Gittiğime pişman oldum

Eşiniz çok hatalı, sizi arkadaş ortamına cagiriyorsa gerekirse kendisi çocukla ilgilenip sizi mutlaka ortama sokmaliydi. Ama tanımadığım adamla oturdum, sıraya girdim hepsi erkekti falan.. gerek var mı gerçekten bunlardan rahatsız olmaya? Bence konuşmada deginmeniz gereken kısımlar eşinizin sizi neden bakıcı kadın gibi hissettirdiği olmalı, erkeklerden korunması gereken biri gibi değil.
Normalde biz de benim arkadaş ortamıma girersek yemek servisi olsun başka işler olsun ben yaparım özellikle ki eşim rahatça kaynaşsin. Onun arkadaşları gelse de tam tersi biz takılırken o servis vs yapar. Ama biraz siz de girişken olsaydınız keşke, gidip hadi sen çocuğun arkasına geç ben biraz sohbet edeyim arkadaşlarınla deseniz yok diyecek hali yoktu bence.

Merhaba herkese. 10 yıllık evliyim ama eşim artık bana bir şey yaparken ya da benimle bir şey yaparken sürekli söyleniyor.
İş arkadaşları ile semineri vardı siz de gelin dedi. Ben ve çocuğum da gittik 3 günlük bir tatil olsun bize de diye. Gündüz o seminerdeyken biz de çocuğumla takıldık. Akşam iş arkadaşlarıyla oturdu bir masada ses etmedim sonra geldi biz arkadaşlarla çıkacağız dedi peki dedim biz odaya döndük çocukla onlar çıktılar. Ertesi sabah arkadaşlarla tur var katılalım dedi tamam dedim. Ben çoçukla öne oturdum o arkadaşlarıyla arkaya otirdu tur otobüsünde. Dönerken arkadaşlarından birinin çocuğu benimkiyle oturmak istedi otobüste ben de arka koltuga geçiyordum eşimin yanına, “ onların arkasındaki koltuğa oturalım göz kulak oluruz” dedi. Tamam dedim gittim ben bu arkamdan gelmedi arkadaşlarıyla oturdu. Benim yanıma da tur rehberi adam oturdu, tanımadığım bir adamla gittim yol boyu.
Yurtdışından telefon aldık faturayı benim üzerime yaptı. Sınırda vergi iadesi diye bir olay var bilen bilir ödediğinin bir kısmını iade ediyorlar ama feci sıra vardı yanımızda çocuğumiz da vardı ve vakit çok geçti beklemeyelim sonra geliriz dedik gittik. İki gün sonra sabaha karşı gittik tekrar gümrük kapısına, 150₺ harç pulu vermemek için beni tek gönderdi. Ben yurt dışına giriş çıkış yaptım ve 3 saate yakın sıra bekledim tek başıma bilmediğim bir ülkede ve orda herkes erkekti. Benim için fena bir deneyim olmadı ama yaptığı şeyde icime sinmedi tabi.
Üç günlük tatilde üst üste yıktı beni anlayacağınız. Ben de kariyeri olan kendine bakan bir kadınım. Artık gözünde beni nasıl görüyor bilmiyorum. Hatalarını asla görmüyor haksızım demiyor. Ne yapmamı önerirsiniz aklım bulanık kalbim kırık
150 tl içinmiş bekletti okadar.sz verseydiniz madem çalışıyorsunuz beklemeseydiniz 150 için ben şayet beklemezdim.cok mu sessizsiniz.is ile ilgili gezi vs olduğu için arkadaşlarıyla iletişimde olmasını anlarımda. 150 tl olayı olmamış sizinde diliniz yokmu

İşte bizim gibi her şeyi ben yaparım ben hallederim sen karışma diyen kadınlar her zaman böyle dışlanıyor ama Nazlı kırılgan ay ben yapamam ben halledemem diyen kadınlarda baş üstünde geziyor eşim göreve giderdi 7-8 ay her işi kendim yapardım şimdi geldi hala her şeyi benden bekliyor çünkü ben alıştırdim
Ben memurum eşim özel sektörde. Yorucu da bir işi var. İki küçük çocuğumuz var. Bazen geceleri kalması gerekiyor. Ozamanlar annene git çıkışta uyu dinlen diyorum. Çünkü çocuklar evde olunca uyutmuyor. Bir yaptım iki yaptım snr baktım evde sürekli ben yorgunum demeler. Çocuklarla ilgilenmemeler. İzinli olduğu günlerde de babasının bahçe işini yapmalar başladı. Adam bize zaman ayırmıyor. Öyle mi dedim orda nokta oldu. Geceye kalacağını bilsem de hadi çıkıp gezelim diyorum. Geceden çıkıyor annememi gitsem diyor. Yoo eve gel öğlene kadar ne uyuycan diyorum. Gözüme bakıyor ama geçti onlar. Ben o kadar o anlayışlı olurken o izinli gününde bize zaman ayırmıyorsa bitmiştir. Erkekler alıştırmaya gelmez

