malesef ki öyle kayınvalide eşimi gazlıyo, annem hayırlı olsuna aradı ama eşime kayınvaliden (benim annem) aramadı diye gaz veriyo, kaldı ki annem yanımda aradı.20 kişi amada kin dolusun kesin öyle değildir ama insandaki nefretin boyutu bu
Emacim bazen insan öyle bi noktaya geliyor ki sogutyorlar resmen20 kişi amada kin dolusun kesin öyle değildir ama insandaki nefretin boyutu bu
Desinler birsey olmazGitmemek seni suclu duruma dusurmus gidip yarim saat bile dursaydin neolurdu ki kocani kalabalik bir ortamda yalniz gondermekte dogru degil adam evli mi bekar mi tek basina gitti gelin nerde diye sormuslardir esinede esin nerde demislerdir
önceki konulara istinaden sordum,kocanla aranda takı sorunu mevzuları vardı yagereken olması gereken ne ise onu taktım ama kayınvalide elinize sağlık değilde oğlum eline sağlık dedi, çalışan bi bayanım.
aynı fikirde insanları görmek ne gzl, bayanlar neden kendini 2. sınıf vatandaş yerine koymaya gayretliler böyle.
valla bugüne kadar insanlık yaptım aman nsl da iyi diyen olmadı( desinler diye yapmadım tavrım buydu) evet eşime nerde demişler eşimde burda kalbimde demiş:) görümcenin kayınvalidesi bile benim kayınvalideme oğlunun huzurlu olmasını istiyosan yuvasına karışmıcaksın demiş sağolsun, kayınvalide tabi bi mavi ekran vermiş:)Gitmemek seni suclu duruma dusurmus gidip yarim saat bile dursaydin neolurdu ki kocani kalabalik bir ortamda yalniz gondermekte dogru degil adam evli mi bekar mi tek basina gitti gelin nerde diye sormuslardir esinede esin nerde demislerdir
Ne alakası var. Kız sadece gitmedi, kavga kufurmu ettim dedi. Abartmayinsana ortayı bul diyen kadınlara, kendilerini ikinci sınıf yerine koyuyorlar diye b.k atmana gerek yok ki. sen sormuşsun ne yapmalıyım diye. ve inan deger görmeyi, saygı duyulmayı birileri sana çok yanlış anlatmış. Kavga ettikçe 1. sınıfa yukselmiyor aksine kendini küçültüyorsun. Valla 1 kötü 9 mahalleye yetiyor. Bunu senin için söylemiyorum. Neyse istediğin cevabı sana ben veriyim.
Düğünde, bayramda gitme. Gördüğün yerde ağzına geleni say. Olmazsa watsaptan, faceden telefondan devam et. Hayat böyle kavga gürültü çok güzel.
Zaten seni istemiyorlarsa bunu basarmislar daha esinle onlarin olduklari yerevalla bugüne kadar insanlık yaptım aman nsl da iyi diyen olmadı( desinler diye yapmadım tavrım buydu) evet eşime nerde demişler eşimde burda kalbimde demiş:) gyersenin kayınvalidesi bile benim kayınvalideme oğlunun huzurlu olmasını istiyosan yuvasına karışmıcaksın demiş sağolsun, kayınvalide tabi bi mavi ekran vermiş:)
yok sağolsun görümcem o görevi yapar zaten ağzına geleni sayar, canım iyi okuyamamışsın anlaşılan arkamdan konuşan küfür eden afedersniz(manyak, salak, gerizekalı gibi) görümcemdi yüzüme karşı bunları sayan benim lafımsa sadece lafını bil saygısızlık etme ben sana bi saygısızlık etmiyorum du. eşim beni savundu diye hanım köylü oldu. evlilik bu değil mi eşini kadın veya erkek kim olursa olsun savunmak, eşim bunu yaptı diye kötü oldusana ortayı bul diyen kadınlara, kendilerini ikinci sınıf yerine koyuyorlar diye b.k atmana gerek yok ki. sen sormuşsun ne yapmalıyım diye. ve inan deger görmeyi, saygı duyulmayı birileri sana çok yanlış anlatmış. Kavga ettikçe 1. sınıfa yukselmiyor aksine kendini küçültüyorsun. Valla 1 kötü 9 mahalleye yetiyor. Bunu senin için söylemiyorum. Neyse istediğin cevabı sana ben veriyim.
Düğünde, bayramda gitme. Gördüğün yerde ağzına geleni say. Olmazsa watsaptan, faceden telefondan devam et. Hayat böyle kavga gürültü çok güzel.
Direk maglubiyet sahaya cikip herkese calimini atcakti iclerinden de gelin devredisi birakilmis demislerdirCarrie .!.:Desinler birsey olmaz
Ne alakası var. Kız sadece gitmedi, kavga kufurmu ettim dedi. Abartmayin
yok sağolsun görümcem o görevi yapar zaten ağzına geleni sayar, canım iyi okuyamamışsın anlaşılan arkamdan konuşan küfür eden afedersniz(manyak, salak, gerizekalı gibi) görümcemdi yüzüme karşı bunları sayan benim lafımsa sadece lafını bil saygısızlık etme ben sana bi saygısızlık etmiyorum du. eşim beni savundu diye hanım köylü oldu. evlilik bu değil mi eşini kadın veya erkek kim olursa olsun savunmak, eşim bunu yaptı diye kötü oldu
Kime neyi ispatlamak zorundakiDirek maglubiyet sahaya cikip herkese calimini atcakti iclerinden de gelin devredisi birakilmis demislerdir
carrie tamam gitmemiş,istediğini yapmış o zaman verilen tepkileri de önemsemeyecekNe alakası var. Kız sadece gitmedi, kavga kufurmu ettim dedi. Abartmayin
üfff allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, ben nerdeyim sen nerdesin, şaka gibisin valla, saygısızlığın daniskasını yapan görümce iyi oku, o düşüneydi bi gün muhtaçlığım olur diye ben ne düşüncem, düğüne gitmedim diye ha düğünde 16 saatlik yol 1 gün kaldı eşimde geri geldi malum iş durumları.Şunuda unutma insan insana gerek birgün onlara muhtaç olabilirsin belki 5 yıl belki 10 yıl sonra hiçbirşeyede güvenme
insanoğlunun kadını adamı ne olacağı belli değil
Banami dedinŞunuda unutma insan insana gerek birgün onlara muhtaç olabilirsin belki 5 yıl belki 10 yıl sonra hiçbirşeyede güvenme
insanoğlunun kadını adamı ne olacağı belli değil
hahaha ne desem bilemedim mantıklı geldinişanımı burnumdan getirdi kınamı burnumdan getirdi, boşver dedim, ama o elalem kaygısı gütmedi, neden hep gelin güder ki bu kaygıyı.
neden ben onca insanı idare etme zahmetinde bulunayım ki 20 kişiyi idare etmektense 1 kişiyi idare etmek daha kolaydır:) onlar beni idare etsin.
Emacim bazen insan öyle bi noktaya geliyor ki sogutyorlar resmen
Bak mesela ben bir sevgi kelebegiyim ama örnek veriyorum gorumcem doğum yaptı bi telefon bile acmadim
sen bir adet benim görümcedensin galiba, gelininiz varsa veya olursa lütfen saygının karşılıklı olduğunu unutmayınız.carrie tamam gitmemiş,istediğini yapmış o zaman verilen tepkileri de önemsemeyecek
Bende öyle diyorum zatencarrie tamam gitmemiş,istediğini yapmış o zaman verilen tepkileri de önemsemeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?