Gıda Terörü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy içime fenalık geldi akşam akşam çıkıp bir algida aldıracaksınız bana sırf içeriğine bakmak için..bakıp atsam sorun yok ta yerim onu ben kendimi biliyorum..
Ingitereden selamlar

kızamığı geçtim 5.hastalık diye birşey türedi. çocuklar okulda kırıldı resmen sınırdan geçeni de mecbur tutacaksın aşıya.

Tabi ki...
Ya Noop, "Aşı karşıtıyım" diyene, neyi nasıl anlatacaksın? Ağzımı bozarım ya, öyle sinirleniyorum bunlara.

Aşı yaptırmayanlqrın yüzünden bizim çocuklarımız tehlike altına giriyor .aşıları yaptırın lütfen

Herşeye karşı olma modasi cikti çıkalı herkesler bir entel, bir özgür ruh,bir asi duruş oldu çıktı..
Yinede umidimizi kesmeyelim onlar sadece azınlık diyerek umuda devam))

Ya gerçekten bir kanıt sunsalar kimse bir şey diyemez.Olabilir,bilim mutlak doğru değil her şeyin bir yanılma payı var bana kalırsa.Ama ''amcamın oğlu aşı olmadı hiçbir şeyi yok'' bir bilimsel konuşma değil ya,bununla bir şeyi savunamazsınız.Madem bu kadar karşısınız,çıkın makalelerle/kanıtlarla kanıtlayın bunu,ne saçma sapan duyar kasıyorsunuz,insanların çocuğunu tehlikeye atıyorsunuz boş laflarla ?
Bilim bu ülkede neden sabah programı tadında ilerliyor ?
Aşı madem bizim ülkede kaliteli değil,gidin hesabını sorun devletten,aşının suçu ne ? Böyle saçma bir argüman daha duymadım ya.

Batı bizim çocukları niye zehirlesin ayol?
Birde içerik farklı demissiniz inceledinizmi özel bir bilginiz varmi bu konuda?paylaşın varsa yoksa susun kafadan uydurup sallamayın bunca insanın önünde sonra utanırsınız mazallah

asiyla neden bagdastirdiniz. asi konusunda ileride geri donusu olmayan negatif seyler olacak maalesef bu sosyal medya anneleri sayesinde. yemegi bile videoyla yedirip sonra asidan cocugum otizm oldu. asi kotu. sonuclarini dusunen yok ama. asisizlar belli bir seviyeye gelince asili cocuklar da etkilenecek maalesef.

Kesinlikle
Bilgi sıfır ama ozguven tavan hep tam nedense..
Bilim neden sabah programı tadında ilerliyor dedin ya nokta atışı yaptın aslında..sabah programları bilimden daha çok ilgi çektiği için olabilir mi?

Bir dönem çok okudum ama aşının otizm ve hiperaktiviteye neden olduğunu kanıtlayan bir bilimsel makaleye rastlamadım, aksine çok rastladım ama. Varsa elinizde böyle bir makale okumak isterim.

Aşıhakkında Siz Türkiye'deki aşıların içeriği hakkında nasıl bukadar eminsiniz? Yada temkinli yaklaşan kimselere neden bukadar öfkeli yada aşağılayıcı yaklaşıyorsunuz.aşihakkindabilinmeyenler sayfasına bir göz atın uzun uzun içerikle alakalı yazılar var.ben hangi birinden bahsedeyim.eger ciddi merak ediyorsanız arastirin derim.inanip inanmamak size kalmis.belki zamanla saygı duyarsınız en azından.

Bakın 3.Dünya ülkesi iseniz 3.Dünya ülkesi muamelesi görürsünüz.2*2=4
Konu sahibi hiç böyle bir konu KK’ya açılır mı?Enter tuşuna bastığın anda 2 ye bölünmüş millet car car cahilliği savunuyorlar.
Kimse duymadı heralde ama Türk Gıda Kodeksi diye bir şey var.Burada salt Gıda firmalarını suçlamak saçma sapan ötesi,adam firma ve doğal olarak karını düşünüyor.Sen gıda kodeksinde herşeye izin verirsen bu ticarethaneler de bunu kullanır!siz ne zannediyorsunuz?Bildiğim kadarıyla İngiltere gıda konusunda sıkı,buna buna göre üretim yapmazsan ülkemde bu ürünü satamazsın diyor net biçimde.Burada suçlu olan gevşek kurallara sahip vatandaşına yeterli değer vermeyen ilgili devlet kurumlarıdır!
Soruyorum,dünyaya en güzel meyve sebzeyi ihraç edip kendi vatandaşına iç pazarda çürük çarıkları hormonluları yediren başka bir millet var mıdır?
Bu konuda söylenecek çok şey var.Algidaya dava açacakmış.E açsın adam kodekste Dondurma Tebliğindeki şartları fırlatacak önüne,buna buna izin var diyecek..o zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Aşı reddi yapan kakalaklara ise hiç girmeyeceğim, mağaralarında mutlu mesut başkalarını hasta etmeden yaşamalaro gerekiyor aslında.

