- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
Eşiniz çok hatalı, sizi arkadaş ortamına cagiriyorsa gerekirse kendisi çocukla ilgilenip sizi mutlaka ortama sokmaliydi. Ama tanımadığım adamla oturdum, sıraya girdim hepsi erkekti falan.. gerek var mı gerçekten bunlardan rahatsız olmaya? Bence konuşmada deginmeniz gereken kısımlar eşinizin sizi neden bakıcı kadın gibi hissettirdiği olmalı, erkeklerden korunması gereken biri gibi değil.
Normalde biz de benim arkadaş ortamıma girersek yemek servisi olsun başka işler olsun ben yaparım özellikle ki eşim rahatça kaynaşsin. Onun arkadaşları gelse de tam tersi biz takılırken o servis vs yapar. Ama biraz siz de girişken olsaydınız keşke, gidip hadi sen çocuğun arkasına geç ben biraz sohbet edeyim arkadaşlarınla deseniz yok diyecek hali yoktu bence.
Normalde biz de benim arkadaş ortamıma girersek yemek servisi olsun başka işler olsun ben yaparım özellikle ki eşim rahatça kaynaşsin. Onun arkadaşları gelse de tam tersi biz takılırken o servis vs yapar. Ama biraz siz de girişken olsaydınız keşke, gidip hadi sen çocuğun arkasına geç ben biraz sohbet edeyim arkadaşlarınla deseniz yok diyecek hali yoktu bence.