- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
valla ablacım sen deyince düşündüm de şarkı meselesini, muzik o kadar hayatımın içinde var ki her ruh halime göre farklı dinledigim muzikler var. ama beni çivi gibi bulundugum yere çakan tek bir şarkı var, 3 yıldan fazla zamandır da dinlemedim hatta bu şarkıyı. eski nişanlımla olan " bizim şarkımız " dedigimiz şarkı. ÜMİT SAYIN ın GÜLBEYAZGÜL şarkısı.. seneler geçti hala açıp dinleyemedim, neden bilmiyorum tesadufen bi yerde denk gelse bile içim acıyor.
öyle yani..
valla malesef dolmayı ben de seviyorum yaabi de zaten onu yeyince genel olarak ekmek yemedigim için pirinciyle beraber yiyiveriyorum atrtık napalım
Bugün konuştuk bakalım yarın senin sporunu görmek istiyorumm önce nurdan şiimdi sennnnnn
Cumartesi günleri çalışmak sıkıcı evde dinlenmek varken ama insan bir süre sonra alışıyor balım vardır bundada bir hayır ama bu mesaiye girer onu söyliyim yaneeeee
çok haklısım canım inşallah artık hep güzel şeyler bulur bizi hayat kolaylıklarla devam eder
hemencecik baktım kavun karpuz gibi meyvelerde şöyle oluyor ; bir orta boy kavun yada karpuzun sekizde biri bir porsiyon oluyor yani bir dilim karpuz bir meyve oluyor nilgüncüm.günlük 3 meyve 5 tahıl hakkın var nasıl kullanmak sana kalmış.sabah kahvaltısında bir dilim ekmek canın istiyorsa ye istemiyorsa diğer öğünlerde kullan gibi
bugün patron bende erken işlerimi bitirdim ki size vakit ayırayımmm belli oluyor değil mi
Şimdide bunu dinliyorum bu meseleyi biraz biliyorum.İşte hayat böyle garip.Eliimizden bişey gelmez elbet anılarımız hep var olacak bizimle yaşacayacak.
hadi ben iftarimi yapayim Rabbim oruclarimizi kabul etsin hayirli iftarlar ballar ♥♥♥
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
4 ayda oldu esram.klçadan 9cm
göbekten 11 cm
Bel 10
Bir kolumda tık yok
Sarkma yok taş gibi kollarım.kendimi pehlivan gibi görüyorum
Soruuuuuu
Sizce yemek yerken su içilmeli mi ? Suyu en çok hangi zamanlarda içmeliyiz? Faydasını en çok ne zaman görürüz? Benim hep muallakta kaldığım bir konu ,sizin fikirleriniz neler ?
saat daha beş olmamış canım sıkıldı burda bizim işyerinde parton yokken herkes kayıplarda bugün öyle milleti işe çıkartamadım resmen sinir oldum arkadaşlık bağlarımız olmasa fena bozuşcaz ama patrona sorsan en çok ben izin alıyorum halbuki ben adını okuyuyorum onlar gözden kayboluyolar
Bugün nette dukan mücver tarifi gördüm anneme dedim yapar mısın ? malzemler varsa yapar kuzucum zaten bakayım akşam beğenirsem ki yapılmışsa tabi sizinle de paylaşırım
Canım benim teşekkür ederim artık formasyon kelimesi bile bıkkınlık veriyor.Bu sene için aklımda başka planlar var kesinleştiğinde sizinlede paylaşırım fikirlerinizi alırım.Hayat her zaman lay lay lom değil artık bunu biliyorum.Biz ablamla iki kardeşiz annem bize çok düşkündür.Allah razı olsun dört dörtlük annelik yaptı.Babam için aynı şeyleri söyleyemicem.İkisinede canım feda.Ben evin küçüğüyüm.Ablama göre daha nazlıyım.DIışardaki darbelere hiç dayanıklı değildim.En küçük bişey bile günlerce üzülmeme neden olurdu.Evlendikten sonra işler değişti.Asıl o zaman hayatı öğrendim.Çok büyük zorlujla karşılaştım.Asla altından kalkamıcam gibi geliyordu ama zamanla öğrendim.Mücadele etmeyi pes etmemeyi direnmeyi ... Şimdilerde olgunlaştığımı hissediyorum.Yaşım 27 eminim daha olgun düşünüyorum...Öte yandan içimde hiç büyümeyen bir kız çocuğu var o da hep 7 yaşında.Biz üçümüz mutluyuz böyle.İnsanları kırmadığım zaman ben mutlu oluyorum,onların mutluluklarını gördüğüm zaman hayata bağlanıyorum.Formasyon varsın olmasın ama canlar sağolsun.Annem babam ablam yiğenim sevdiklerim dostlarım hep iyi olsun...
