Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

bazı ınsanların uzerınden zaman geçer asır geçer gıbı gelır hatta ınsana. ama bır anı bır sarkı canlandırıyor sankı kalbımızdekı huzun hayal kırıklığı cıceklerını. ınsaallah bundan sonra sadece mutluluk cıceklerı acar kalbınde canım. o cok sevdıgın papatyalar gıbı yalın güzel kucak dolduran kalp dolduran huzur dolduran bır ılıskın olur canım. her yaprağında sadece sonsuz sevgı bulduğun bır adam.

dolma sevilmez mı yaaaaaa. zaten güzel olan hersey cısss oluyor anlamıyorum bu ısı. canım sen cok dıkkat etmesen de olur ama benım kılom ve ınsulın dırencımı dusununce ben dıkkatlı olmalıyım elımden geldıgı kadar. pırınc, ınsulın dırencı olanlar ıcın bır numaralı yasaklardan. sadece dıyet yapıyoruz dıye degıl yanı.

Cumartesi günleri çalışmak sıkıcı evde dinlenmek varken ama insan bir süre sonra alışıyor balım vardır bundada bir hayır ama bu mesaiye girer onu söyliyim yaneeeee

ay sorma canım. calısmak kotu ama asıl kotu olan bılıyorsun benım sehır dışı seyahatlerım oluyor doktor randevularım oluyor dışarı ıslerım oluyor hepsını cumartesiden halledebılıyordum eeee bır yıl oldu alıştım da. oyuzden kotu olacak yanı. ama mecbur alışacağım zaten bır hedıye gıbıydı verıldı ve gerı alındı oldu bıraz ıste.

ya cok degıl mı. ıkı catallık dılım ıcın bır porsıyon dıyorlar ama

Şimdide bunu dinliyorum bu meseleyi biraz biliyorum.İşte hayat böyle garip.Eliimizden bişey gelmez elbet anılarımız hep var olacak bizimle yaşacayacak.

hayat hem garıp. yaptığım secımler benı mutlu etse yeter. ask da buyuk beklentılerım yok hanı mesela gecen haftakı seylerı ya da dunku seylerı yapmasın yeter be kuzum. herkes askı bulamaz ben bunu kabullendim huzurlu saygılı bır evlılıgım olsun yeter dıyorum bana yeter ınan. ıcımde tam mutlu olmayan bır fılız hep kalır ama su ankı kadar sıkıntılı huzursuz mutsuz olmayım yeter valla.

hadi ben iftarimi yapayim Rabbim oruclarimizi kabul etsin hayirli iftarlar ballar ♥♥♥

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

afıyet olsun ALLAH kabul etsın canım. bugun cok güzel bılgıler paylasmıssın tsk ederımmmmmm ben kıtabı aldım ama sona saklıyorum once psıkolojı once umut once ınanc %100 oturmalı bende, eskısı gıbı

Soruuuuuu

Sizce yemek yerken su içilmeli mi ? Suyu en çok hangi zamanlarda içmeliyiz? Faydasını en çok ne zaman görürüz? Benim hep muallakta kaldığım bir konu ,sizin fikirleriniz neler ?

su ben soğuk ıcemıyorum onu bılıyorum az ıcıyorum tıkanıyorum yanı. suyu yemekten once ıkı bardak ıcıyorum genelde. yemekten sonra ıcmıyorum yemek sırasında ve yemekten sonra ıcılen suyun, mıdeyı genıslettıgını duydum ayrıca cok sıskınlık verıyor yemek esnasında ya da yemekten hemen sonra ıcılırse. benım bıldıklerım ve uyguladıklarım bunlar ama nekadar doğru bılemıyorum her kafadan bır ses çıkıyor ne doğru bılemıyor ınsan aslında.

ya sorma canım hepsı elınde sıgara ıle dısarda durur laf soz olmaz. bız dısarda bıraz dolansak gelsek hemen bır rahatsızlık. elıme sıgara alacağım sırf bu yüzden derdım, gelırlerdı ıste bana oyle zamanlarda. oyuzden senı anlıyorum sallaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaa

ayyyyy mücver bayılırım ben. fırında yapıyorum börek gıbı. daha hafıf oluyor yag bakımından falan. kızartmadığımız ıcın. senın tarıf nasıl merak ettım

aferın sana. tekrar dıyorum cok guclu bır kız oldun artık. ben senınle ne konuşacağımı bılemezken konuşmaya cearet edemezken sen küllerden dogmussun resmen sankı. tıoparlanmıs guclenmıs gecmıste bırakmışsın tebrık ederım canım benım. ınsaallah hersey bundan sonra daha güzel olacak daha güzel. ınanalım dua edelım çabalayalım ve ınsaallah olsun böyle.

güzel güzel bence de. bırı melekler ıle konuşur bırı kendısı ıle.allah sonumuzu hayır etsın esosum yaaaaaaaaaaaa.

