Gitmek Bilmeyen Misafirlerimi Göndermek İçin Ne Yapabilirim ?

canım numaradan bir iki valiz falan hazırla,sende giyin hazırlan, eşimle haftasonu şehirdışına çıkmak durumundayız, hasta var ,cenaze var falan diye,siz teyzenlere geçin dersin..
hemen yanlarındayken o akrabalarını ara,size geliyorlar de..
bu kadar basit kasma bu kadar kendini..

şu hayır diyememek kadar insanı sıkan bişiler var mıdır acaba...
yüzsüzlüğün de bu kadarı..:20: bence de acil bir telefon falan gelsin..:27:

Bu acil telefon işi felan %95 işe yaramaz çünkü SİZ GİDİN BİZ KALIRIZ GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN diyecek tiplere benziyorlar :36:

Ay dayanamadım hepsini okumaya hala sizdeler galiba…en güzeli açıkça eşinin rahatsız olduğunu söyle. Zaten ekonomik olarak zor durumdayız vs de…nolcak ki bu kadar yüzsüzlüğe…zaten ipleri koparmışlar en güzeli gerçek ne ise onu söylemek. Kocasının istemediği bir evde de kalmazlar sanırım. Bundan sonra da onların dostluğu lazım olmasa gerek sana.

Bu arada birşey sorucam ne kadarlık evlisiniz ? :)

Daha 2 yıl bile olmadı ve sadece maddiyatta değil sorun özel hayat var içinde annem soruşturmuş daha önce kaç kez gidiolardı falan memlekette çevreye 2 ayda bir gidip 15-20 gün kalıyorlarmış 2 senedir böyleymiş o yüzden 8 ev değiştirmişler 15-20 günlük misafir mi olur kira parası istesem yeridir

yüzsüzlüğün bu kadarı pes iyi bile dayanmışsın,insanlara iyilik yaramıyor yüzsüzler iyice yüzsüzleşiyor ,
iyi bile dayanmışsın,en çok traş bıçağı ve pede varana kadar aldırmalarına sinir oldum :53: bunlar karı koca iyi birbirlerini bulmuş
birinde anlayış olsa böyle olmazdı,3 saatlik yol nedir ki? pazartesiye tekrar gelirlerdi kontrolleri varsa,
valla açık açık söyle eşim rahatsız oldu hafta sonunu birlikte geçirmek istiyor diye ,küsen darılan bir daha gelmez,
gerçi bunlar anlar mı bilemem.

yüzsüzlüğün bu kadarı pes iyi bile dayanmışsın,insanlara iyilik yaramıyor yüzsüzler iyice yüzsüzleşiyor ,
iyi bile dayanmışsın,en çok traş bıçağı ve pede varana kadar aldırmalarına sinir oldum :53: bunlar karı koca iyi birbirlerini bulmuş
birinde anlayış olsa böyle olmazdı,3 saatlik yol nedir ki? pazartesiye tekrar gelirlerdi kontrolleri varsa,
valla açık açık söyle eşim rahatsız oldu hafta sonunu birlikte geçirmek istiyor diye ,küsen darılan bir daha gelmez,
gerçi bunlar anlar mı bilemem.

onlar bu düzeni yaşam tarzları haline getirmişler besbelli..
buna müsade etmeyin..
kırılırlarmı,üzülürlermi,ayıpmı olur diye düşünürseniz eşinizle aranızda çözülemez problemler çıkmasına neden olur daha fazla kalmaları...
eşinizle kötü olmanıza kesinlikle değmez..