Bir dönem çok okudum ama aşının otizm ve hiperaktiviteye neden olduğunu kanıtlayan bir bilimsel makaleye rastlamadım, aksine çok rastladım ama. Varsa elinizde böyle bir makale okumak isterim.
Bende sordum hala bekliyorum ama umudum yok benim senin varsa tebrikler ))

Aksini iddia eden sizken ben niye araştırıyorum pardon?
Yani içerik kötü diyen sizsiniz bu bilgiyi nerden aldınız diyorum saçma sapan bir sayfaya yönlendiriyorsunuz beni,kimin yazdığı bile belli değil.
Kim ki o?
Bu konuda uzmanlığı varmi?
Çattık yahu..

Bu arada insan sağlığını tehdit etme kapasitesi olan kişilere saygım yok üzgünüm..

Konuyu aşıya bağlamak ne alaka?
Asla aynı şey olamaz. Bu polemiğe yol açmamalısınız. Aşı karşıtı biri hemen atlayıp link paylaşmış bile..

Diğer taraftan en basit çubuk krakerde bile palm yağı olduğunu gördüğümden bu yana Allah'a emanetiz diyorum sadece..

Çünkü belli zaman sonra çocuğu paketli gıdadan tamamen uzak tutmak imkansız. En aza indirgemeye çalışıyorum..

Hanımefendi bilimsel dayanağınız aşıhakkındabilinmeyenler sayfası mı? Cidden mi ya? Dünyanın derdi türkiye olmuş gibi bir algı oluştu bitmiyor bu. Havaalanına uçak inemiyor rüzgardan, bizi çekemiyolar. 3.köprüyü yaptık hanslar kıskançlıktan ağlıyo falan. Bizim çocukları otistik yapan aşı gönderiyolar vs.
Doktorları dinleyin diyenlere abuk sabuk sayfa önerisiyle geliyorsunuz.
Ayrıca inanıyorum inanmıyorum lafını da bırakın. Din mi bu? Siz hiç kusura bakmayın doktor bey ama ben idrar kesesinde taş olmasına inanmıyorum diyen birini gördünüz mü? Bu insana ne dersiniz mesela duysanız? Saygı duyuyorum sonuçta olmayabilir diyecek gibisiniz.

Mune sanırım konuya el atman gerekecek..

Bir dondurma içeriği konusu nasıl aşı karşıtlığına bağlanır?
Ya da asıl dert dondurma değil de aşı karşıtlığı mıdır?

Yani
Adama hava hos , her ulkeye ayri uretim yapiyor , istedigi kadar dava acsin bizimkiler , elleri bos donerler
Gercektrn samimi olsa sirketlere savas acacgina , ulkede bu kanunlari cikarttormaya ugrasir , stk kurar , kanun cikarilmasi icin mucadele eder , haytap nasil mucadele ediyor hayvan haklari ve ilgili kanun tasarisi icin , o da bunun icin mucadele etsin

Hayır bir de bu kadar hassas(!)lar madem, evlerinden tüm teknolojik aletleri def etsinler.
En az iki Tv, tablet, en az iki akıllı telefon, mikrodalgası, kliması, saç kurutması... Radyasyonun, manyetik alanın içinde efil efil otur, sonra gel aşıdaki bilmem kaç miligramlık alüminyum, civa bileşenine kafanı tak.
Orada bir alüminyum, civa lafını okudu ya, zannediyor termometre civasını alıyor, kilo kilo basıyorlar, 4 porsiyon alüminyum folyoyu dürüm niyetine yediriyorlar.

Vücutta yarılanma süresi, atılması vb. sıfır bilgi.
Bütün biyokimya ilmini reddetti, kimse bilmiyor, bu hanım efendi biliyor, büyük resmi görüyeah.

Alıntı:
Aluminyum Hidroksitadjuvan olarak aşıların çok düşük dozda daha fazla etki yapması için kullanılmakta, bir insanımıza yaşamı boyunca uyguladığımız aşıların tamamının içindeki toplam alüminyum miktarı 4,25 mg’dır. DSÖ ‘nün belirlediği ve insan sağlığına zararı olmayacak şekilde çok düşük düzeydedir. Uyguladığımız Td, 5’li karma, 4’lü karma, KPA gibi bazı aşıların içinde bulunmaktadır. Alüminyum içme suyunda, hazır sularda, un ve un mamüllerinde, ilaçlarda, özellikle de mide ilaçlarında (20-30 mg), meyve sebzelerde bol miktarda bulunmaktadır.

Thiomersal, Etil Civa maddesinin organik bir bileşiği olup 1930’lu yıllardan bu yana birçok aşı ve ilaçta koruyucu olarak kullanılmaktadır.

Dünya Sağlık Örgütü Aşı Güvenliği Genel Komitesinin (GACVS); 20–21 Haziran 2002’de yayımladığı raporda Etil Civa’nın (Thiomersal) vücutta yarılanma ömrünün bir haftadan daha kısa olduğu, ortalama 4–9 günde vücuttan sindirim sistemi yoluyla atıldığı; dolayısıyla diğer civa bileşikleri gibi vücutta birikmesinin ve civaya bağlı bir takım kronik hastalıklara yol açmasının söz konusu olmadığı açıklanmıştır. Vücuttan atılımı güç olan Metil Civa olup bu madde Thiomersal içeriğinde bulunmamaktadır.

Thiomersal içeren aşıların kullanımı ile Otizm başta olmak üzere bir takım kronik hastalıkların arttığı iddiaları üzerine bu ilişkiyi araştıran birçok bilimsel araştırma yapılmıştır. Bu çalışmalar sonucunda Thiomersal ile otizm arasında herhangi bir ilişki saptanmamıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…