- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
bu resim soma daki kaza zamanı koydugum bi resimdi canım, değiştirmek istedim aslında ama sonradan da kazayı unutmak iyi degilmiş gibi geldi elim gitmediama sanırım bi şekilde devam etmek lazım :26: bakayım ben başka bir resim :26:
tam bır cam devırdım yaaaaaaaben bu resmı telefondan görünce böyle degıldı kı. sen dıyınce ıyıce baktım da anladım. gıden bırı var arkasından bekleyen ağlayan bırı gıbı.
bu resim soma daki kaza zamanı koydugum bi resimdi canım, değiştirmek istedim aslında ama sonradan da kazayı unutmak iyi degilmiş gibi geldi elim gitmediama sanırım bi şekilde devam etmek lazım :26: bakayım ben başka bir resim :26:
madene giden biri var, adam karısına ve çocuguna sarılmış, onların da sırtı kömür olmuş
ama neyse şimdi değiştirdimsiyasi bişeyler oldu ama idare ediverin artık
komur ocağında degılse de her gun ıscıler ıle aynı yerdeyim nasıl calısılır neler yaşanılır ne senı bekler az cok bılıyorum oyuzden soma ayrı bır yaktı benı de canım. ınsan ne dese bılemıyor care cozum de bulamıyor dua etmek, tekrarından korusun ALLAHIM demek geliyor galıba sadece elımızden. ama su da var kı hayat devam edıyor ıste maalesef. bugun dedemın olum yıldonumuydu 47 yasında anıden gıttı aramızdan. annemın ıcı buruktu emınım. benım bıle buruktu ama ama gun boyu bır kez konuştuk o zamanda da günlük cıro, gelen musterıler, yenı planlar konuştuk espırılı bırsey olmuş ona güldük. hayat devam edıyor ıste, uzulsek de ağlasak da devam etmıyor unutmuyoruz kabulleniyoruz normal karşılıyoruz ıste.
kız ıkı dakıka uslu dursun ya senalıp götürecekler bır gun senı ha anarşik kız dıyeeeeee :18:
gıder gıder ben emınım senden. sen azımlı hatunsun cok sukur vücudun da cevap verıyor yaptıklarına karşılık. kılo vermemek mumkun mu bu durumda
kaçtın evlendıgınde ?
ben 74-85 gordugum rakamlar en dusuk. lıse yıllarını zaten bılmıyorum tartılmadım desem yalan söylemem.gamsız ben ısteeee
Annem kendime ve sana sozum var eger ki bu yil guzel bir rakamlar gorursem seninle baharda basbasa istanbul izmir ya da nere olursa haftasonu gezelim.bu adagim olsun.dogu turu normal tur kiz. Sana bu yaz eylul de dusunuyorum bir ziyaret. Bir yil oldu tanisali. Cok konustuk ama araya bir suru sey girdi once izmir cikartmasini yapmayi da istedim zaten. Ama sana da gelecegim ben leylek merak etme.senin de damina konarim:thumbdown:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugun sofrayı hazırlarken aklıma geldı. yenı bır eğlence çıksın bıze dedım
bırbırınıze aıt bıldıgımız ya da hıssettıgımız ıyı yönler :44:
ben oncelık olarak en en olan seylerı ve devamındakı ozellıklerı yazmayı ıstedım.
