gidişine engel olamıyorum

sedaseda328

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
11
0
36
Ankara
kızlar merhaba avukatlık büromuz var birlikte çalıştığım bir arkadaşım var dün onun önemli bir işi vardı yardım edeceğime söz vermiştim ama önemli bir işimden dolayı edemedm sonra üzüldüm yardıma geldm ama kabul etmedi ve birkaç saat sonra burdan ayrılmaya karar verdiğini söyledi yüzüme bile bakmadı dün gece başka yerlerin çıktılarını almış görmem için mi dosyaların arasına bıraktı bilmiyorum özür diledm kabul etmedi detaylı bir şekilde anlattım yine kabul etmedi çikolata aldım hediye aldım yine kabul etmedi kandırdın beni bir daha kanmayacağım diyor yüzüme bile bakmıyor depresif şarkılar dinliyor oflayıp pufluyor gitmesini istemiyorum yarın öğlen tamamen ayrılacak ve ben yarın şehir dışındayım yani bu akşam vedalaşacağız kalmayı gurursuzluk sayıyor sizce nasıl arayı düzeltebilirim biraz boşluk vereyim mi gitsin mi yardımlarınızı bekliyorum

meraba bence vedalaşırken tekrar konuşun üzgün olduğunuz tekrar söyleyin onu çok sevdiğinizi kalmanın gurursuzluk olmadığını anlatın yinede gitmek istiyorsa istediği zaman dönebileceğini belirtin belki zamanla anlayıp geri döner.arkadaş kaybetmek çok kötü bişey ben kestirip atmıştım hiç mücadele etmeden keşke bende özür dileseydim :)

Aradan zaman geçince zor oluyo ya arkadaşınız gitmez inşallah gitse de aynı ortamda olmak zorunda değilseniz çabuk unutursunuz biz aynı hastane de çalışıyoruz hiç konuşmuyoruz sürekli benim samimi olduğum insanları benden uzaklaştırmaya çalışıyo artık bende umursamıyorum aslında

bence aramalısınız hemen unutulduğunu zaten onun gitmesini beklediğinizi düşünebilir. aslında sen daha iyi bilirsin arkadaşını çabuk siniri geçermi yada sesiz kalıp düşünmek mi ister

belki çalışma ortamıyla ilgili başka bi sorunu vardır direk senle ilgili değildir ama sen böyle yapınca bi sebep daha eklenmiştir gitmek istiyodur

avukattınız değilmi hazır avukat bulmuşken boşanmayla ilgili bi soru sorabilirmiyim :):):) senin probleminde var ama biz de bir arkadaşımla sürekli bunu düşünüyoruz avukatlara sordum ama daha cevap yazmadılar

evet msj sayısı 100 olmadıkça atılmıyomuş :)burdan yazim bende bnm kız arkadaşımla ilgili o biriyle tanıştı adam boşanma sürecindeyken tanıştılar ilk kız kabul etmedi ama ne yaptılarsa ayrılamadılar. adam 2yıldır ayrı evde yaşıyomuş eşinden ama dava açmamış yani arkadaşım yüzünden ayrılmıyolar kız onu 1yıldır tanıyo şimdi eşide arkadaşımı öğrenmiş boşanmıcam diyomuş kağıtları imzalamamış.merak ettiğimiz boşanma davası ne kadar sürer erkeğin söylese başkasına aşık olduğunu daha kısalırmı süre adam eşine ne kadar isterse nafaka tazminat isterse vermeye razı

bu kadar az detayla kesin birşey söylemek zor ama en fazla 2 celsede biter

2 yıldır ayrı yaşamaları iyi en azından evliliğin sürdürülebilirliği kalkmış
eşinin inat için boşanmamak istemesi diye iyi amaç farklı
istediği her şeyi vermek istemesi iyi çünkü her şeyini verecek

kadının boşanmamak istememesi kötü çünkü yeniden kazanmaya çalışıyordum derse o zmn dava uzar işin inada binmesi de cabası en iyi yol yine de uzlaşma ama sağlanamazsa 2. de biter bu tarz davalarda süreyi uzatan en önemli etmen uzlaşamamadır kadın çok ister erkek vermez verecekse sizinki uzamaz

Son düzenleme:
eşi maddiyat önemli değil diyomuş inada bindirmiş aslında çoktan eşi çalışımıyor adam daha dava açmadan nafaka veriyo kadına şiddetli geçimsizlik nedeniyle açılmış dava bu durumda ne kadar uzar kadının delili yok başkası olduğundan sadece şiddetli geçimsizlik adı altında dava ne kadar süreyle sonuçlanır

bu şekilde delil yok iddia varsa mahkeme celse uzatabilir en iyisi karısıyla bir yolunu bulup anlaşsın çünkü ağır bir itham olacak aldatma

gerçktn çok çok seviyorsn deger veriyorsn ara arkadaşlıklar kolay kurulmuyor geçen gün aynı şey başıma geldi çok sevdiğim arkadaşmla aramz bozuldu ikimizdede hata vardı belki bi daha eskisi gibi olamayz bunu benden bekleme dedi 2 gün snra çok şükür barıştık eskisi gibiyiz insan böle arkadaşlara ihtiyaç duyuyor vede kolay bulunmuyorr inş. barışırsnz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…