Onlar mühim değil önemli olan aşılar ve paketli ürünler sanki zorla aldırıyorlar almayın evinizde dondurma yapın çocuklarınızapaketli gıda da en azından içeriğinde ne var yazıyor.
beğenmeyen oğluna almasın..
da rusyadan dönen biberler bizim tezgahlarda onlar ne olacak?
Ne duzmecesi yahu? Ingiltere de yaşıyorum burada hepatit-a salgını başladı yazdım az önce de..devletin genel sağlık kuruluşları tarafından okullar aracılığı ile evlere uyarı mektupları geliyor gidin aşı yaptırın diye ..siz hala büyük bir cehaletle bik bik "ası olmasın ne olacak"diyorsunuzbazı hastalıkların tamamen hortlaması konusunun düzmece olduğuna inanıyorum..çevremde aşı yaptırmayan birçok tanıdığım var ve çocukları çok sağlıklı.cocuk hastalıklarını gecirmiyorlarmi elbette geçiriyorlar ama bagisikliklari oldukça güçlü.asi yaptıran insanlar neden aşı yaptirmayanlardan endişe ediyor.nasil olsa çocukları aşılı,bu yüzden korkacak birşey yok ki.
İsin kotusu banim yeni kalktiAferin,bu gece de banlanmak icin bu konuyu mu buldunuz yahu?
Aynen ekmeğimi de Kendim yapıyorum. Şükür ekmeği fazla tüketen bir aile değiliz.12 yildır gıda sektöründe, hatta sektörün de mutfağında çalişan biri olarak şunu söyleyebilirim : HAZİR GIDA TÜKETMEYİN!
Fırından ekmek dahi almayin. Icindeki bircok katkıya ragmen un bile firindaki ekmekten daha masum. Gerisini varın siz düşünün.
Durum çok ćok vahim!!
Bende ogretmenim sizin gibi ürün yanlısı gormedim. Sayfa guvenilir kac kisi yazmış size fakat ısrarla sayfaya taktiniz.
E aferin demistim,bosuna dememisimİsin kotusu banim yeni kalkti
Yazdığınız hanimefendi oyle urun savunuyor ki sasiyorum. Benim kizim alerjili o kadar sinsice planlanmis yazilar var kiii!!! O yuzden hiç bir paketli gida temiz degil, en iyisi sofra sekeri kullaniyor.
Ya 3-5 zıt doktor çıkıyor konuşuyor, peşine takılıp gidiyorlar. 2901372981043 doktor aşıyı savunuyor da görmüyorlar. Çarşaf çarşaf haberleri çıktı ya; kızamık, sıtma hepsi bir bir patlıyor. Bir de "Sizin çiciğiniz işili, niyi kirkiyirsiniz" , ya senin taşıdığın virüsün riskini hafif de olsa benim çocuğum yaşamak, ateşlenmek, yatmak zorunda mı? Hayır kendi çocuklarını ölüm riskine, sakat kalma riskine attıkları yetmiyor bir de -aşılısınız ya daha ne- diyorlar. Sanki aşıların hepsi doğar doğmaz şak diye yapılabiliyor da biz boşuna celalleniyoruz.
Virüsün hortlaması demek aşısızlıkla yayılması demek, doğan her çocuğun daha o aşıya sıra gelmeden o virüsle ölme riskinin artması demek. Almıyor kafaları.
Ne duzmecesi yahu? Ingiltere de yaşıyorum burada hepatit-a salgını başladı yazdım az önce de..devletin genel sağlık kuruluşları tarafından okullar aracılığı ile evlere uyarı mektupları geliyor gidin aşı yaptırın diye ..siz hala büyük bir cehaletle bik bik "ası olmasın ne olacak"diyorsunuz
Bu fikri bari kendinize saklayın da vebal almayın en azından
Hahahaha dünya düz diye savunanlar var dimi yoksa üstünden düşemişiz ulan ya1.Dünya düz
2.Aşı
Dünya'dan ümidimi kesiyorum şu iki konuyu görünce.
Bence bunun mümkünatı yok. Pakette ne yazıyorsa içerikte o vardır. Her şey olur bu ülkede inanırım ama ortam bu kadar müsaitken içerik farklı pakette yazan farklı olmaz. Küçük firmalar belki o topa girer ama büyükler gerek duymaz bence. Ama bu benim düşüncem tabi.