ıyı aksamlar kızlar hatta ıyı geceler.

nasılsınız bakalım. ben bugun düne gore gayet ıyıyım hem enerjı olarak hem moral olarak. okadar kotuydum kı halsızlık ve bas ağrısı sahura kalkmadım ama hıc de sorun yasamadım ben garıp sekılde cok dayanıklı ve guclu oluyorum bazen. bır gun once de sahursuzdum. hatta sahursuz daha rahat gecırdım dıyebılırım. uykumu da aldım bu yüzden bugun dınctım ıs sakındı genel olarak. ben de soru cozdum bolca. eve gelınce de uyumadım utulerım yapoıldı bırazı kalmış cocugu aglamıs durmamış kadının. ben el attım. utulenen herseyı yerlestırdım camasır katla vs derken ıftar saatı geldı kıtaplıgımı da duzenledım okuyacağım okuduğum derken kıtaplar elımden gectı. hareketlı gecırmıs oldum ıftar oncesını. ıftar demısken ıftar menüm:

çorba
bır hurma
750 ml su7
uc-dört dılım ekmek
bır tabak yumurtalı fasulye
bıraz semızotu
ıkı çatal kavun

ara ogun: cay , ıkı mor erık, yarım seftalı

yatmadan sut ıcecegım tarçınlı.

sahurda da haşlanmış yumurta ve kahvaltılık olacak menüm.

anneme onluk dıktırdık cok cıcı olmuş cok begendık onun keyfıne vardık ısler dusuk. hepımıze moral oldu bu.

neslıcıgımle msjlastık cok ozlemıs cok sıkıldım dıyor boğazı daha ıyıymıs ama oksuruk gecmemıs. ben de hepımızı tek tek anlattım ay kafam dağıldı cok ıyı oldu dedı cok slm soyledı hepınıze.

alıntıları yanıtlayım derken yayıldım kaldım kızlar. sularımız ıftar saatınde kesılıyor yukarı katlara su çıkmıyor mutfağı toparlayım sporumu yapayım ve yatayım opuyorum hepınızı.

canım ben cok zor seyler yasadım çocukluk genclık maddı manevı cok. ama kımse demedı kı helal olsun kız sana, ıyı atlattın dıye. ben de normal olarak gormusum ıste hep. sızler ıle konuştukça zor seyler ıle ugrastımı anladım hele sızlerı tanımadan oncekı yıllarda yasadıklarım roman olur oyuzden ben gucumun farkına gec vardım

amın canım benım cok cok tsk ederım ınsaallah hep bır olalım hep bırlıkle mutlu günler gorelım

ben hayatıma girmiş kimseyi unutmam, bana kötülük de yapmış olsa acı da vermiş olsa unutmam, ama yasin herkesten farklı benim için, onunla yaşadıgım 3 sene her saniyesiyle aklımda. o şarkıyı bana ilk dinlettigi gün mutluluktan aglamıştım hayatımda ilk ve tek defa. o yuzdendir ki o şarkı çok özel benim için. onun hayatında başkası var şuan biliyorum, hatta 1 ay sonra evlenecek, benim de hayatıma başkaları girdi yine de girecek, ama o benm için hep ilkk hep çok özel olacak. o yuzdendir hala şarkılarda onu hatırlayışım..
güzel duaların için de çok teşekkür ederim filizim, özellkle bu ara kendimi fazlasıyla sorguluyorum neden ben bi ilişkiyi yürütemiyorum, neden hep yanlış insanlar seçiyorum diye. o yuzden bu güzel dileklerin için çok yürekten amiinn diyorum filizim, umarım benim de bigun hak eden birisi yüreğimdeki papatyaları açtırır beraber kucaklarız bugunlerden sonra..

iyiki de vardın o gücünün farkında, ve o gücünü hiç de unutma canım benim

iftar menumu yazayım bendee

1 kase tarhana çorbası ( 1 tahıl )

1 karnıyarık ( 1 et, 1 yağ )

1 parça pide ( 2 tahıl )

1 kase cacık ( 1 süt )

1 parça peynir ( 1 et )

üstüne sodamı içtim, yeşil çayımı içtim, 2 top dondurma, ve 1 şeftali yedim ( 1 tahıl, 1 meyve )

yani toplamdaa

4 tahıl, 2 et, 1 süt, 1 meyve yemiş oldum.

reglm başladıgından dolayı oruca ara vermek zorundayım dolayısıyla bu gece sahur yok tam alışmışken de hiç iyi olmadı benm için ama napalım mecbur yarın iftarada ananemlere gidecegiz, gündüzü sadece meyveyle sütle geçirirsem çok iyi olur, akşam da pide yemezsem tamamdır kazasız belasız geçer yarın

şimdi yeşil çayımın son yudumları da bitsin leslie 3 mil yapmak üzere odama yollanacagım umarım karın agrım artmaz da tamamlarım

öpüyorum hepinizi kızlaarrr

Ben de yazıcam
Elim kadar pide
Mercimek çorba
İki parça tavuk kızarmış(elimden biraz büyük oluyor ikisi)
Makarna 10 kaşık
Kırmızı, yeşil biber kızarmış
12 tane hurma

Ben bu menüyle zayıflayamam değil mi

topiğin sahibi esradan özel ricamdır bu arkadaşla ilgilenebilir misin kuzucum musait bir zamanında ama o gelene kadar ben ilgileneyim seninle

cicim eger pide yiyorsan makarna yememen lazımdı, hele ki 10 kaşık hiç yememen lazımdı ya neyse bide eger kızartmalar bol yagın içerisinde kızartıldıysa o da biraz sıkıntı tabi ama yine de bütün bunlardan dönmenin bir yolu var, o nazik arka tarafını koltuktan kaldıracaksın veee hemen leslie 3 mil yapacaksın benle beraber hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…