gitmedim cephe alındı

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
merhaba arkadaşlar, eşimin yiğeninin sünnet düğününe gitmedim diye eşim dışında bütün aile bireyleri cephe aldı. görümce ile kavgalıyım bana hakarete varan sözler söyledi ben ise onun seviyesine düşmemek için bi laf etmedim bu sebeple de düğününe gitmedim.(içimden gelmedi çok saygısız bi kız) eşim gitti sadece hediyesini yaptık yolladım ama gitmedim diye inceden inceye laflar ki bu konuda benim haklı olduğumu hepsi biliyo. ne yapmalıyım

hic kapat bence bunu konuyu sunnet olupbitmis onumuz bayram barisirsiniz sinirlerde o zamana kadar yatisir aile arasinda kusluk olmaz sevmesende onlari esin icin saygi duymak zorundasin

hic kapat bence bunu konuyu sunnet olupbitmis onumuz bayram barisirsiniz sinirlerde o zamana kadar yatisir aile arasinda kusluk olmaz sevmesende onlari esin icin saygi duymak zorundasin
ama bana saygı duymuyorlar saygı tek taraflı olur mu? onlar neden oğlumuzun hanımı diye saygı duymuyorlar. kusura bakma ama biz bayanlar böyle düşündükçe daha çok buralara konu açılır.

Hediyesini yaptık yolladım ne demek anlamadım.
Eşin yeğeninin düğününe gitmiş hediyesini sunmuş.
Sen tercihini gitmemekten yana kullanmışsın.
Şimdi onların tercih edeceği davranış şeklini göğüsleyeceksin.

ama bana saygı duymuyorlar saygı tek taraflı olur mu? onlar neden oğlumuzun hanımı diye saygı duymuyorlar. kusura bakma ama biz bayanlar böyle düşündükçe daha çok buralara konu açılır.
surekli kavga icinde olacaksin sen onlarin ne dedigini onemsemezsen inan yorulup sana saygi duyacaktir saygi derken agiz dalasina girme dedim canim bazen insanlar anlamak cok zor oluyor canim

kocamı yollamasam yeri vardı, baya bi olaylar oldu, neden siz bayanlar katlanıcaksın tarzı lafları neden edersiniz.

surekli kavga icinde olacaksin sen onlarin ne dedigini onemsemezsen inan yorulup sana saygi duyacaktir saygi derken agiz dalasina girme dedim canim bazen insanlar anlamak cok zor oluyor canim
bi laf etmiyorum saygısızlığım olmuyo rahatsızlığım olduğu zaman söylüyorum, anladığı dilden konuşmayınca tepeye biniliyo.

Ben elti,görümce arasında huzursuzluğu,küsmeyi sevmiyorum çünkü hep yüz yüze bakılacak , gitmen gerekirdi daha bunun bayramı var , sonra düğün ,ölüm

kaprisli kadınlarıda bu konuda anlamıyorum suratı asarsın mesafe koyarsın direk gitmemek yanlış aile sonuçta

bi laf etmiyorum saygısızlığım olmuyo rahatsızlığım olduğu zaman söylüyorum, anladığı dilden konuşmayınca tepeye biniliyo.

onlar neden yüzyüze bakılcak kızım böyle yapma demiyor hep bana hep bana, kapris mi komik.

Kocanın dizginleri senin elinde mi?
Ailesiyle görüşüp görüşmeme kararına saygı duyarım ama
eşinin aile ilişkilerine müdahale etmeyi aklından geçiriyor olman bile
saygı duyacağım bir tutum değildir.

hiç aldırış etmeyin,bayramda nasılsa görüşülecek.

eşime de çok alçaltıcı laflar etti, eşimde küs yiğeni diye gitti, kavgaları benle alakalı değil

kocamı yollamasam yeri vardı, baya bi olaylar oldu, neden siz bayanlar katlanıcaksın tarzı lafları neden edersiniz.
Ne anlayissiz bir toplumuz dimi kocan gelmese herkes bosver seni yollamis ya falan derdi kadin gitmeyince anlayış hoşgörü sıfır oluyor

boşver arkadasim kimseye hesap vermek zorunda değilsin

Ne anlayissiz bir toplumuz dimi kocan gelmese herkes bosver seni yollamis ya falan derdi kadin gitmeyince anlayış hoşgörü sıfır oluyor

boşver arkadasim kimseye hesap vermek zorunda değilsin
evet ya kadın gidince lütuf gibi sağolsun kocası yollamış ya, kadın gitmese bak bak gelmemiş v.b. laflar.

valla saygı 2 taraflı olur.Niye gelin diye hep saygı göstermek zorunda,onca lafı yutmak zorunda gibi algılanıyor ki.Onlar da dışardan geldi,el üstünde tutalım gelinimizi demiyorlar ama.Kendinizi ezdirmeyin.
aynı fikirde insanları görmek ne gzl, bayanlar neden kendini 2. sınıf vatandaş yerine koymaya gayretliler böyle.

Keşke sen gidip büyüklüğünü gösterseydin.Çocuğun ne suçu var ki..

İnsanlara nasıl davranırsanız onlar da size öyle davranırlar. Bir iki istisna dışında bu kaidenin bozulduğunu görmedim. İnsanlara saygı çerçevesinde davranmak ikinci sınf insan olmak değildir. Bunu böyle görenler ikinci sınıf insan olabilir belki. Aileyle küslük, kocayı ailesine göndermemeye çalışmak bence saygısızlığın daniskası. Kusura bakmayın, size ters biliyorum ama benim görüşüm bu.

tercih etmişsin gitmemişsin,cephe alınmöası da bu durumda normaldir.kocamı da göndermemeliydim demen saçma bu arada.kocanın aile ilişkilerine karışmamalısın.merak ettim sünnete ne hediye taktınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…