Gidecek yeri yoksa kayinpederinizle kalirmisiniz

Esasinda Benimkiler için haketmediklerini ima ediyorum .
Nedenini sormuşsun upuzun birsuru ek üstüne ek eklenmiş konular silsilesi. Ne sen sor ne ben anlatayım cümlesi tam bana göre sanki🙃
Ayrica Neden hayır gelmesin ki? Nefsime uymadan Allahı hatırlayıp kendime çeki düzen vermek hayirsiz değildir 🙄
İçten gelmeden yapılan iyilik... Bilemedim

Niye kalacak yeri yok? Sokakta mı bu adam? Şuanda sizin eş adayınızla aynı evde yaşıyor. Anne yok muhtemelen. Bana sizin eş adayınız ayrı ev açmaya pek müsait değilmişte babayla kalıp ondan yararlanmak istiyormuş gibi geldi. Ev babanındır mesela kira ödemez yada adamın maaşı işine yarar vs gibi. Bence her durumda kaç kurtar kendini. Sevdiğin o adamla bile yeri geliyor aynı evde yaşamak zor oluyor,öyle toz pembe değil malesef..

Maddi durumu yetmiyor.adqm.esinden ayrı senelerdir oğluyla yaşamış .ayrı ev tutmayı düşündük ama 2 eve ayrı ayri kira odenirse yaklaşık,8 bini buluyo
Bu durumda ayrı girişi olan çatı dubleksi tutabilirsiniz.
Maddi olarak iki ev kadar zorlamaz hem de herksin kendi özel alanı olur.
Bu arada kızları da maddi olarak destek olsun her ay.

Mevcut kayınpederimi düşünürsem aynı semtte bile yaşamam.
İyi bir insansa ve gerçekten başka çaresi yoksa çok yakın 2 ev tutar o şekil yaşardım.Kirasını da tüm evlatları birleşip ödesin. Maaşı falan da yok mu, bunca yıl ne yapmış?
Aynı ev düşük ihtimal, belki gerçekten çok seviyorsam dubleks falan kabul edebilirdim fakat yine de yakın ama ayrı ev daha makul. Herkes için en iyisi olurdu.

İki ev tutun yakın öteki türlü zor olur benden demesi.

Benim kayinvalidem ve kayinpederim bizimle ayni binada oturuyor. Bir sorunumuz yok. Bunun baş sebebi herkes digerinin yasam alanina saygi duyuyor. Ayni bina olurda ama ayni daire cok zor. Sahsen istemezdim. Sorumluluk tek sizin degil yalniz.

Kayinpederin kalacak gidecek yeri yoksa evlenince yanınıza alirmisiniz.beraber yasarmisiniz
Hayatım bu insanlık meselesi eğer kayınpederin düzgün tipli biriyse neden olmasın sokakta kalacak değilsin🤣🤣🤣

İyi insansa olur diyenler iyi insan olduguna nasil emin olabiliyorlar acaba? 😁
İyi insansa bile belki sizinle anlaşamayacak nebileyim.
Evlilik öncesin agiz dolusu kiiizzziiimm kizziimm diye gelini yağlayip ballayip evlenince kabus olanlar çok var. Kimse evlenmeden bilemez, biz burada eş icin bile ayni eve girmeden bilinmez diyoruz yeri geliyor kayinpederin garantisi mi var?

Bir kere eve alinca git denmez, denirse baya olaylo olur o iş.
Ya da 1 ay o baksin 1 ay bu baksin mevzulari da sıkıntı, adam geldi yerleşti ne diyecek "hadi 1 ay doldu diger cocugunda sira topla eşyani" denmez al bir de burdan yak.
Oyle iyi insansa veya 2 ay onda 1 ay bunda kalmayla olmaz. Ben olsam kp ev tutulmadan evlenmezdim. Ama biri cikip maddiyatimiz kotu diyip ödemeyi keserse yine kp konu sahibine kalir. En iyisi bu evliligi yapmamak, cok riskli. 😁

Back
X