Ben memurum eşim özel sektörde. Yorucu da bir işi var. İki küçük çocuğumuz var. Bazen geceleri kalması gerekiyor. Ozamanlar annene git çıkışta uyu dinlen diyorum. Çünkü çocuklar evde olunca uyutmuyor. Bir yaptım iki yaptım snr baktım evde sürekli ben yorgunum demeler. Çocuklarla ilgilenmemeler. İzinli olduğu günlerde de babasının bahçe işini yapmalar başladı. Adam bize zaman ayırmıyor. Öyle mi dedim orda nokta oldu. Geceye kalacağını bilsem de hadi çıkıp gezelim diyorum. Geceden çıkıyor annememi gitsem diyor. Yoo eve gel öğlene kadar ne uyuycan diyorum. Gözüme bakıyor ama geçti onlar. Ben o kadar o anlayışlı olurken o izinli gününde bize zaman ayırmıyorsa bitmiştir. Erkekler alıştırmaya gelmez
Ne kadar doğru. Benim hiç sınırım kalmamış :/

Herkesin evliligi farkli.

Ben kendi acimdan dusununce bana cok acayip gelmedi. Biz esimle cok cocuklarla takilan bir aileyiz. O yuzden bu tarz is arkadas bulusmalarinda ikimiz de birbirimizden ayri takiliriz, zaten hayatimizin yuzde sekseni dip dibe, baska kisilerle de sosyallesmek bir ihtiyac sonucta diyerek.

Sizin durumdaki bir tek gel birlikte suraya oturalim deyip gelmemis olmasi, sonra da o telefon olayi cok sacma olmus. Ama o anda tepki verseydiniz keske. Hatta uzunca da bir yol anladigim, nasil bu kadar kizmisken ayni zamanda sabredip oturabildiniz? Bu konularda baya yontulmayi hakediyormus esiniz.

Herkesin evliligi farkli.

Ben kendi acimdan dusununce bana cok acayip gelmedi. Biz esimle cok cocuklarla takilan bir aileyiz. O yuzden bu tarz is arkadas bulusmalarinda ikimiz de birbirimizden ayri takiliriz, zaten hayatimizin yuzde sekseni dip dibe, baska kisilerle de sosyallesmek bir ihtiyac sonucta diyerek.

Sizin durumdaki bir tek gel birlikte suraya oturalim deyip gelmemis olmasi, sonra da o telefon olayi cok sacma olmus. Ama o anda tepki verseydiniz keske. Hatta uzunca da bir yol anladigim, nasil bu kadar kizmisken ayni zamanda sabredip oturabildiniz? Bu konularda baya yontulmayi hakediyormus esiniz.
Saçmalama ben o kadar saat ne yapacağım siz de gelin dedim. Çocuk da gemmek istedi hatta ama arabayı park etmedi bile mecburen indim. O üç saat içirde bir kac defa aradı açmadım gelince de parayı uzattım konuşmadım ama mecburen konuşuluyor ya da ben küslüğü beceremiyorum

Eşimle konuştum sonlarına doğru “gitmem gerekiyor,arkadaşlar çağırdı, 10 dakika demiştin dedi” dedi.
Ben de defol git dedim gitti. :/ bu adamdan bir yol olmaz hala arkadaş peşinde

Eşimle konuştum sonlarına doğru “gitmem gerekiyor,arkadaşlar çağırdı, 10 dakika demiştin dedi” dedi.
Ben de defol git dedim gitti. :/ bu adamdan bir yol olmaz hala arkadaş peşinde
Çok üzgünüm sizin adınıza bundan sonra sizde çekin kendinizi, çocuğunuzu bırakın arada arkadaşlarınızla çıkın, kuaföre gidin, alışverişe çıkın, kendinize alan ve rutin yaratın ama sadece kendinize çocuğunuz olmasın yanınızda.

Çok üzgünüm sizin adınıza bundan sonra sizde çekin kendinizi, çocuğunuzu bırakın arada arkadaşlarınızla çıkın, kuaföre gidin, alışverişe çıkın, kendinize alan ve rutin yaratın ama sadece kendinize çocuğunuz olmasın yanınızda.
Sadece benim evliliğimmiş bu, onu ilgilendirmiyormuş olanlar. Kilitledim kapıya arkaa anahtarı da koydum engelledim numarasını da

Back
X