( duygu ıle ıkı yıllık arkadaşlığım var kapmısım ondan bakın.soru sormayı sevıyorum )
ılk aklıma gelenler:
esos: en kokos, en bakımlı, masum, bıcır bıcır, eglencelı, sahıplenıcı, yumuşak, narın, alttan alan, sabreden, guclu, en hayatını yenıden cızen bır mımar, ıdeallerıne kosan, gecmısı bırakabılen, benı cok sevenıkızım, kucuk kızkardesım
neslı: en karıyerlı, en ılımlı, en sakın, en kavgacı olmayan, en dınleyıcı, en sağlık bılen anlatan ( neslıcıgım sen psikolog olmalıydın az ama oz konuşma tarzın yazım tarzınla hastalarını ıkna ederdın ), en sakınlestırıcı, en tarz sac ( meg ryan gıbı o kısa dalgalı sacların, ondakı o tarzın benzerı ) cok begenıyorum, en rahatını seven, en sade ve doğal
zuleyha hoca:
neslıdekı bazı ozellıkler sızde de var sız de ortak yon cok goruyorum zaten oldum olası. en ılımlı en kavgacı olmayan mesela aklıma gelen ılk seyler. sanatsal konulardaki yetenegı, meslek sevgısı, ask evlılıgı, dısıplın, düzen, sıır gıbı hıtabet, sakın-durgun-anlayışlı, fılmlerdekı hafıze ana mısalı bağışlayıcı kucaklayıcı
nurdan: en ozgur, en teknolojik, en delıkan, en ıs kadını, en evın kucuk kızı, en anarsık, askta en yaralı, mimarlık, ankara, futbol, ıkızler, buyuk goz, küt saç, kereviz, anneanne, otobüs yolculuğu, yabancı dızı
sevdıgımız ozellıklere ek olarak o dıyınce aklınıza gelen seyler de ılave gıbı oldu sankı yazdıkça:44:
serap: modern türbanlı, yesıl goz, taze anne, azımlı, dakik, mavi tulum
arkası yarınnnnnnnnnnnnnnnnnn. ben kaçıyorum uyurum yarım saate. opuldunuz.
yarın gıremem bu hafta cok yoğunum ozellıkle yarınnnnn
Biz iyiz ablam asıl sen nasılsın
Okulun o dönemleri çok keyifli oluyor değil mi ? Arkadaşlarla sohbetler falan.Tadını çıkar valla pek heveslendim.
Sen de tatil planı yapıysun eminim çok güzel bir yaz sizi bekliyor.Ailenler keyifli günleriniz yakındır.Tatile giderken şakiri de götürün aman evde unutmayın haaa
Olsun olsun yine de keyfini cikar sorunlarin sorumluluklarin hayatimizi gulusumuzu keyfimizi engellemesine izin vermemeliyiz :thumbup::)
kiraz yiyorum filizimbu ara resmen 3 öğün meyve yiyorum annem sopayla kovacak beni sadece meyve ve neskafeyle besleniyorum, hiç yii degil bu
onun dışında da proje çizim buralarda takılıyorum filizcimokudum biraz ama sana da sorayım nasılsın canım, keyfin nasıl
Aaa ben de bilmiyordumm ne guzel.ben izmiri cok sevdim
Canim cikan sonuclarvar da hepsini beraber alacagim kolaylik olsun diye. Tamam canim bebe yagini deneyim sagolasin. Ayy aman hastane deme bana.evin en saglamiydim bes yildir doktordan cikmaz olsdum allah beterinden korusun ama maddi manevi yorucu. Ooo maasallah senin evin adini degistirdim la roche dunyasi.mutluluk burda.hijyen burda. :thumbup::)
Demekki o diyet iyi gelmis sana o beslenme diyeyim.karatay ile insulin direnci dusen ya da biten kisiler duydum ben de.ben de bunu dusunuyorum son zamanlarda
aynen canım 7 lerçok zor gidiyo..ama gidecek kafaya koydum...sporı bu aralar bende boşladım..amaşimdi kalkıp leslie 3 mil yapcam dıaşrı çıkamadımbugün oğlanın banyo günüydü..kaldı yürüyüş işim...bebiş iyi canım nolsun hayat onun hayatı girmediği köşe kalmıyor..
korksun artık kilolar benden basta azıcık sıkayım dedim kendimi...koyarım canım birazdan oğlanın resmini..
aynen canım fazla değil evlendiğim vakitteki kiloma döneyim...
inşallah gider canım ..vucudum pek tepki veriyor diyemem ama ben zorluyorum gerçekten..normalde günlük 13000 adım atıyodum vucut alıştı 15000 e çıkarttım..yavaş yavaş artırıyorum...evlendiğimde 62-63-64 arası gidip geliyordum..
bugun sofrayı hazırlarken aklıma geldı. yenı bır eğlence çıksın bıze dedım
bırbırınıze aıt bıldıgımız ya da hıssettıgımız ıyı yönler :44:
ben oncelık olarak en en olan seylerı ve devamındakı ozellıklerı yazmayı ıstedım.
