- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Ayyy içime fenalık geldi akşam akşam çıkıp bir algida aldıracaksınız bana sırf içeriğine bakmak için..bakıp atsam sorun yok ta yerim onu ben kendimi biliyorum..Bakin ben Gıda Mühendisi diye biliyorum olmayadabilir bunun Ülkeyle ne alakası var..
Adam bire bir Analizleri yaptırıyor,karşılaştırıyor ve raporlarıyla ortaya koyuyor. .Hiçbir firmada ürününü savunamıyor.
Ayrıca çalışmaları üzerine Seminerler veren biri..
Kendi analiz etmiyorsa Gıda Mühendislerine ettiriyor..Yani Sonuçta toplumu bu Paketli ürünlerin içeriklerini okuması konusunda uyarıyor. .
kızamığı geçtim 5.hastalık diye birşey türedi. çocuklar okulda kırıldı resmen sınırdan geçeni de mecbur tutacaksın aşıya.
Aşı yaptırmayanlqrın yüzünden bizim çocuklarımız tehlike altına giriyor .aşıları yaptırın lütfenYa bari asi konusunda bilmeden yazmayın allah kitap askina yemin edwrim cildirdim.
Dünya nerdeyse kalmayan bazı hastalıklar ası yaptırmaması yüzünden yeniden hortladı
Tek gerçek budur .
ASI YAPTIRIN . Asi ile ilgili negatif konuşmayın . Gerçekten çok büyük vebal altına girersiniz .
Herşeye karşı olma modasi cikti çıkalı herkesler bir entel, bir özgür ruh,bir asi duruş oldu çıktı..
Yinede umidimizi kesmeyelim onlar sadece azınlık diyerek umuda devam))
Batı bizim çocukları niye zehirlesin ayol?İngiltere de iseniz yaptırın zaten..Türkiye de ki ile ve Avrupa daki aşıların içerigindeki kalite bile farkli.ayni gıda sektöründeki gibi.turkiye kendi aşısını kendi üretecek bilim insanlarına sahipken yurtdışından ithal edilen ve içeriği ne oldugunu tam manasıyla bilmediğimiz aşılara karşı temkinli olma davranışı en azından saygıyı hakediyor.cocuklar daha küçücük yaşta hiperaktivite ve otizmle savaşıyor.neden peki? Hiç dusundunuzmu.neden tüp bebek bukadar arttı? Birseyler var ama bende net bilemiyorum.batinin bizim çocuklarımızı zehirledigi kesin.asi reddinede aşı yaptıana da saygı duyuyorum alay etmiyorum.
KesinlikleYa gerçekten bir kanıt sunsalar kimse bir şey diyemez.Olabilir,bilim mutlak doğru değil her şeyin bir yanılma payı var bana kalırsa.Ama ''amcamın oğlu aşı olmadı hiçbir şeyi yok'' bir bilimsel konuşma değil ya,bununla bir şeyi savunamazsınız.Madem bu kadar karşısınız,çıkın makalelerle/kanıtlarla kanıtlayın bunu,ne saçma sapan duyar kasıyorsunuz,insanların çocuğunu tehlikeye atıyorsunuz boş laflarla ?
Bilim bu ülkede neden sabah programı tadında ilerliyor ?
Aşı madem bizim ülkede kaliteli değil,gidin hesabını sorun devletten,aşının suçu ne ? Böyle saçma bir argüman daha duymadım ya.
Afiyet olsun o zaman..İngiltereye SelamlarAyyy içime fenalık geldi akşam akşam çıkıp bir algida aldıracaksınız bana sırf içeriğine bakmak için..bakıp atsam sorun yok ta yerim onu ben kendimi biliyorum..
Ingitereden selamlar
TeşekkürlerAfiyet olsun o zaman..İngiltereye Selamlar
İngiltere de iseniz yaptırın zaten..Türkiye de ki ile ve Avrupa daki aşıların içerigindeki kalite bile farkli.ayni gıda sektöründeki gibi.turkiye kendi aşısını kendi üretecek bilim insanlarına sahipken yurtdışından ithal edilen ve içeriği ne oldugunu tam manasıyla bilmediğimiz aşılara karşı temkinli olma davranışı en azından saygıyı hakediyor.cocuklar daha küçücük yaşta hiperaktivite ve otizmle savaşıyor.neden peki? Hiç dusundunuzmu.neden tüp bebek bukadar arttı? Birseyler var ama bende net bilemiyorum.batinin bizim çocuklarımızı zehirledigi kesin.asi reddinede aşı yaptıana da saygı duyuyorum alay etmiyorum.
