Gitmeli miyim?

Evet konuldu maalesef. Gerçekten yaşamayan bilemez. Dışarda lavaboya gitmek zorunda kalmışsam eve gidince kendim çamaşırlarım ayakkabılarımı bile yıkıyorum. Her yolu denedim ama olmuyor peçete de durdurmuyor beni. Çok zor

Çok iyi anlıyorum bu hastalığı yaşayan biliyor sadece o yüzden bahane gibi gelebilir ama kendini zorla ve git çok yakınsınız sonuçta yolculuktan sonra duş alırsın kendini daha iyi hissedersin

Dediğim gibi bu bir fırsat. İmkanınız varsa kendinizi ikna etmek için bir kaç seans bir psikologtan yardım alın.

Daha kötü hallere dönüşmeden durdurmak lazım OKB'yi. Sizi anlıyorum. OKB illeti yüzünden, evine misafir kabul etmeyen, alışveriş merkezlerine gitmeyen, kimseye hatta kendi çocuğuna bile dokunmayan insanlar var. Günün 8 - 9 saatini temizliğe veren...
Kendinizi zorlamadan durduramazsınız, daha da kötüleşir.

Evet ama otelde bir gece kalmam gerekecek. İnanın çok zor oluyor benim için

Peki hiç çıkmıyor musunuz evden? Tatile yada işe gitmiyor musunuz?

Ben olsam giderdim. Ben de okb hastasiydim. Cok zor, Allah yardimciniz olsun. Ama boyle seyler bir kere oluyor, ve bilmeyen anlamaz durumunuzu. Iliskileri iyi tutmak adina katlanir giderdim.

Bence bu durumu bahane edip gitmezseniz ileride bu durumla ilgili müsamaha beklediğinizde hakettiğiniz hoşgörüden de yoksun kalacaksınız üstelik eşiniz ve ailesi çok incinir bence. Dayanmaya çalışın gidin mutlaka

Diyorum ya bu hastalığı yaşamayan bilemez. Keşke böyle olmasa.
peki ilac kullaniyor musunuz? cunku bu hastalik yuzunden gecinmesi cok zor biri haline gelebilir ve esinizi de kendinizden uzaklastirabilirsiniz. cok haklisiniz ruhsal rahatsizliklar fiziksel rahatsizliklar kadar zor hatta belki daha zor cunku kimse ablayamiyor gereken onemi vermiyor cogu insan da. ama ilacla tedavi olunabiliyor. ayrica aceba yolda giderken yaniniza islak mendil camasir suyu falan alip yola ciksaniz wc gibi durumlarda biraz daha rahat olabilir misiniz aceba? siz de eminim dusunmussunuzdur bunu gerci. ama siz hic mi disarda bir yemege gitmiyorsunuz? hayatiniz cok zor bu sekilde. tedavi olmaniz lazim. ve bence gidin o nisana. cunku bu yillarca unutulmaz ve evet ayip olur vence

Okb için tedavi görüyor musun? Seni anlayabiliyorum.. Biliyorum çok zor ama eşinin ve eltinin aklindan cikmayacak huzursuzluk yaratacaktir bu durum.. Ve akrabalarinizda bak gelin gelmemis diye sizin canınızı sıkacak sözler söyleyeceklerdir muhtemelen..

eşimin kardeşinin nişanına gitmemeyi düşünemezdim bile. hiç şehir dışına çıkmıyormusunuz? tatile gitmiyormusunuz? tabiki sağlığınız önemli.ama bu keyfi bi ziyaret değil!

bence gidin bu hastalığınız içinde tedavi olun çok zor bişi yani... hem sizin hem karşı taraf açısından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…