konusunda en azindan o kadar fark yok. Olsa dahi zaten besin degeri yüksek bir gida degil.
Ben o paylasimciyi biliyorum ve halki ne yedigi üzerine bilgilendirmesi iyi birsey. Ancak bu paylasimi ile iyicine saçmalamis. Kimse Türkiyedeki çoçuklari zehirlemeye çalismiyor. Hadi öyle diyelim, devlet, hükümet ne güne duruyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?