Gitmeli mi kalmalı mı?

supermummy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
303
381
103
Hanımlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum çünkü çok kararsızım.Eşim ve ben öğretmeniz iki yaşında bir oğlumuz var. güneydoğuda bir ilde görev yapıyoruz zaten eşimin memleketi burası 5 yıldır burdayız .bu yıl kocaeline tayin istemeyi düşünüyoruz (memleketim) ama bir yönden de çok kararsızım.
Burda iş ortamım huzurlu rahat oğluma kayınvalidem ve k.pederim bakıyor çokta iyi bakıyorlar sağolsunlar. Ama ben sıkındım sanırım biraz değişiklik istiyorum burda yapacak çok şey yok ama gittiğimde burdaki gibi rahat olabilecekmiyim? oraya uyum sağlayabilecek miyim? Oğluma annem bakacak ama onunda başka sorumlulukları var yine de çok istiyor gitmemi ben bakarım ilgilenirim diyor. her yaz tatilinde ve sömestr da orda oluyorum aslında kışın da annem babam geliyor yanıma 1 aylığına . Burada bir evim var onu satsam ordan alamam üzerine epey bir miktar eklemem gerek. Burdan gitmek istememin tek sebebi haftasonları yada boş zamanımızda yapacak birşey bulamamak.
sırf bu sebeple rahat ve kurulu düzenimi bozup yeni bir yere gitmeli miyim yoksa bir müddet daha en azından oğlum okula başlayana kadar burada kalmalı mıyım ? Siz olsanız ne yapardınız?

mecburiyet yoksa düzeni bozmayın bence
çocuk için de istikrarlı bir hayat önemli

Ben olsam giderim .
Kaliteli hafta sonu , kaliteli tatil çalışan kesim için bir çeşit detoks .
Ama ben bekarım ve bekara iş yapmak kolay

Benim tavsiyem bir kağıt kalem alın +/- listesi yapın .
Hangisi daha ağır basarsa onu yapın .
Problemler için çözüm üretin bu listede Çözümlerin olurunıda hesaplayın
En son karar veririsiniz zaten :)

çocuk varsa 2 kere düşünün bence
daha 2 yaşında
bakıcı bulmanız gerekecek demek bu
ben olsam gideceksem de çocuğum biraz daha büyüyünce giderdim
hem puan biriktirmiş olurdunuz
daha güzel bir yere gidersiniz

Hangi il merak ettim haftasonu yapacak bi şey olmayacak kadar...ben de doğudayim sinema da var kurslar da var piknik alanlari da var cafee restaurant ve avm de var spor salonu da var..

Ben de kucuk sehirleri ,gezmesi olmayan yerleri sevmiyorum yani yapamazdim galiba.Ama bi yonden de cok rahat gozukuyorsunuz yani bilemedim

Mardinde misiniz bu arada

Hangi il merak ettim haftasonu yapacak bi şey olmayacak kadar...ben de doğudayim sinema da var kurslar da var piknik alanlari da var cafee restaurant ve avm de var spor salonu da var..
Ben zaten bu yerler yok anlamında demedim. sadece hep aynı şeylerden sıkıldığımı söyledim siirtte görev yapıyorum farklı bir il iyi gelir mi diye düşünüyorum ama bir yandan da kurulu düzenimi bozmak istemiyorum zaten gideceğiz ama şimdi mi yoksa birkaç yıl daha beklemeli mi ?

Çocuğumun geleceği, eğitimi, ortamı için büyük şehre giderdim. Doğuda bir il için 5 yıl yeter de artar bile

batıda hersey pahalı iyi dusunun. suan ıstanbuldayım ve erzuruma atanmayı beklıyorum. orda hersey daha ucuz ve bırıkım yapma ımkanım fazla :)

Hic bence duzeninizi bozmayin tatillerde yine gidersiniz cocuk okula baslyincada tasinirsiniz

yerinden kıpırdama. daha fazla tatil yap. hobi edin. vs.sv.vs.sv.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…