Gittiğime pişman oldum

Bikahvebisohbet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2022
223
67
28
40
Merhaba herkese. 10 yıllık evliyim ama eşim artık bana bir şey yaparken ya da benimle bir şey yaparken sürekli söyleniyor.
İş arkadaşları ile semineri vardı siz de gelin dedi. Ben ve çocuğum da gittik 3 günlük bir tatil olsun bize de diye. Gündüz o seminerdeyken biz de çocuğumla takıldık. Akşam iş arkadaşlarıyla oturdu bir masada ses etmedim sonra geldi biz arkadaşlarla çıkacağız dedi peki dedim biz odaya döndük çocukla onlar çıktılar. Ertesi sabah arkadaşlarla tur var katılalım dedi tamam dedim. Ben çoçukla öne oturdum o arkadaşlarıyla arkaya otirdu tur otobüsünde. Dönerken arkadaşlarından birinin çocuğu benimkiyle oturmak istedi otobüste ben de arka koltuga geçiyordum eşimin yanına, “ onların arkasındaki koltuğa oturalım göz kulak oluruz” dedi. Tamam dedim gittim ben bu arkamdan gelmedi arkadaşlarıyla oturdu. Benim yanıma da tur rehberi adam oturdu, tanımadığım bir adamla gittim yol boyu.
Yurtdışından telefon aldık faturayı benim üzerime yaptı. Sınırda vergi iadesi diye bir olay var bilen bilir ödediğinin bir kısmını iade ediyorlar ama feci sıra vardı yanımızda çocuğumiz da vardı ve vakit çok geçti beklemeyelim sonra geliriz dedik gittik. İki gün sonra sabaha karşı gittik tekrar gümrük kapısına, 150₺ harç pulu vermemek için beni tek gönderdi. Ben yurt dışına giriş çıkış yaptım ve 3 saate yakın sıra bekledim tek başıma bilmediğim bir ülkede ve orda herkes erkekti. Benim için fena bir deneyim olmadı ama yaptığı şeyde icime sinmedi tabi.
Üç günlük tatilde üst üste yıktı beni anlayacağınız. Ben de kariyeri olan kendine bakan bir kadınım. Artık gözünde beni nasıl görüyor bilmiyorum. Hatalarını asla görmüyor haksızım demiyor. Ne yapmamı önerirsiniz aklım bulanık kalbim kırık
Ek:
Eşimle konuştum sonlarına doğru “gitmem gerekiyor,arkadaşlar çağırdı, 10 dakika demiştin dedi” dedi.
Ben de defol git dedim gitti. :/ bu adamdan bir yol olmaz hala arkadaş peşinde

Son düzenleme:
Siz de eğitimli kariyerli bir kadın olarak hayatınızda size önem veren bir adam olması gerektiğini biliyorsunuzdur o halde. Bu yaptıkları hoş davranışlar değil kendince sizden bağımsız yaşıyor resmen ve bu davranışları toplum içinde de bariz belirgin davranışlar. Size çok saygısızlık ediyor. Ya boşanacaksınız ya da ondan tamamen bağımsız davranacaksınız hayatınıza keyfinize bakıp yok sayacaksınız ki bir evlilik için çok üzücü bir hal böyle bir ortam çocuk için de sağlıklı değil. Çift terapisi deneyin belki faydalıdır ben denemedim açıkçası. Ama bunun için de karşınızdakinin de ortada bir problem olduğunun farkında olması lazım. Adam muhtemelen keyfine göre takılıyor durumun ciddiyetinde değil

İşte bizim gibi her şeyi ben yaparım ben hallederim sen karışma diyen kadınlar her zaman böyle dışlanıyor ama Nazlı kırılgan ay ben yapamam ben halledemem diyen kadınlarda baş üstünde geziyor eşim göreve giderdi 7-8 ay her işi kendim yapardım şimdi geldi hala her şeyi benden bekliyor çünkü ben alıştırdim

Sizinle çocuğa ayak bağı gibi davranmis. Bi kendine gel ayarı verin ona

Canım hiç bir şeyi çözmek istemiyor. Yarın akşam konuşup bitireceğim çok yoruldum.

Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bayramda onun ailesine gidilecek, gitmesem ve çocuğumu da göndersesem mi
Aileleri hiç karıştırmayin konu esinizin davranışları neticede. Ailemi sevmiyirsuna bağlar zeytinyağ gibi üste çikar. Tatil olayini anlatın iyice saçmaladın deyin

Aileleri hiç karıştırmayin konu esinizin davranışları neticede. Ailemi sevmiyirsuna bağlar zeytinyağ gibi üste çikar. Tatil olayini anlatın iyice saçmaladın deyin
Bana kendimi degersiz hissettirmeye hakkın yok deyin. Sanki komsu kadınsinız öyle davranmiş tatilde. Çağıtmasaydı madem sizi bu kadar gormezden gelecek.

Bir iyi bir kötü davranıyor çözemedim. Sizinle gitmek istiyo seminere sizide çağırıyor. Orda siz yokmuş gibi takılıyor. Yine tura çağırıyor yine aynı.

10 yılda sanırım eşden çok bu ilişki ev arkadaşlığına dönüşmüş gibi..
ben bu kadar serbest bırakmazdım . Seminere gündüz gider işi biter otele gelir, daha arkadaşlarıyla zaman geçiremez biz varız biz yokmuş gibi takılamaz..
bence çok net olunnn.. tamam derseniz bekar gibi takılır öyleee.
Çok sinir bozucu ciddennn ..

Bence karşısına geçip oturtup konuşun. Hareketlerine dikkat etsin.

Esiniz cok saygisiz biri eminjm ondann kat kat iyilerink hakediyorsunuz insallah akli basina gelir

Sizinle ilgilenmesi konusunda haklısınız ama erkek olan sırada beklemek yanına erkek oturması bana normal geliyor karısına güveniyor. Eşim de bana seni erkek ordusuna göndersem gözüm arkada kalmaz der

Evlendiğimizden beri giderek artan bir hızda onun ayrı bir dünyası var. Anlayış yorgunu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…