Gitmek mi gitmemek mi hazmedemedim !

Türk topulumundan bir kişi daha teşekkür ederim yorum için :)

Ben size hak verdim. Rahatsizliginizin olup olmamasinin bile bir onemi yok. Keyfiniz koymak istemiyorsa, eşiniz tabagina yemegi kendisi alabilirdi. Hazir yemek sonuçta, alip tabağa koymakta ne var? Buna kufur mu edilir?
Sukur agir bir rahatsizligim yok. Calismiyorum da ama bazen aksama yemek yapasim gelmiyor disardan yeriz diye dusunuyorum. Hic hamarat bir insan olmadim. Bunu da evlenmeden once eşime acik acik soyledim. Sorun etmedi ve sorun olmuyor.

Ben de Türk toplumundan biriyim. Surekli Türk toplumu, Türk toplumu diye asagilayip durmayin. Siz nerenin toplumundansiniz? Tamam mukemmel bir toplumumuz yok ama bu sekilde ki konuşma tarzi cidden rahatsiz edici. Sanki Türk toplumu haric butun toplumlar mukemmel. Hepsi eşlerini prenses gibi mi yasatiyor? Eee ozaman o mukemmel toplumun insanlarini tercih etseydiniz. Eşiniz de sizin seciminiz sonuçta.

İnanın beni anlayan biri çıktı sonunda ... allah razı olsun.. ben yemeğimi çamaşırımı bulaşığımı herşeyimi yapıyorum.. ona şimdiye kadar bir iş yaptırmadım.. bu aralar doktor ilacımı değiştirdi onun zorluğunu yaşadığım için eşime yemeğini sen koyarmısın dedım.. belki o da çok gerildi.. inan ona yansıtmamak için elimden geleni yapıyorum
Canım benim kesinlikle haklısın... eşinin düştüğü hata sanırım buradaki kadınların da düştüğü durum. Yani hastalığı doğru okuyamamak. İnsan kendi yaşamadan ya da annesi yaşamadan bunu zor anlıyomuş onu gördüm. Benim annem asla tembel(!) bir kadın değil. Güç bulamadığında üzülür oysaki gücü yerindeyken her şeyin en alasını yapar. İşte keyfi değil geçici bir durum bu. Eşinle konuşacağın zaman bunu dile getir ve seni anlamasını sağla. Evi terk etmeyi v.s düşünme

Kadın olmanızla ilgisi yok bunun. Diğer konularınıza da baktım, herşeyden vazgeçmiş bir insan profili gördüm.İnanın sizi olduğu kadar eşinizi de yıpratıyordur şu haliniz, birebir ailemin bir üyesiyle aynı durumu yaşadım, işten geldiğimde onun antidepresanlar eşliğinde uyuduğunu görmek evde hiçbir işe dokunmadığını görmek öyle asabımı bozuyordu ki sayesinde sinir hastası olmuştum bir süre.
İnsanın enerjisini emen çok kötü bir durum yaşayan için zor olabilir ki dediğim gibi bana da anksiyete teşhisi konuldu ama ilaç kullansam da kendimden geçmedim asla.
Eşinizin küfretmesi berbat ama siniri yaşadım biliyorum kesinlikle haklı bir tepki.
Buradan nasıl teşhıs koyuyorsunuz??? Ben normalde hayat dolu biriyim... sadece bu aralar sıkıntıdayım... anksiyete seviyesi herkeste farklıdır... ayrıca antidepresanlar insanları uyutmaz:) psikolojiyle alakalı olmadığınuz buradan çok belli

Evett bunlar evlenmemek için sebep mi.... evlenmeden önce sevgiliyken destek verıodu cicim ayların da... evlendıkten sonra çok değişti.... yani panikatağım war diye evlenmek yasak mı :)
Cicim ayları evlilikte olur sanıyorum ve en fazla 6 ay falan sürer.Ama siz 5-6 yıl sevgili olduğunuzu ve birlikte yaşadığınızı söylüyorsunuz. PA evliliğe elbette engel olmamalı.
Bir de lütfen bazı yorumları düşmanlık olarak görmeyin,gerçekten yardımcı olmak istiyoruz.Sadece sorunun tümüne bakarak yorum yapmak gayretindeyiz. Yanlış anlama olmasını kendi adıma söyleyim istemem,hassasiyetinizi anlıyorum ve haklı olduğunuzu da düşünüyorum. Neden düşman olarak nitelediniz acaba?

