- 27 Aralık 2018
- 179
- -168
- 98
- 34
Kısaca babanın aile tarafı hayırsız,kimsede gel kal demiyor,maddi gucude yetersiz ancak fatura odeyebilirKayinpederin kalacak gidecek yeri yoksa evlenince yanınıza alirmisiniz.beraber yasarmisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısaca babanın aile tarafı hayırsız,kimsede gel kal demiyor,maddi gucude yetersiz ancak fatura odeyebilirKayinpederin kalacak gidecek yeri yoksa evlenince yanınıza alirmisiniz.beraber yasarmisiniz
Oğluylaşu an nerede kalıyor?
Onu düşündük hatta ablasıyla kalacakto ablası yan çizdi
Ayrı ayrı kıra fatura ödeyecek maddi güçleri yok
Yok etliye sütlüye karışmıyor.Kendi başına yaşamakta zorlanıyorsa ve tabi psikolojime zarar verecek kötü babalardan değilse yaşarım tabi zaten böyle bir durumda eşimde kendini kötü hisseder tek başına nasıl acaba diye düşünsün istemem aynı durumda benim babam ya da annem olsa onunda kabul etmesini isterdim ama tabi yaşamayınca bu durumları varsayım yapabiliyoruz![]()
Yok adamın ablası bakacam dedi şimdi yan çizmiş. Nişanlımın ablası bişey demiyor kalıp eder ama temelli bakamıyorum ,zaten eşimle arasi bozuk babamın dediKendi kızının bakmadığına ben bakmazdım. Evladın kızı erkeği yok neden yan çiziyormuş abla.
Yok adamın ablası bakacam dedi şimdi yan çizmiş. Nişanlımın ablası bişey demiyor kalıp eder ama temelli bakamıyorum ,zaten eşimle arasi bozuk babamın dedi
Nişanlım evin tek oğlu , ablaları var onlarda evliler ,biz arada bakarız ederiz ama temelli yanimiza alamıyoruz dediler.. adamın tarafından kimse destek olmuyor ,yaşı çok fwzla değil ama ayrı eve çıkacak.maddi gücü yok
Maddi durumu yetmiyor.adqm.esinden ayrı senelerdir oğluyla yaşamış .ayrı ev tutmayı düşündük ama 2 eve ayrı ayri kira odenirse yaklaşık,8 bini buluyo
Günaydın bunun birçok cevabı var seçeneklere göre değişkenlik gösteren, eşiniz maddi anlamda geçirmez durumda kayinpederin sahip olduğu düzene eve gidip kurulup hazır ev sahibi olmayı düşünüyorsanız değişir, adamın hicbirseyi yok maddi manevi bakımı sizde olur buda değiştirir, adam sapik zihniyetlidir değişir, çok dindardir değişir yani birçok etkeni var, babalar ile yaşamak büyük evi olmak demek taziyesi bayramı Seyrani sizde olur demek bu kısmı bile var, kendi adıma soylemek gerekirse tahammül sınırı düşük ama merhamet sahibi biriyim bu bana altı üstlü kira yada ev alma durumunu yaratır o bana gelmez bn ona giderim durumum iyi ise haftada bir temizlik işi için birini aldiririm günlük yemekte yaptığımdan götürürüm gün içinde çıkar parka camiye giderken eşlik ederimKayinpederin kalacak gidecek yeri yoksa evlenince yanınıza alirmisiniz.beraber yasarmisiniz
Dini hassasiyet demişsiniz ama haberiniz yok heralde Babanız ve kayınpederiniz aynı hükümdedir; yanında başınız açık dolaşabilirsiniz.Ben bu şekilde bir evliliği kabul etmezdim heralde. Hani çocuğun ilkokul ortaokul çağında olur,hastalık çıkar vs tabii ki ailelere bakılır. Ama böyle bile bile lades. Hem de en cicim aylarında bile evde bir yaşlı baba figürü. İnsan evliliğinden bir şey anlamaz.
Bir de yeni evlisin, kocanla oynasmak yok, açıp Tv'de sevdiğin diziyi izlemek yok, adetsindir karnına sıcak su torbası koyup sereserpe yatmak yok,ağız tadıyla kavga etmek yok.. Büyük bir sorumluluk.
Dini hasssiyetin varsa daha kötü, kendi evinde misafir gibisin. pijemayla , sudyensiz, başı açık vs de dolasamayacaksin...
Öyle başlayan evlilikten de bence hayır gelmez.
Ayrıca neden kednine bakamiyor ki? Geliri vs yok mu,bu yaşına nasıl gelmiş?
Bence en mantıklısı ona yakın bir daire tutmak, sık sık ziyaret etmek. Ama aynı evin içinde o iş olmaz.
İnsan sırf sevdiği için değil biraz da şu anki halinden daha iyi, daha mutlu olmak için evlenir. Böyle bir evliliği neden kabul edesiniz ki?