Tamamlıyalım iftardan sonra size söz verdiğim gibi yarım posiyon güllaç yedim.İtiraf ediyorum tabağıma 1 porsiyon koydum ama dedim ki esra sen bunu yemek istemiyosun.Sırf gözün aç hadi kalk onu mutfağa götür suyunu al gel.Öyle de yaptım kendi kendimle konuştum Dr Ayça Kaya öyle yapıyormuş.Denedim oldu valla( 1 tahıl 1/2 süt 1/2 meyve)
Sahur
1 bardak süt ( 1 süt)
peynirli tost ( 2 tahıl 1 et)
haşlama yumurta(1 et)
2 salam
dom sal maydonoz dere otu
2 hurma (1 meyve ) bir tanede iftarda yemiştim
toplam 4,5 tahıl 1,5 süt 2,5 meyve 4 et olmuş sütten eksik kalmışım çünkü iftarda komşuya yemek yetiştircem diye kendim geç kaldım ve yoğrt eklemedim diğerlerinde bir sorun yok günnnnn başarılıııııııııı
filizcim yazdıklarını okudum, ben genelde bu tür olaylar karşısında yorum yapamam, yine çok fazla bişey demeyecegim sanırım. ama sen güçlüsün bunu ezkiden bilmiyordun belki ama artık sen de biliyorsun o sebeple o günler geride kaldı, çok daha güzel günlerin olacak senin, bunu hisset inan ve ona göre yaşa, bak gör ne güzellikler çıkacak karşına
bazı ınsanların uzerınden zaman geçer asır geçer gıbı gelır hatta ınsana. ama bır anı bır sarkı canlandırıyor sankı kalbımızdekı huzun hayal kırıklığı cıceklerını. ınsaallah bundan sonra sadece mutluluk cıceklerı acar kalbınde canım. o cok sevdıgın papatyalar gıbı yalın güzel kucak dolduran kalp dolduran huzur dolduran bır ılıskın olur canım. her yaprağında sadece sonsuz sevgı bulduğun bır adam.
dolma sevilmez mı yaaaaaa. zaten güzel olan hersey cısss oluyor anlamıyorum bu ısı. canım sen cok dıkkat etmesen de olur ama benım kılom ve ınsulın dırencımı dusununce ben dıkkatlı olmalıyım elımden geldıgı kadar. pırınc, ınsulın dırencı olanlar ıcın bır numaralı yasaklardan. sadece dıyet yapıyoruz dıye degıl yanı.
canım ben cok zor seyler yasadım çocukluk genclık maddı manevı cok. ama kımse demedı kı helal olsun kız sana, ıyı atlattın dıye. ben de normal olarak gormusum ıste hep. sızler ıle konuştukça zor seyler ıle ugrastımı anladım hele sızlerı tanımadan oncekı yıllarda yasadıklarım roman olur oyuzden ben gucumun farkına gec vardım
amın canım benım cok cok tsk ederım ınsaallah hep bır olalım hep bırlıkle mutlu günler gorelım
Ben de yazıcam
Elim kadar pide
Mercimek çorba
İki parça tavuk kızarmış(elimden biraz büyük oluyor ikisi)
Makarna 10 kaşık
Kırmızı, yeşil biber kızarmış
12 tane hurma
Ben bu menüyle zayıflayamam değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?