Buradan nasıl teşhıs koyuyorsunuz??? Ben normalde hayat dolu biriyim... sadece bu aralar sıkıntıdayım... anksiyete seviyesi herkeste farklıdır... ayrıca antidepresanlar insanları uyutmaz:) psikolojiyle alakalı olmadığınuz buradan çok belli

Sakin olun öncelikle, antidepresanların yan etkilerine bakarsanız çok yaygın olarak uyku hali olduğunu görürsünüz...Bunu benim söylememe bile gerek yoktu bence bilmeniz lazımdı ama neyse...
Psikiyatriyle tahmin ettiğinizden çoook daha fazla ilgiliyim/ilgilenmek zorundayım.
Konularınıza ve yazı tarzınıza bakarak vazgeçmiş biri gibi gördüğümü söyledim, bu teşhis değildir...
Umarım iyileşirsiniz, kimse düşmanınız değil öncelikle bunu anlayın lütfen.

İçim şişti :) cvp yetiştirmekten yoruldum bu konu uzadıkça uzar.. keşke hiç açmasaydım

Sakin olun öncelikle, antidepresanların yan etkilerine bakarsanız çok yaygın olarak uyku hali olduğunu görürsünüz...Bunu benim söylememe bile gerek yoktu bence bilmeniz lazımdı ama neyse...
Psikiyatriyle tahmin ettiğinizden çoook daha fazla ilgiliyim/ilgilenmek zorundayım.
Konularınıza ve yazı tarzınıza bakarak vazgeçmiş biri gibi gördüğümü söyledim, bu teşhis değildir...
Umarım iyileşirsiniz, kimse düşmanınız değil öncelikle bunu anlayın lütfen.
Yeni nesil antidepresanlar kesinlikle uyku yapmaz tam dersine dinç yapar... sizin uyku yapar dedikleriniz kaygı giderici sınıfında olanlar...kimseyi düşman olarak görmuyorum zaten kendımı açıklamaya çalışıyorum.. ama sizin biraz önce ki yakınınız hakkında yazdığınız genellemeye bakarsak psikolojiden bi habersiniz

Bence sen forumdan çık ya yat mışıl mışıl uyumaya çalış, ya çok sevdiğin bi şarkıyı dinle öyle uyu, ya bir çikolata ye öyle uyu:)) sinirlerini yıpratma gözün de arkada kalmasın ben senin yerine sinir olurum, oluyorum snajejw:KK19:

Ben size hak verdim. Rahatsizliginizin olup olmamasinin bile bir onemi yok. Keyfiniz koymak istemiyorsa, eşiniz tabagina yemegi kendisi alabilirdi. Hazir yemek sonuçta, alip tabağa koymakta ne var? Buna kufur mu edilir?
Sukur agir bir rahatsizligim yok. Calismiyorum da ama bazen aksama yemek yapasim gelmiyor disardan yeriz diye dusunuyorum. Hic hamarat bir insan olmadim. Bunu da evlenmeden once eşime acik acik soyledim. Sorun etmedi ve sorun olmuyor.

Ben de Türk toplumundan biriyim. Surekli Türk toplumu, Türk toplumu diye asagilayip durmayin. Siz nerenin toplumundansiniz? Tamam mukemmel bir toplumumuz yok ama bu sekilde ki konuşma tarzi cidden rahatsiz edici. Sanki Türk toplumu haric butun toplumlar mukemmel. Hepsi eşlerini prenses gibi mi yasatiyor? Eee ozaman o mukemmel toplumun insanlarini tercih etseydiniz. Eşiniz de sizin seciminiz sonuçta.
Türkiyede yaşadığım için türk toplumundan örnek veriyorum.. ondan turk toplumu diyorum.. yaşafığım ülke de kadınlar erkeğin kölesi olması gerekıyor gıbı yansıtılıyor... konumda ki yorumlara bakarsanız kadınlarımızın geneli de öyle düşünüyor

Bence sen forumdan çık ya yat mışıl mışıl uyumaya çalış, ya çok sevdiğin bi şarkıyı dinle öyle uyu, ya bir çikolata ye öyle uyu:)) sinirlerini yıpratma gözün de arkada kalmasın ben senin yerine sinir olurum, oluyorum snajejw:KK19:
:)) güldürdün beni gerçekten valla böyle olcağını bilsem konuyu açmazdım:) uykum kaçtı valla bu konu kapanmadan mesajlar da bitmez :)

Bu arada eşimi konuşuyoruz ama adam ın umrumda deill ... survivor izleyip kahkahalar atıo hala :) ben nelerle uğrasıyorum..

