- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- 53
- Konu Sahibi uykusuzgibi
2 aydır eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Ne kadar nahoş bi durum olsada en azından kafam çok rahat. 2 senedir bütün kavgalarimizin sebebi olan büyük görümce geçen hafta "basur" ameliyati oldu. Bugün eşim ziyarete gidecek. Benim de gidip gitmeyeceğimi sordu bilmiyorum akşam konusuruz dedim ama kafam çok karışık.
Gönlüm istemiyor çünkü hepsi (kp, 3 görümce, kayınbiraderi) kvmle küs olduğum için cephe aldı yuzume dahi bakılmıyor. Ama gitmezsem de yine koz vermiş olacagim ellerine. Eşime şikayet edecek laf bulacaklar yine. Gitsem de gitmesem de ben kötü gelinim orası ayrı mesele de...
Herşeyin fitilini atesleyen ve körükleyen bir görümcenin ziyaretine gider misiniz siz? Ne yapsam?
Gönlüm istemiyor çünkü hepsi (kp, 3 görümce, kayınbiraderi) kvmle küs olduğum için cephe aldı yuzume dahi bakılmıyor. Ama gitmezsem de yine koz vermiş olacagim ellerine. Eşime şikayet edecek laf bulacaklar yine. Gitsem de gitmesem de ben kötü gelinim orası ayrı mesele de...
Herşeyin fitilini atesleyen ve körükleyen bir görümcenin ziyaretine gider misiniz siz? Ne yapsam?