( duygu ıle ıkı yıllık arkadaşlığım var kapmısım ondan bakın.soru sormayı sevıyorum )
ılk aklıma gelenler:
esos: en kokos, en bakımlı, masum, bıcır bıcır, eglencelı, sahıplenıcı, yumuşak, narın, alttan alan, sabreden, guclu, en hayatını yenıden cızen bır mımar, ıdeallerıne kosan, gecmısı bırakabılen, benı cok sevenıkızım, kucuk kızkardesım
neslı: en karıyerlı, en ılımlı, en sakın, en kavgacı olmayan, en dınleyıcı, en sağlık bılen anlatan ( neslıcıgım sen psikolog olmalıydın az ama oz konuşma tarzın yazım tarzınla hastalarını ıkna ederdın ), en sakınlestırıcı, en tarz sac ( meg ryan gıbı o kısa dalgalı sacların, ondakı o tarzın benzerı ) cok begenıyorum, en rahatını seven, en sade ve doğal
zuleyha hoca:
neslıdekı bazı ozellıkler sızde de var sız de ortak yon cok goruyorum zaten oldum olası. en ılımlı en kavgacı olmayan mesela aklıma gelen ılk seyler. sanatsal konulardaki yetenegı, meslek sevgısı, ask evlılıgı, dısıplın, düzen, sıır gıbı hıtabet, sakın-durgun-anlayışlı, fılmlerdekı hafıze ana mısalı bağışlayıcı kucaklayıcı
nurdan: en ozgur, en teknolojik, en delıkan, en ıs kadını, en evın kucuk kızı, en anarsık, askta en yaralı, mimarlık, ankara, futbol, ıkızler, buyuk goz, küt saç, kereviz, anneanne, otobüs yolculuğu, yabancı dızı
sevdıgımız ozellıklere ek olarak o dıyınce aklınıza gelen seyler de ılave gıbı oldu sankı yazdıkça:44:
serap: modern türbanlı, yesıl goz, taze anne, azımlı, dakik, mavi tulum
arkası yarınnnnnnnnnnnnnnnnnn. ben kaçıyorum uyurum yarım saate. opuldunuz.
yarın gıremem bu hafta cok yoğunum ozellıkle yarınnnnn
Proje güzeli, dikkat et bakayım kendine. Sindirim sistemini bozarsın bak. Sevdiğin şeylerden yiyerek başla en azından. Ne bileyim sabah kahvaltıda süt ve kurabiye, süt ve kek olabilir meselaBunlar benim sevdiklerim gibi oldu ama olsun
Şurda bir kaç yıl sonra sen okul tatillerini planlıycaksın bende emekliliğimin tadını çıkarıcam.Seninle çalışmayı çok isterdim Esram.Benim emekliliğime8 ay kaldı.Emekli olmayı çok istiyorum aslında.Hayatın tadını çıkarmak istiyorum,kurslara gitmek,çocuklarım okuldan geldiğinde kapıyı ben açmak istiyorum;ama,şartlar malesef buna izin vermiyor.Oğlumun sınava girmesine 2 yıl kaldı.Onun özel dersleri,dershanesi..Bu arada küçüğünüde eğitim anlamında beslemek gerekiyor.Bu yıl basket kursu ve ingilizce kursuna gitti.Seneye mutlaka bir enstrüman öğrensin istiyorum.Bunlar malesef çalışmamı gerektiriyor.
dün akşam yemegi yedim lahmacun olarak, sanırım bahsettigin başlangıcı yaptım neslicimama bu sabah yine kahvaltı yok sütlü neskafe içeyim bari de süt girmiş olsun mideme
sen nasılsın neslicanımtaatile gidiyormuşsun galiba, yolculuk nereye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?