Yeni nesil antidepresanlar kesinlikle uyku yapmaz tam dersine dinç yapar... sizin uyku yapar dedikleriniz kaygı giderici sınıfında olanlar...kimseyi düşman olarak görmuyorum zaten kendımı açıklamaya çalışıyorum.. ama sizin biraz önce ki yakınınız hakkında yazdığınız genellemeye bakarsak psikolojiden bi habersiniz

Psikolojiden de psikiyatriden de bihaber değilim aksine dediğim gibi ilgilenmek zorunda olduğum konular bunlar...
Yeni nesil antidepresanlar sizin depresyonunuz için kullandığınız hangileri dinç yapıyomuş sizi?
Genelleme değil, kendisini hastayım diyip bırakan, hayatla ilişiği sadece kendi yemeğini yemek olan, sürekli günün uyanık olduğu 3-4 saatinde yüzünde yastık iziyle oturan,perdeleri sıkı sıkı güneş gelmesin de yatayım diye kapatan, gündüzü geceye çevirmiş biriyle bir süre yaşadığım için ne kadar sinirlerimin bozulduğunu,yıprandığımı hatırlıyorum.inanın sizi kırmak niyetli değil söylediklerim, sadece küfrü haricinde eşinizin sinirini de anlayın, kendinizi toparlamanız gerektiğini hissedin diye söylüyorum.

Türkiyede yaşadığım için türk toplumundan örnek veriyorum.. ondan turk toplumu diyorum.. yaşafığım ülke de kadınlar erkeğin kölesi olması gerekıyor gıbı yansıtılıyor... konumda ki yorumlara bakarsanız kadınlarımızın geneli de öyle düşünüyor

Yapacak birsey yok. O kadinlar da oyle yetişmiş öyle gormuş. Öyle yasiyorlar ve normalleri bu demekki. Bende sinir oluyorum oyle kadinlara kendimi tutamiyirum bazen ama napayim yani. Her toplumda var böyle şeyler ama az ama çok. Konu ne olursa olsun ben boşanmayacaksam ev terk etmem, etmedim mesela. Eşimde terk edemez oyle kafasina gore, bitti sayarim evliliği. Bu sebeble benim tavsiyem bosanma olmayacaksa kalın evinizde. Iletisim kurmaya calisarak çözün.

Psikolojiden de psikiyatriden de bihaber değilim aksine dediğim gibi ilgilenmek zorunda olduğum konular bunlar...
Yeni nesil antidepresanlar sizin depresyonunuz için kullandığınız hangileri dinç yapıyomuş sizi?
Genelleme değil, kendisini hastayım diyip bırakan, hayatla ilişiği sadece kendi yemeğini yemek olan, sürekli günün uyanık olduğu 3-4 saatinde yüzünde yastık iziyle oturan,perdeleri sıkı sıkı güneş gelmesin de yatayım diye kapatan, gündüzü geceye çevirmiş biriyle bir süre yaşadığım için ne kadar sinirlerimin bozulduğunu,yıprandığımı hatırlıyorum.inanın sizi kırmak niyetli değil söylediklerim, sadece küfrü haricinde eşinizin sinirini de anlayın, kendinizi toparlamanız gerektiğini hissedin diye söylüyorum.
Sizin yaşadığınız kişi onları yapıyormuş?? Benim yazdıklarımı okudunuz mu?? Pilavından çorbasına kadar yemeğini yaptım.. çamaşkrları yıkadım bulaşıkları aksatmam... gece uyurum gündüz ayaktayım... antidepresanlardan tekrar bi haber olduğunuzu söylüyorum prozac, paxil, cipralex,cipram gibi antidepresanlar ilk 3 hafta içinde başdönmesi mide bulantısı gibi yan etkiler yapar... insanı uyutmaz... sizin uyku yapıyor dedikleriniz kaygı giderici sınıfında olanlar ; xanax trankobuskas, rivotril, ativan gibi ilaçlar uyku ve uyuşukluk yapar...

