- Konu Sahibi evinincicegi
-
OKB hastalığını nedir? Bilmiyorum ama gitmenize engelse ben olsam yanlış anlamazdim.
Cok geçmiş olsun.
Böyle durumlarda ne kadar siz zorlanacak olsanız da gidin.Sonuçta uzak bir akraba değil...Merhaba arkadaşlar. Bir konuda çok kararsızım. Eşimin erkek kardeşinin sözü var bu ay içinde. Uzak bir şehir olduğu için nişanı da sözle birlikte yapacaklar.
Ben gitmek istemiyorum. Küçük bir kızım var oldukça hareketli. Onunla gitmeyi düşünemem bile. Onu anneme bırakabilirim belki ama yine de gitmek çok zor geliyor bana.
OKB hastasıyım. Dışarda lavaboya gidemiyorum. Onca yol eziyet gelecek bana. Eşim ve ailesi tabii ki onlarla gitmemi istiyor. Ama iki saatlik bir durum için kendimi bunca zorlamaya değer mi?
Eşimi kırmak istemiyorum ama elimden pek bir şey gelmiyor. Eltimi arayıp tebrik etsem sizce ayıp mı olur. İnanın bilemiyorum. Eltim de çok iyi biri. Onu kırar mıyım? Eşim kesin gidecek. Ama ben hala karar veremedim. Lütfen yardımcı olun bana.
Sagliginizi zora sokacaksa gitmek zorunda degilsiniz bence. Ama eltinizi arayip mahcup oldugunuzu belirtin derim. Bu arada yol kac saat?
Bu sağlığınızla ilgili değil, psikolojik. 'Takıntı hastalığım var nişanına gelemem' dersen haliyle tüm aile sana cephe alır ki haklılar.Takıntı hastalığı diyebiliriz. Temizlik takıntım var. Dışarda kesinlikle lavaboya gidemiyorum. Çok zorlanıyorum
Gitmelisin denilse de gitmeyeceksin... Anladim ben seni....:)
2 saatlik yol içinde uzak denilmez, aynı şekilde sizin kardeşiniz evleniyor olsa eşiniz sizi sap gibi tek başınıza bıraksa hoş olur mu bu yüzden.
İyi gündede kötü gündede eşinizin yanında olmalısınuz ki sizde aradığınızda yanınızda bulasınız.
Ölüm doğum düğün birkez olan şeyler üstelik.
Takıntılı olduğunuz konuyu anlıyorum ama çaresi bulunur.
6 saatte olsa bişey olmaz hele özel kendi aracınızla gidecekseniz çok daha rahat.Yok iki saat değil. Onu söz için söyledim ben. Yol 6 saat
Yok iki saat değil. Onu söz için söyledim ben. Yol 6 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?