- Konu Sahibi evinincicegi
-
Tualete gitmene gerek yokki. Tak depend emici külotu. Altına yapa yapa git. Herşeyin bi çözümü var artık
ama kızınızı da görmek isterler, onu neden bırakacaksınız ki. eşiniz yardımcı değil mi.
böyle güzel günlerde tüm aile birlikte olmak isterler ve haklılar bence.
elbette size zorluk olacak anlattıklarınıza göre ama ziyareti uzatıp da orada biraz dinlenme imkanı yaratın madem.
O zaman o kadar zor gelmez belki.
Merhaba arkadaşlar. Bir konuda çok kararsızım. Eşimin erkek kardeşinin sözü var bu ay içinde. Uzak bir şehir olduğu için nişanı da sözle birlikte yapacaklar.
Ben gitmek istemiyorum. Küçük bir kızım var oldukça hareketli. Onunla gitmeyi düşünemem bile. Onu anneme bırakabilirim belki ama yine de gitmek çok zor geliyor bana.
OKB hastasıyım. Dışarda lavaboya gidemiyorum. Onca yol eziyet gelecek bana. Eşim ve ailesi tabii ki onlarla gitmemi istiyor. Ama iki saatlik bir durum için kendimi bunca zorlamaya değer mi?
Eşimi kırmak istemiyorum ama elimden pek bir şey gelmiyor. Eltimi arayıp tebrik etsem sizce ayıp mı olur. İnanın bilemiyorum. Eltim de çok iyi biri. Onu kırar mıyım? Eşim kesin gidecek. Ama ben hala karar veremedim. Lütfen yardımcı olun bana.
Merhaba arkadaşlar. Bir konuda çok kararsızım. Eşimin erkek kardeşinin sözü var bu ay içinde. Uzak bir şehir olduğu için nişanı da sözle birlikte yapacaklar.
Ben gitmek istemiyorum. Küçük bir kızım var oldukça hareketli. Onunla gitmeyi düşünemem bile. Onu anneme bırakabilirim belki ama yine de gitmek çok zor geliyor bana.
OKB hastasıyım. Dışarda lavaboya gidemiyorum. Onca yol eziyet gelecek bana. Eşim ve ailesi tabii ki onlarla gitmemi istiyor. Ama iki saatlik bir durum için kendimi bunca zorlamaya değer mi?
Eşimi kırmak istemiyorum ama elimden pek bir şey gelmiyor. Eltimi arayıp tebrik etsem sizce ayıp mı olur. İnanın bilemiyorum. Eltim de çok iyi biri. Onu kırar mıyım? Eşim kesin gidecek. Ama ben hala karar veremedim. Lütfen yardımcı olun bana.[/QUOTE
Bence gidin.Sonra başınıza kakarlar.Eşinizde ailesine karşı mahcup olmamış olur
Yukarıda bir arkadaş sormuş ama bende sormak istiyorum, yılın her günü evde mi oturuyorsunuz, tatile ya da tüm gün gezmeye filan gitmiyor musunuz hiç o durumda ne yapıyorsunuz?
ben kızınızın yaşını merak ettim
açıkçası onu bırakıp da bir yere gitmem
çocuğum gidemeyecekse ben de gitmem
kim olursa olsun
temizlik takıntı vs zordur
1 yaşına yeni girdi
Bende çok merak ediyorum :S Tatile gitmiyormusunuz? Hiç ama hiç mi yolculuk yapmıyorsunuz?
Tüm gün dışarıda olduğunuz zamanlardamı olmuyor?
bir yaşına yeni giren bebek-çocuk bırakılıp da nişana gidilmez kanaatindeyim
onu da götürün ya da götürmüyorsa eşiniz onu bahane edin
şahsen benim eşim 1 yaşındaki çocuğu götürmez yani
Tek sorun lavabo mu cidden ?
Piknik olur düğün olur bunlara gidince ne yapıyorsun ?
Yoksa aman benim değil sonuçta eşimin kardeşi eh yolda uzak mı diyosun
Zorlanarak uyguladığım bazı şeyler var lavaboya gitmek zorunda kalmışsam. Acaba sadece isteme olacağı için gitmesem mi dedim. Haklısınız aslında öyle ağır bir durumum yok. Ama iki saat sürecek bir durum için kendimi zorlamak istemedim
Şöyle düşün
İlerde çok istediğin birinin kardeşin ya da kardeş kadar yakın kuzenin vs düğünü olur da güle isteye gidersen
Eşin bozulmaz mı, benim ki kardeş değil miydi diye
Zorlan azıcık bişey olmaz ama 'hatır' önemli şey
Klozet Kapağı şeklinde poşet tarzı şeyler var medicalcilerde satıyolıyo.
Koyuyosun oturuyosun işiyosun ve atıyosun tek kullanımlık. Bunlardan alabilirsin çok rahat oluyo.
Götürürsem eşim çok yardımcı olur ama çok hareketli. Zaten eşim de ısrar etmiyor. Ama annene bırakabilirsin bence diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?