Nasıl cevap vericem işte bilmiyorum. Benim cevabımla büyüyebilir de dikkate almayabilir de. Eşimin yanında yaptıgı da oldu gülerek dediği için dikkat çekmiyoBu ileeleyen zamanlarda "ustunu degistir" olarak size geri donecek. Size her soylediginde sizde cevap verin. Duymazdan gelmeyin. Esinize anlaticak bir sey yok ama suanda.
İdare etmek istemiyorum yerini bilsin benim annem eşime karışmıyo çünküSizde şakayla cevap verin ne varmış ya bunda filan şeklinde. Ciddiye almazsanız ciddi olmaz bu mesele. Büyütmeyin idare ediverin bence
Olabilir bilmiyorum.. hani kız arkadaş gibi saç renginden kesiminden vs konusabildiğim biri. O yüzden arkdaş gibiyiz dedim.Cok samimi olmayıp arkadaş gibiyiz gibi nedemek ?
Esinin annesi o nedenle belli bir seviyede kalmanız ve arkadaş gibi olmamanız gerekiyor işte bu kıyafete karışma hakkını o arkadaşlıktan buluyor
Olabilir bilmiyorum.. hani kız arkadaş gibi saç renginden kesiminden vs konusabildiğim biri. O yüzden arkdaş gibiyiz dedim.
Ben rahatım, üstelemeyin deyin. Eşinize anlatırsanız dırdırcı olacakmışsınız gibi geliyor bana. Kv ile aranızda halledin.
Şaka yollu söylüyor çaktırmamak için sanırım, siz de duymazlıktan gelin.Üstelemiyo bi kıyafetime gülerek bi şey söylüyo sonra kızım yavrum demeye aynen devam
Tontiş değilBöyle seylere karisilmasindan hoşlanmam tontiş deseydin
Zaten az anlasa umursamadığımı kaç kere dedi hala aynı giyinip duruyorumŞaka yollu söylüyor çaktırmamak için sanırım, siz de duymazlıktan gelin.
Gülün geçin onun yaptığı gibi :)
1 söyler 2 söyler, o kadar da yüzsüz değildir herhalde. Sonunda pes edecektir :)Zaten az anlasa umursamadığımı kaç kere dedi hala aynı giyinip duruyorum
Umarım1 söyler 2 söyler, o kadar da yüzsüz değildir herhalde. Sonunda pes edecektir :)
Sen de gülerek laf sok işteTontiş değilöyle bi söylüyo ki gülerek bende zaten kılıçlar kuşandı boyle diyince ortam cok gerilecek gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?