İçerik okumayı öğrenmeliyiz. O kodu verilen koruyucular, tatlandırıcılar, katkı maddeleri nedir bilmeliyiz. Bir dönem çok kafa yordum baktım baş edemiyorum toptan kestim ben.
1.Dünya düz
2.Aşı
Hahahaha dünya düz diye savunanlar var dimi yoksa üstünden düşemişiz ulan ya
Aksine buyuk firmalar o topa girer, kucukler cesaret edemez. Merdiven alti isletmelerde neler donuyor bilemiyorum tabi. Pazarda bir baton salam 5 tlye satiliyor.
Mesela ben bazen bir sey yiyorum. Icerigine bakiyorum. Baglayici hic bir madde yok. Ama ürün sıvı formda degil kati formda bir urun. Yazan icerikle bunun olmasi mumkun degil. Böyle bir teknoloji yok malesef :)
Canım benim araştırmama gerek kalmadı,en başından beri takip ederm kendisini.beyefendi şehir planlamacası,saklamıyor zaten.Maşallah güzel araştırmısınız..Ama eksik bilginiz var Gıda mühendisi olmasa bile Bu konuda aldığı eğitimler var ..Yoksa öyle kafasına göre sağlamasına müsade ederler mi
Herşeye karşı olma modasi cikti çıkalı herkesler bir entel, bir özgür ruh,bir asi duruş oldu çıktı..1.Dünya düz
2.Aşı
Bakin ben Gıda Mühendisi diye biliyorum olmayadabilir bunun Ülkeyle ne alakası var..Az önce gıda mühendisiydi.
Şimdi değilse bile aldığı eğitim var(dır herhalde yoksa nasıl müsaade etsinler ?? ).Yaşadığınız ülkeden haberiniz var mı ?
Geçende netflixte belgeseline denk geldim. Dünyanın düz olduğunu savunanların, 15 dakika dayanabildim. Argümanlarını bile dinlemeye dayanamıyorum o kadar cehalet dolu. Kapattığım yerde adam karşı kıyıyı gösterip eğer yuvarlak olsaydı karşı kıyıdaki binaları nasıl görebilirdik, eğim olurdu dedi.1.Dünya düz
2.Aşı
Aynen.. bizim gibi hazırcı, paketi kaptığı gibi Alışveriş arabasına atan insanlar için faydalı önerilerde bulunuyor.Canım benim araştırmama gerek kalmadı,en başından beri takip ederm kendisini.beyefendi şehir planlamacası,saklamıyor zaten.
Ayrıca kendisi bilinçli bir ebeveyn olarak bu işe başladı,anlattığı şeyler de atla deve değil biraz araştırmayla herkesin uyanacağı bilgiler.şeker oranı hesaplamalrı için de matematik bilmek yetiyor.bizim millet herşeyi hazır bulmaya alışık oldugu için anlattıklarına karşı oov yeaa falan oluyor.he ama etiket okuma alışkanlığını millete kazandırmıştır kesinlikle.
İngiltere de iseniz yaptırın zaten..Türkiye de ki ile ve Avrupa daki aşıların içerigindeki kalite bile farkli.ayni gıda sektöründeki gibi.turkiye kendi aşısını kendi üretecek bilim insanlarına sahipken yurtdışından ithal edilen ve içeriği ne oldugunu tam manasıyla bilmediğimiz aşılara karşı temkinli olma davranışı en azından saygıyı hakediyor.cocuklar daha küçücük yaşta hiperaktivite ve otizmle savaşıyor.neden peki? Hiç dusundunuzmu.neden tüp bebek bukadar arttı? Birseyler var ama bende net bilemiyorum.batinin bizim çocuklarımızı zehirledigi kesin.asi reddinede aşı yaptıana da saygı duyuyorum alay etmiyorum.Ne duzmecesi yahu? Ingiltere de yaşıyorum burada hepatit-a salgını başladı yazdım az önce de..devletin genel sağlık kuruluşları tarafından okullar aracılığı ile evlere uyarı mektupları geliyor gidin aşı yaptırın diye ..siz hala büyük bir cehaletle bik bik "ası olmasın ne olacak"diyorsunuz
Bu fikri bari kendinize saklayın da vebal almayın en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?