Gıda Terörü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye bu kadar kin ve nefret dolusunuz hanımefendi burasi açık bir platform degil mi herkes fikrini açıkça beyan edemez mi.. ha size göre yanlıştır yada dogrudur ya beğenirsin yada "SAYGI" duyarsin ona göre yorum yaparsın. .herkesin dogrusu kendine..emin olunki sırf buraya yazmak için yaziyorsunuz benim arastirdigimin çeyreğini bile arastirdin mi acaba yoksa kulak dolma aşı çok yararlı aa evet kesinlikle vurulmalisiniz soylemleriyle mi hareket ediyorsunuz.

Hanimefendi sülük yaptirmaniz ilaç kullanmamaniz sizin seçiminiz ayrica aşi yaptirmamakta. Ama burda bence yaptirilmamali diyemezsiniz. Siz saglik calişanimisiniz doktormusunuz. Bu kadar hassas konularda yorum yapilamaz. Bu site disardanda okunuyor yada bu site icindede bunlari okuyup uygulayabilecek insanlar var. Eger bu dediginize inanip uygulayipta başina bir olay gelen olursa vebali sizedir. Yuzde yuz emin olmadiginiz elinizde kanit olmayan konularda yorum yapmayin. Ayrica cocugunuz allah korusun dizanteri verem gibi bir hastaliga yakalansa sülükle geciceginemi inaniyorsunuz. Ilacsiz atlatilan hastalikta vardir grip gibi ama ilac almadan asla iyilesilemeysn hastaliklarda var. Umarim başiniza gelmez yoksa lutfen cocugunuzu doktora goturun ewde kendi yontemlerinizle vocugu heba etmeyin

Neden kin ve nefret doluyum çünkü bir hayvan bu sonu kendi seçmedi. Bir çocukta çocuk felci geçirip sakat kalmayı seçmez. Saçma sapan bir çocuk hastalığından ölmeyi seçmez. Siz herşeyin iyi tarafından bakıyorsunuz. Ben her şeyi bildiğini iddia eden sahipleri yüzünden acı çeken, acı çekerek ölen hayvanları görüyorum. Beni tanımadan gelip burda ego kasma. Çok araştırmışmış. Ben okulunu okudum, tecrübeyle sabitledim.
Doğal seleksiyonla teker teker elenmenizi bekliyorum. Umarım topluma zararınız dokunmaz tek temennim bu.
Saygı konusuna gelirsek, seçme özgürlüğü olmayan bir canlıyı kedi köpek çocuk neyse öldürecek onlara zarar verecek tercihlerinize saygı duyamam. Potansiyel katilsiniz.

Doktorların ya da biyokimya uzmanlarının yüzde kaçı kendi çocuğuna aşı yaptırmıyor? Aşı yaptırmayın diyen kaç doktor veya uzman var? Bilimsel veriler neler? Bilimsel veri dediğim İsviçreli bilim adamları ile başlayan gazete küpürü ya da internet postu değil. Makale olmalı?

Doktorların ya da biyokimya uzmanlarının yüzde kaçı kendi çocuğuna aşı yaptırmıyor? Aşı yaptırmayın diyen kaç doktor veya uzman var? Bilimsel veriler neler?

Doktorlar bişey bilmiyolar ki doktora mı güvencez. Bizim köydeki sülükçü ahmet emmi yaptırmayın diyo.

Bu sistem bizim ulkede uygulandi ulkr su an %50 saga %50 sola cekio..

Tekstil ürünleri derken kiyafeti falan kast ediyorsanız yanlış biliyorsunuz türkiye tekstil iplik kumas konusunda çok önde bir ülke.

Doktorlar bişey bilmiyolar ki doktora mı güvencez. Bizim köydeki sülükçü ahmet emmi yaptırmayın diyo.
Alternatif tıbba da karşı değilim ama öyle bir yazılıyor ki karşı olsam yeri yani. Güzel olan şeylerin de suyunu çıkartıyoruz. İnsan çaresiz kalınca her yolu da dener anlayabilirim ama doktoru emeğini yok saymak nedir yeminle içim şişti.

Evet doktor olup yaptirmayan var.. hatta aşı konusunda kararsız kaldık bir dönem ve esim "Doktor" olan arkasina sordu ama telefonda konuşmadı yüzyüze görüştükler çünkü telefonlarin dinlenme olasılığı var ve ben aşı hakkinda olumsuz bir şey soylersem hakkimda soruşturma acilir demiş. .ama kendi çocuğunu da vurdurmamis..başka bir doktor arkasimiz var onlarda vurulmali diyor

Yaa ne gazete küpürü kuzum, dediği sayfalara bi bakayım dedim power point arka planlı kaynaksız yazılar ya... Bir de dönerciyi bilmem ne uzmanı diye çıkardıkları kanaldan bir iki bir şey.

Yaa ne gazete küpürü kuzum, dediği sayfalara bi bakayım dedim power point arka planlı kaynaksız yazılar ya... Bir de dönerciyi bilmem ne uzmanı diye çıkardıkları kanaldan bir iki bir şey.

Hiç sorma ben de instagramı açıp, arka planlı uydurma yazı hazırladım. Yaptım işte şimdi doğru mu söylemiş oldum diye paylaşacaktım burada. Şimdi buraya atıp da internetin sonsuz çukuruna bir yalan eklemek istemedim:)

Arkadaşı araştırma yazısı yazsın şöyle bilimsel olanından. Laboratuvar sonuçları da olsun. Bu kadar iddialı şeyi hadi dergiler rant için basmayabilir, göndersin bana ben paylaşırım her yerde. Ben sağlıkçı değilim ama akademideyim. Bilimsel yazıyı internetten okumak da yeter sorun değil. Yeter ki verisi-bulgusu, sonucu olsun...

Tekstil ürünleri derken kiyafeti falan kast ediyorsanız yanlış biliyorsunuz türkiye tekstil iplik kumas konusunda çok önde bir ülke.
Önde evet ama sadece ihracat yaptigi ulkelere iç piyasa berbat kanser olursunuz. Turkiyede pazArda 5 tl tshirt varken zara da bi thsirt en az 60 tl. Ipligi bile testen geciyor. Ben tekstil mühendisiyim adamlar cocuk kiyafetlerinde etiketine kadsr teste sokuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…