- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.326
- 208
- 36
Evet.Muhtacsa adam akıllı baba gibi duracaksa kimselere vermezdimKayinpederin kalacak gidecek yeri yoksa evlenince yanınıza alirmisiniz.beraber yasarmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet.Muhtacsa adam akıllı baba gibi duracaksa kimselere vermezdimKayinpederin kalacak gidecek yeri yoksa evlenince yanınıza alirmisiniz.beraber yasarmisiniz
İçten gelmeden yapılan iyilik... BilemedimEsasinda Benimkiler için haketmediklerini ima ediyorum .
Nedenini sormuşsun upuzun birsuru ek üstüne ek eklenmiş konular silsilesi. Ne sen sor ne ben anlatayım cümlesi tam bana göre sanki
Ayrica Neden hayır gelmesin ki? Nefsime uymadan Allahı hatırlayıp kendime çeki düzen vermek hayirsiz değildir![]()
aldım yaşıyorum evleneli 4 yıl oldu ve evlendiğim günden beri bizimle balayına bile onuda götürdük gerisini sen düşünKayinpederin kalacak gidecek yeri yoksa evlenince yanınıza alirmisiniz.beraber yasarmisiniz
Bu durumda ayrı girişi olan çatı dubleksi tutabilirsiniz.Maddi durumu yetmiyor.adqm.esinden ayrı senelerdir oğluyla yaşamış .ayrı ev tutmayı düşündük ama 2 eve ayrı ayri kira odenirse yaklaşık,8 bini buluyo
Merhamet etmeyene merhamet edilmezNişanlım evin tek oğlu , ablaları var onlarda evliler ,biz arada bakarız ederiz ama temelli yanimiza alamıyoruz dediler.. adamın tarafından kimse destek olmuyor ,yaşı çok fwzla değil ama ayrı eve çıkacak.maddi gücü yok
Hayatım bu insanlık meselesi eğer kayınpederin düzgün tipli biriyse neden olmasın sokakta kalacak değilsinKayinpederin kalacak gidecek yeri yoksa evlenince yanınıza alirmisiniz.beraber yasarmisiniz