Gidecek kilolar

İki avuç çiğ badem yedim. Haftaya perşembe tartılacağım bakalım dördüncü haftada kg gidecek mi

Dün gece acıktım ama yemedim iyi ki yememişim. Sabah bi güzel kahvaltı yaptım. Domates, salatalık, peynir, zeytin, nane, hurma ve çay...

Öğlen iki avuç çiğ badem yedim akşam yemeğine daha zaman var diye atıştırdım... akşam yoğurt ve taze fasulye yiyeceğim

Akşam taze fasulye , yoğurt, nane, elma yedim . Galiba elma beni fena yaptı acıktırdı ama yemeyeceğim.

Dışarı çıktık ayran içtim bir bardak iyi geldi. Meyve mümkünse yemeyeceğim. Elma yiyince fena oldum. Ayran iyi geldi .

Hellooo... sabah peynir, zeytin, domates, salatalık ve haşlanmış yumurta yedim yanına da çay içtim.

Akşam yemeğini erken yiyorum acıktığım için iki gibi yedim. Tel şehriye çorbası, yoğurt, ızgara domates . Bu saatlerde acıkırsam badem (çiğ) yicem

Çiğ badem yedim ... bakalım perşembe kaç kg çıkacağım. Bu hamileliğimde kg almadan doğuma girersem her açıdan iyi olacak:) sırt ağrılarım , ikinci çucuk için enerji, en başında kendim için rahatlık. Kilo insanın hareketlerini de kısıtlıyor. Şimdilik iyi gidiyor. Yanımda tostlar, patatesler gırla gidiyor ama yemeyeceğim

Dün akşam misafirlikteydik. Çerez ve az üzüm yedim. Bu sabah klasik kahvaltımı yapacağım. Peynir, zeytin, domates, salatalık ve yumurta....

Öğlen 3 incir yedim . Türk kahvesi içtim. Akşam ıspanak yemeği ve yoğurt yicem

Akşam yemeğimi dediğim gibi yedim. Mandalina ve badem de yedim.

Uzun zamandır yemek istediğim tereyağlı domatesli omlet, peynir, zeytin ve salatalık yedim.

Öğlen sade kahve içtim. Akşam kurufasulye yedim. Yoğurt midemi bulandırdı dün o yüzden bi süre yemicem. Akşam çok acıkırsam atıştırmalık bişeyler yerim az olmak koşuluyla

Bi muz ve dondurma yedim. İkisi de şekerli . Ama bademde de gına geldi . Kaçamak yapmadığım için dördüncü haftamda olsun o kadar:)

Akşam şeftali yedim. Bi de sucuklu yumurta. Akşama misafirliğe gidicem. Yememem lazımmmm

Sabah tartıldım .80.1 kg :) 100 gr gitmiş çok sevindim. Sabah dışarda kahvaltı yaptım. Standartların dışına çıktım ama pişman değilim. Bu ilk ayı bitirmenin şerefine abartmadan yedim. Akşam köfte yicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…