- 27 Ekim 2011
- 2.496
- 31
- 158
eşimden bile önce buraya yazıcam sonucu emin olun :)
Bu arada birşey sorucam ne kadarlık evlisiniz ? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimden bile önce buraya yazıcam sonucu emin olun :)
şu hayır diyememek kadar insanı sıkan bişiler var mıdır acaba...
yüzsüzlüğün de bu kadarı..bence de acil bir telefon falan gelsin..
![]()
Bu acil telefon işi felan %95 işe yaramaz çünkü SİZ GİDİN BİZ KALIRIZ GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN diyecek tiplere benziyorlar![]()
Bu arada birşey sorucam ne kadarlık evlisiniz ? :)
:)))) altınlarım çalınmış yerinde yookk diye bağır çağır eğer gitmezlerse..zan altında bırak,gerçekten bak..yoksa eşinin maaşını olduğu gibi market alışverişine kullanmak zorunda kalıcaksınız onlar sizde kaldıkları sürece...
insanlara bu kadar kolay camur atilmaz canim,
ne demek altinlarim calinmis de zan altinda birak bu ne bicim bir oneri iftira atmak o kadar kolaymi![]()
bunda kötü bişey yok..onlara siz çaldınız demeyecek zaten..bulamıyorum diyecek..belki kendilerini kötü hissederler..hemen tü kaka demeye başlamayın arkadaşlar..demek istediğimi anlayın,yazdığıma takılmayın..
arkadaşın evinde hiç istemediği,zorla hizmet ettiği,günlerce misafir etmek zorunda kaldığı,belkide ceplerindeki tüm parayı mecburen evin mutfak alışverişine kullanmak zorunda olduğu birileri var..üstelik sadece arkadaş değil,eşide istemiyor...
bu durumda ne yapmalı..insan olan anlar zaten orada istenmediklerini..
markete gidip pedini,eşinin traş bıçağını dahi aldırabiliyorlarsa,bu insanlar tehlikeli insanlar...terbiyesiz insanlar..
her yolu deneyip o evden çıkartamıyorsa o insanları,altınım yada paramı yerinde bulamıyorum muhabbeti yapması bence denenebilir bir çare..
gidipte siz çaldınız demeyecek zaten..bulamıyorum diyecek..onlarda insan evladı ise tereddüt edip evden çıkar giderler...ama gitmiyorlarsada artık yaka paça kovulacak raddeye getirebilirler işi..
ayyy cok komiksin ya diecekki altinlarim yok adamlarda kacacak oylemi
kendinden emin olan adamlar neden kacsin ki polise gidelim derler,
gercek ortaya cikar calmadiklari sey icin kacarlarsa o zaman suphe uyandirir adamlar saf degil herhalde![]()
dikkat ettinmi bilmiyorumda konu sahibi ben değilim,istersen bana yorum yapma..konu sahibinin daha çok yardıma ihtiyacı var şu anda..
bizde onun için aklımıza gelen herşeyi yazıyoruz..
kadına zorla bunu şunu yap demiyoruz..
ona bakarsan büyü yap diyenler oldu..
neden hedef beni gördünüz anlamadım..
neyse devam...
şimdi araştırdım ve buldum çok garip![]()
xxxxxxxxxxxxx.
dikkat ettinmi bilmiyorumda konu sahibi ben değilim,istersen bana yorum yapma..konu sahibinin daha çok yardıma ihtiyacı var şu anda..
bizde onun için aklımıza gelen herşeyi yazıyoruz..
kadına zorla bunu şunu yap demiyoruz..
ona bakarsan büyü yap diyenler oldu..
neden hedef beni gördünüz anlamadım..
neyse devam...