Bu arada eşimi konuşuyoruz ama adam ın umrumda deill ... survivor izleyip kahkahalar atıo hala :) ben nelerle uğrasıyorum..
Sen de oyle yap.
Yap kahveni sen de seyret ne seyredeceksen.

Biraz kendi kendinizin doktoru olun.
Yasin benden ufak yeni evlisin.
Sana abla tavsiyesi bu dunyada kimseden kimseye fayda yok bazen bu kocan bile oluyor.
O yuzden kendi canina bakacaksin.
Kendine deger vereceksin.

Kendini salma.
Dusunme bu kadar.

Ya siz gerçekten bu konuda cok cahilsiniz farkında mısınız? Burda bilirkisi tavrında konusuyosunuz ama depresif periyot ile depresyonu karıştırıp atıp tutuyosunuz.

Tv'den bikac hastadan duydugunuz laflarla gelip böyle sağlık ile ilgili konularda yorum yapmayın lütfen. depresyon başka şey, panik atak başka şey manik başka şey.... uzayıp gider bu. Ama siz nolur susun.

Konu sahibi sen de bu üyeyi ciddiye alma. Ama diğerleri sana yardımcı olmaya çalışmış onlara hiç gerilme, sakin kafayla oku bence yazdıklarını.

Eşine de tavrını koy ve en yakın zamanda senin hastalığınla ilgili bi konferansa gönder onu. Ya da doktorunuza sizinle gelsin doktorunuz anlatsn durumunuzu iyice. Esiniz yeterli bilgide degil gibi geldi bana.
O küfrü de ona yedirin

Walla baştan sona okudum da hakikaten adamı ruh hastası yapabilirsin potansiyel var eşinin kufru dışında sinirine hak verdim bütün baştan okuyarak yapıyorum bu yorumumu

Sizin yaşadığınız kişi onları yapıyormuş?? Benim yazdıklarımı okudunuz mu?? Pilavından çorbasına kadar yemeğini yaptım.. çamaşkrları yıkadım bulaşıkları aksatmam... gece uyurum gündüz ayaktayım... antidepresanlardan tekrar bi haber olduğunuzu söylüyorum prozac, paxil, cipralex,cipram gibi antidepresanlar ilk 3 hafta içinde başdönmesi mide bulantısı gibi yan etkiler yapar... insanı uyutmaz... sizin uyku yapıyor dedikleriniz kaygı giderici sınıfında olanlar ; xanax trankobuskas, rivotril, ativan gibi ilaçlar uyku ve uyuşukluk yapar...

Bütün söylediğiniz ilaçları biliyorum birebir tecrübelerim oldu ativan haricinde hepsini net gözlemledim bu kadar olur yani, hepsi istisnasız uyutan ilaçlar.
paxil:
Yaygın yan etkiler

• İştah azalması

• Uyuyamama veya uykulu hissetme

Cipralex:
• Endişe, huzursuzluk, anormal rüyalar, uykuya geçmede zorluk, uyku hali, sersemlik, esneme, titreme, deride karıncalanma

Prozac:
Yan Etkileri
Bulantı, uyuşukluk, baş dönmesi, daha kaygılı hissetme hali, uyku sorunları, iştah kaybı, yorgunluk, terleme, esneme

Bütün söylediğiniz ilaçları biliyorum birebir tecrübelerim oldu ativan haricinde hepsini net gözlemledim bu kadar olur yani, hepsi istisnasız uyutan ilaçlar.
paxil:
Yaygın yan etkiler

• İştah azalması

• Uyuyamama veya uykulu hissetme

Cipralex:
• Endişe, huzursuzluk, anormal rüyalar, uykuya geçmede zorluk, uyku hali, sersemlik, esneme, titreme, deride karıncalanma

Prozac:
Yan Etkileri
Bulantı, uyuşukluk, baş dönmesi, daha kaygılı hissetme hali, uyku sorunları, iştah kaybı, yorgunluk, terleme, esneme
İnternetten copy paste yapıp olmuyor :))) gerçekten çok cahilsiniz

Back
X