gitmedim cephe alındı

Valla çok güzel özetlemişsiniz o görümce demezmi '' bak ne yaparsam yapayım sesini çıkaramıyor yine kuyruğunu kıstırmış gelmiş " saygı falanda duymazdı tam tersi bundan sonrada elinden ne gelirse ardına koymaz daha kötü davranırdı.

Naber Novell
Aradımi gorumcen hiç
Ya Carrie ben sana bayılıyom ya , nerde görsem ilk avatarından gülmeye başlıyom

Konu sahibi sana gelince bence iyi yapmışın. Boşver . Sürekli gergin olacağın bir ortama neden giresin ki ?

Acaba bu eş tarafı gerçekten bu kadar sorunlu mu?
Anlattığın kadarıyla sen çok kusursuzsun, saygılısın. Ama görümce ve ailesi deli gibi durduk yere sana sataşmış, küfretmiş, günlerini mahvetmiş, vs. Hmm.
İlginç.
Açıkçası bana bu tür hikayeler şüpheli gelir. Herşeyin de karşılıklı olduğunu düşünürüm. Akli dengesi yerinde bir insan, durup dururken karşısındaki "kusursuz" bir insana sataşmaz böyle. Neyse. Sana özeleştiriden, samimiyetten bahsetmeme gerek yok. Çünkü o evreyi geçmişsiniz.

E madem düğüne gitmemişsin, haklı olduğunu da düşünüyorsun, denilenler umrunda da değil. O zaman sorun nedir? Susturun milleti, içiniz rahat oturun evinizde işte. Yalnız cephe almaları gayet normal. Aferin diyecek, takdir edecek değiller herhalde.

Evet canım baya baya sorunlu tipler, benim dediğim olsun, benim dediğim yere gitsin gelsin, gelin kendi annesi ile görüşmesin( annemde garibim kendi halinde) , evimi kendi isteğime göre düzenlesin, bi yere gidilecekse benim istediğim saç şeklini benim istediğim kıyafeti giysin, bebeği olsun erkek olsun adı da benim kocamın adı olsun, v.s v.s sen karar ver ben böylesini görmediğim için bana problem geliyo sana belki no problem

En iyisini yapmışsın gitmemekle..Bir arkadaş guzel yazmış gitsen bu defa da sana yuzsuz gelmiş diyecekti..Ben insan yerine koymuyorum ama bu saf hala geliyor demeyeceği ne malum? Boyle tiplerden beklenir bu duşunce yapısı..
Hak edene hakkını vereceksin..Kimin ne duşunduğu umurunda bile olmasın..Madem bu kadaf el alemi duşunuyorlar "o zaman gelinini insan yerine koysunlar,kıymet versin saygısızlık yapmasınlar ..Kızları saygısızlık edincede gormezden gelip,susmasınlar!"

çok iyi yapmışsın kimse senden daha değerli değil..
yaptığın tavrında arkasında dur asla pişmanlık,yaşama..
sana tavır alıp laf sokan olursada gereken cevabı yapıştır..
Hakkını arayan ve kendini ezdirmeyen kadınlara selam olsun...

Birtanede bende var boyle saygısız gorumce..
kaç yıllık evliyim çoluk çocuğumuz olmuş kadın hala beni kabul edemedi..birgun ne arar ne sorar..bana olan nefretini çocuklarımdan çıkarır gibi kesinlikle evlatlarımı arayıp sormaz merak etmez dogum gunlerinde bile aramaz ...
kadın bizi yok sayıyor..dışlamış..anasının zoruyla arıyor acil bir durum olduğunda ama ben tum pisliklerine rağmen yinede efendiliğimi bozmayıp konuşurdum telde..
Ama BİTTİ....Bundan sonra ona bu hissi rahatlığı yaşatmayacağım..canı isteyince arayıp nasılsa bu enayi gelin konuşuyor benle dedirtmeyeceğim..
Resti çektim hele bir arasın bakalım bundan boyle ne sesimi duyuracağım nede o beş kuruş değeri bile çok gorduğu yeğenlerinin sesini duyuracağım..işine gelirse!!

yeterr valla! iyi niyetli insanları kullanmasın sinsi sahtekarlar..

ama bana saygı duymuyorlar saygı tek taraflı olur mu? onlar neden oğlumuzun hanımı diye saygı duymuyorlar. kusura bakma ama biz bayanlar böyle düşündükçe daha çok buralara konu açılır.
Esinin kardesine degil ama anne babasina gidip gelmelisin bence .gorumce haddini bilecek ama ne olursa olsun buyukleri alttan almaliyiz.hii sizi boyle yapinca seveceklermi?tabiki hayir! Ama Allah rizasi icin ben boyle davranirdim nitekimde aynen boyle bi durumun icinde kaldim yillardir ve tamda boyle davrandim

Kim tavir aliyosa alsin , takma..
Onlar once sana saygi duymayi ogrensin sonra senden saygi beklesinler...
Kimseyi basina cikartma inmiyolar sonra...
Çok ama çok özürdilerim ne zamandır sorucam ama çekiniyorum arkadaştanda özürdilerim konusunu işgal ediyorum ama avatarınızdaki resimdeki bebiş sizin çocuğunuz mu Allah bin kere nazardan saklasın ne zaman sizin yorumunuzda karşılaşsam avatar resminizi açıp bakıyorum nazar duası okuyorum 40binkere maşallah Allah kazadan beladan saklasın çok ama çok tatlı yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…