ama bana saygı duymuyorlar saygı tek taraflı olur mu? onlar neden oğlumuzun hanımı diye saygı duymuyorlar. kusura bakma ama biz bayanlar böyle düşündükçe daha çok buralara konu açılır.hic kapat bence bunu konuyu sunnet olupbitmis onumuz bayram barisirsiniz sinirlerde o zamana kadar yatisir aile arasinda kusluk olmaz sevmesende onlari esin icin saygi duymak zorundasin
surekli kavga icinde olacaksin sen onlarin ne dedigini onemsemezsen inan yorulup sana saygi duyacaktir saygi derken agiz dalasina girme dedim canim bazen insanlar anlamak cok zor oluyor canimama bana saygı duymuyorlar saygı tek taraflı olur mu? onlar neden oğlumuzun hanımı diye saygı duymuyorlar. kusura bakma ama biz bayanlar böyle düşündükçe daha çok buralara konu açılır.
kocamı yollamasam yeri vardı, baya bi olaylar oldu, neden siz bayanlar katlanıcaksın tarzı lafları neden edersiniz.Hediyesini yaptık yolladım ne demek anlamadım.
Eşin yeğeninin düğününe gitmiş hediyesini sunmuş.
Sen tercihini gitmemekten yana kullanmışsın.
Şimdi onların tercih edeceği davranış şeklini göğüsleyeceksin.
bi laf etmiyorum saygısızlığım olmuyo rahatsızlığım olduğu zaman söylüyorum, anladığı dilden konuşmayınca tepeye biniliyo.surekli kavga icinde olacaksin sen onlarin ne dedigini onemsemezsen inan yorulup sana saygi duyacaktir saygi derken agiz dalasina girme dedim canim bazen insanlar anlamak cok zor oluyor canim
bi laf etmiyorum saygısızlığım olmuyo rahatsızlığım olduğu zaman söylüyorum, anladığı dilden konuşmayınca tepeye biniliyo.surekli kavga icinde olacaksin sen onlarin ne dedigini onemsemezsen inan yorulup sana saygi duyacaktir saygi derken agiz dalasina girme dedim canim bazen insanlar anlamak cok zor oluyor canim
Ben elti,görümce arasında huzursuzluğu,küsmeyi sevmiyorum çünkü hep yüz yüze bakılacak , gitmen gerekirdi daha bunun bayramı var , sonra düğün ,ölüm
kaprisli kadınlarıda bu konuda anlamıyorum suratı asarsın mesafe koyarsın direk gitmemek yanlış aile sonuçta
eşime de çok alçaltıcı laflar etti, eşimde küs yiğeni diye gitti, kavgaları benle alakalı değilKocanın dizginleri senin elinde mi?
Ailesiyle görüşüp görüşmeme kararına saygı duyarım ama
Eşinin aile ilişkilerine müdahale etmeyi aklından geçiriyor olman bile saygı duyacağım bir tutum değildir.
şehir dışında görümcehiç aldırış etmeyin,bayramda nasılsa görüşülecek.
Ne anlayissiz bir toplumuz dimi kocan gelmese herkes bosver seni yollamis ya falan derdi kadin gitmeyince anlayış hoşgörü sıfır oluyorkocamı yollamasam yeri vardı, baya bi olaylar oldu, neden siz bayanlar katlanıcaksın tarzı lafları neden edersiniz.
evet ya kadın gidince lütuf gibi sağolsun kocası yollamış ya, kadın gitmese bak bak gelmemiş v.b. laflar.Ne anlayissiz bir toplumuz dimi kocan gelmese herkes bosver seni yollamis ya falan derdi kadin gitmeyince anlayış hoşgörü sıfır oluyor
boşver arkadasim kimseye hesap vermek zorunda değilsin
aynı fikirde insanları görmek ne gzl, bayanlar neden kendini 2. sınıf vatandaş yerine koymaya gayretliler böyle.valla saygı 2 taraflı olur.Niye gelin diye hep saygı göstermek zorunda,onca lafı yutmak zorunda gibi algılanıyor ki.Onlar da dışardan geldi,el üstünde tutalım gelinimizi demiyorlar ama.Kendinizi ezdirmeyin.
Keşke sen gidip büyüklüğünü gösterseydin.Çocuğun ne suçu var ki..merhaba arkadaşlar, eşimin yiğeninin sünnet düğününe gitmedim diye eşim dışında bütün aile bireyleri cephe aldı. görümce ile kavgalıyım bana hakarete varan sözler söyledi ben ise onun seviyesine düşmemek için bi laf etmedim bu sebeple de düğününe gitmedim.(içimden gelmedi çok saygısız bi kız) eşim gitti sadece hediyesini yaptık yolladım ama gitmedim diye inceden inceye laflar ki bu konuda benim haklı olduğumu hepsi biliyo. ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?