AşıhakkındaBatı bizim çocukları niye zehirlesin ayol?
Birde içerik farklı demissiniz inceledinizmi özel bir bilginiz varmi bu konuda?paylaşın varsa yoksa susun kafadan uydurup sallamayın bunca insanın önünde sonra utanırsınız mazallah
Siz Türkiye'deki aşıların içeriği hakkında nasıl bukadar eminsiniz? Yada temkinli yaklaşan kimselere neden bukadar öfkeli yada aşağılayıcı yaklaşıyorsunuz.aşihakkindabilinmeyenler sayfasına bir göz atın uzun uzun içerikle alakalı yazılar var.ben hangi birinden bahsedeyim.eger ciddi merak ediyorsanız arastirin derim.inanip inanmamak size kalmis.belki zamanla saygı duyarsınız en azından.Batı bizim çocukları niye zehirlesin ayol?
Birde içerik farklı demissiniz inceledinizmi özel bir bilginiz varmi bu konuda?paylaşın varsa yoksa susun kafadan uydurup sallamayın bunca insanın önünde sonra utanırsınız mazallah
Bende sordum hala bekliyorum ama umudum yok benim senin varsa tebrikler ))Bir dönem çok okudum ama aşının otizm ve hiperaktiviteye neden olduğunu kanıtlayan bir bilimsel makaleye rastlamadım, aksine çok rastladım ama. Varsa elinizde böyle bir makale okumak isterim.
Bende sordum hala bekliyorum ama umudum yok benim senin varsa tebrikler ))
Aksini iddia eden sizken ben niye araştırıyorum pardon?Aşıhakkında
Siz Türkiye'deki aşıların içeriği hakkında nasıl bukadar eminsiniz? Yada temkinli yaklaşan kimselere neden bukadar öfkeli yada aşağılayıcı yaklaşıyorsunuz.aşihakkindabilinmeyenler sayfasına bir göz atın uzun uzun içerikle alakalı yazılar var.ben hangi birinden bahsedeyim.eger ciddi merak ediyorsanız arastirin derim.inanip inanmamak size kalmis.belki zamanla saygı duyarsınız en azından.
Hanımefendi bilimsel dayanağınız aşıhakkındabilinmeyenler sayfası mı? Cidden mi ya? Dünyanın derdi türkiye olmuş gibi bir algı oluştu bitmiyor bu. Havaalanına uçak inemiyor rüzgardan, bizi çekemiyolar. 3.köprüyü yaptık hanslar kıskançlıktan ağlıyo falan. Bizim çocukları otistik yapan aşı gönderiyolar vs.Aşıhakkında
Siz Türkiye'deki aşıların içeriği hakkında nasıl bukadar eminsiniz? Yada temkinli yaklaşan kimselere neden bukadar öfkeli yada aşağılayıcı yaklaşıyorsunuz.aşihakkindabilinmeyenler sayfasına bir göz atın uzun uzun içerikle alakalı yazılar var.ben hangi birinden bahsedeyim.eger ciddi merak ediyorsanız arastirin derim.inanip inanmamak size kalmis.belki zamanla saygı duyarsınız en azından.
YaniAllahtan öyle kötü alışkanlıklarım yok, kola sevmem, bisküvi kek vs sevmem, cips az severim. O yüzden hazır gıdadan uzaklaşmak kolay oldu benim için. Hiç canım da istemiyor valla. Bir çikolataya karşı koyamıyorum onu da genelde el yapımı olanlardan alıyoruz.
Firmadan neyin hesabını soracaklar onu anlamadım bir türlü. Adam ülkede o şekilde üretim yaptıysa kanuna uygun davranmıştır. Koskoca firma salak mı yasa dışı iş yapsın? Dava ne alaka o zaman?
Bir dönem çok okudum ama aşının otizm ve hiperaktiviteye neden olduğunu kanıtlayan bir bilimsel makaleye rastlamadım, aksine çok rastladım ama. Varsa elinizde böyle bir makale okumak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?