Siz beni niçin alıntılıyorsunuz ozaman.tatisma meraklısı yada bu güçte değilim.fakat neden bu tahammülsüzlük.cocuguma tüm aşılarını eksiksiz yaptırdım ama aşı reddi yapan aileleri çok iyi anlıyorum ve saygı duyuyorum.nasil bizler çocuklarımızı korumak için aşı yaptiriyorsak,onlarda korumak için yaptirmiyorlar.aslinda iki tarafta çocuklarının iyiliği için yapıyor bunu.nokta.Bu ülkenin neden bu halde olduğunun kanıtı bir kadın.
Başka da bir şey demiyorum lütfen beni alıntılamayın .
Sizinle polemiklere girecek gucte değilim.... Bence siz bir firmada çalışıyorsunuz!Allah allah, demin firmalara dava açıyor diyordunuz şimdi uğraşmıyor diyorsunuz.
O seminerleri yüce bir şahsiyet olduğu için değil para kazandığı için veriyor farkındasınız değil mi?
Son yıllarda aşıya karşı öyle bir algı oluşturuldu ki bu yüzden çok kimse vazgeçer olduYa bari asi konusunda bilmeden yazmayın allah kitap askina yemin edwrim cildirdim.
Dünya nerdeyse kalmayan bazı hastalıklar ası yaptırmaması yüzünden yeniden hortladı
Tek gerçek budur .
ASI YAPTIRIN . Asi ile ilgili negatif konuşmayın . Gerçekten çok büyük vebal altına girersiniz .
Mesela içeriğinde süt tozu var fakat Paketin Üzerinde Dondurma yazıyor ..İçerik dondurmanın içeriğine uymuyor diyor. .Ya da Pakette salep yazıyor fakat içinde ki salep oranı çok çok düşük Salep dısında her şey var diyor..vb.tespitlerde bulunuyor.
Bu konuda firmaların yasalara uymadığı görüşünde ve bunlara göz yumulduģunu savunmakta..
Haklısın. Dediğim gibi aşısı yapılmamış yada yapılamayan çocuklardan uzak tutsunlar çocuklarını. Parka gittiklerinde anne bağırsın ben çocuğuma aşı yaptırmadım. Hastalık taşıyor olabilir. Aşısı olmayan çocuk var mı diye?Aşı yapılamayan, alerjisi olan, aşısı tutmayan çocuklar da var ama. Aşı karşıtları yüzünden olan onlara oluyor.
Sizinle polemiklere girecek gucte değilim.... Bence siz bir firmada çalışıyorsunuz!
Beyefendi gıda mühendisi değil, şehir planlamacısı.yanlış bilgi vermeyelim lütfenİnsta bu gıda dedektifini takip ediyorum ve her paylaşımını büyük araştırma ve inceleme sonucu paylaşıyor. .ve nelere maruz kaldığımızı gördükçe çok üzülüyorum.
Kendileri gıda mühendisi takip ederseniz ayrıntıları sayfasında görürsünüz. .
Siz beni niçin alıntılıyorsunuz ozaman.tatisma meraklısı yada bu güçte değilim.fakat neden bu tahammülsüzlük.cocuguma tüm aşılarını eksiksiz yaptırdım ama aşı reddi yapan aileleri çok iyi anlıyorum ve saygı duyuyorum.nasil bizler çocuklarımızı korumak için aşı yaptiriyorsak,onlarda korumak için yaptirmiyorlar.aslinda iki tarafta çocuklarının iyiliği için yapıyor bunu.nokta.
Değil işte sayfayı takip etmeni öneririm. .Evet bazen şok etkisi yapıyor fakat ben kendimi bildim bileli Büyük firma da olsa hep temkinliyim.Ne büyük firmalar silindi..Ne ürünler raflardan kalktı. .Bizim Ülkemiz icin belki nadir bir durum ama içerikte önemli etkendi..Bence bunun mümkünatı yok. Pakette ne yazıyorsa içerikte o vardır. Her şey olur bu ülkede inanırım ama ortam bu kadar müsaitken içerik farklı pakette yazan farklı olmaz. Küçük firmalar belki o topa girer ama büyükler gerek duymaz bence. Ama bu benim düşüncem tabi.
İçerik okumayı öğrenmeliyiz. O kodu verilen koruyucular, tatlandırıcılar, katkı maddeleri nedir bilmeliyiz. Bir dönem çok kafa yordum baktım baş edemiyorum toptan kestim ben.
Hastanelerde bize sürekli yazı geliyor eksik aşılı olanlar aşılarını yaptıranlar sayı istiyorlar aşı için kaç sağlık çalışanı aşısız diye hala millet yok hortlamadı diyor deli olacam hortladı bu hastalıklar hatta form değiştirip daha tehlikeli olmasından korkuyorlar.
Maşallah güzel araştırmısınız..Ama eksik bilginiz var Gıda mühendisi olmasa bile Bu konuda aldığı eğitimler var ..Yoksa öyle kafasına göre sağlamasına müsade ederler miBeyefendi gıda mühendisi değil, şehir planlamacısı.yanlış bilgi vermeyelim lütfen
Hiç öyle degil emin olabilirsiniz. Hatta bu işin öyle cakallıkları var ki bakanlik denetimlerinde bile anlasilmiyor. En guzeli uzak durmak, uzmani olmayan o maddeleri kodlari vs anlayamaz. Neyin neyle birlikte kullanildigi dahi farkli bir mesaj verir çünküBence bunun mümkünatı yok. Pakette ne yazıyorsa içerikte o vardır.
Bende ogretmenim sizin gibi ürün yanlısı gormedim. Sayfa guvenilir kac kisi yazmış size fakat ısrarla sayfaya taktiniz.Evet algida firmasında öğretmenlik yapıyorum. Okulları var algidanın haberiniz yok muydu?
Yazdığınız hanimefendi oyle urun savunuyor ki sasiyorum. Benim kizim alerjili o kadar sinsice planlanmis yazilar var kiii!!! O yuzden hiç bir paketli gida temiz degil, en iyisi sofra sekeri kullaniyor.Hiç öyle degil emin olabilirsiniz. Hatta bu işin öyle cakallıkları var ki bakanlik denetimlerinde bile anlasilmiyor. En guzeli uzak durmak, uzmani olmayan o maddeleri kodlari vs anlayamaz. Neyin neyle birlikte kullanildigi dahi farkli bir mesaj verir çünkü
Maşallah güzel araştırmısınız..Ama eksik bilginiz var Gıda mühendisi olmasa bile Bu konuda aldığı eğitimler var ..Yoksa öyle kafasına göre sağlamasına müsade ederler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?