:)))) altınlarım çalınmış yerinde yookk diye bağır çağır eğer gitmezlerse..zan altında bırak,gerçekten bak..yoksa eşinin maaşını olduğu gibi market alışverişine kullanmak zorunda kalıcaksınız onlar sizde kaldıkları sürece...

insanlara bu kadar kolay camur atilmaz canim,
ne demek altinlarim calinmis de zan altinda birak bu ne bicim bir oneri iftira atmak o kadar kolaymi:20:

insanlara bu kadar kolay camur atilmaz canim,
ne demek altinlarim calinmis de zan altinda birak bu ne bicim bir oneri iftira atmak o kadar kolaymi:20:

ne anlamda söylediğimi önceki sayfalarda belirtmiştim arkadaşım..
dönüş yapıp bakarsanız anlıcaksınız..

ben kendı ablamın evınde bıle boyle kalamam. kı yarısı bıle olamam heralde, ınsan cay sendense seker benden olsun der, bu ne aaaa meslek edınmısler bedavacılıgı bunlar resmen....

bunda kötü bişey yok..onlara siz çaldınız demeyecek zaten..bulamıyorum diyecek..belki kendilerini kötü hissederler..hemen tü kaka demeye başlamayın arkadaşlar..demek istediğimi anlayın,yazdığıma takılmayın..
arkadaşın evinde hiç istemediği,zorla hizmet ettiği,günlerce misafir etmek zorunda kaldığı,belkide ceplerindeki tüm parayı mecburen evin mutfak alışverişine kullanmak zorunda olduğu birileri var..üstelik sadece arkadaş değil,eşide istemiyor...
bu durumda ne yapmalı..insan olan anlar zaten orada istenmediklerini..
markete gidip pedini,eşinin traş bıçağını dahi aldırabiliyorlarsa,bu insanlar tehlikeli insanlar...terbiyesiz insanlar..
her yolu deneyip o evden çıkartamıyorsa o insanları,altınım yada paramı yerinde bulamıyorum muhabbeti yapması bence denenebilir bir çare..
gidipte siz çaldınız demeyecek zaten..bulamıyorum diyecek..onlarda insan evladı ise tereddüt edip evden çıkar giderler...ama gitmiyorlarsada artık yaka paça kovulacak raddeye getirebilirler işi..

ayyy cok komiksin ya diecekki altinlarim yok adamlarda kacacak oylemi:1::1:
kendinden emin olan adamlar neden kacsin ki polise gidelim derler,
gercek ortaya cikar calmadiklari sey icin kacarlarsa o zaman suphe uyandirir adamlar saf degil herhalde:27:

ayyy cok komiksin ya diecekki altinlarim yok adamlarda kacacak oylemi:1::1:
kendinden emin olan adamlar neden kacsin ki polise gidelim derler,
gercek ortaya cikar calmadiklari sey icin kacarlarsa o zaman suphe uyandirir adamlar saf degil herhalde:27:

dikkat ettinmi bilmiyorumda konu sahibi ben değilim,istersen bana yorum yapma..konu sahibinin daha çok yardıma ihtiyacı var şu anda..
bizde onun için aklımıza gelen herşeyi yazıyoruz..
kadına zorla bunu şunu yap demiyoruz..
ona bakarsan büyü yap diyenler oldu..
neden hedef beni gördünüz anlamadım..
neyse devam...

dikkat ettinmi bilmiyorumda konu sahibi ben değilim,istersen bana yorum yapma..konu sahibinin daha çok yardıma ihtiyacı var şu anda..
neyse devam...

ben kimseyi hedef almadim,
konuyu ilk sayfalardan okumaya basladigim icin,
sizin yorumunuza denk geldim ve fikrimi belirttim,
o kadar kolay yazmissin ki iftira atma olayini,
sastim kaldim yani,aklina birilerine iftira atmakmi geldi ilginc
dedigin gibi neyse devam...

okurken ben şiştim..bu ne ayh böyle peygamber sabrı sendeki ...:52:

geldiler bi kutu tatlı ve yufka almışlar gelmişler börek yapsaymışz akşama çaya :s

neyse devam...

arkadaşım herkese tek tek cevap vermene gerek yok..:) okuyanlar sayfaları baştan okudukları için yorumu hemen yapıyorlar... nasıl olsa okudukça ilerleyen sayfaları anlarlar, tam olarak ne demek istediğini....

Back
X