Giydiğime karışan kv

ilk fırsatta, laf arasında giydikleriniz hakkında yorum yapılmasından nefret ettiğinizi söyleyin,
buna rağmen bir kez daha yorum yaparsa, siz de sürekli benim giysilerimi mi inceliyorsunuz, rahatsız olmaya başladım diyin.

Bilmiyorum aileden veya sürekli görüşmek zorunda olmadıgım biri söylese çoktan hazırdı cevabım da böyle söylersem fena gerilcez

Bilmiyorum aileden veya sürekli görüşmek zorunda olmadıgım biri söylese çoktan hazırdı cevabım da böyle söylersem fena gerilcez

ben benzerini söylemiştim 12 yıl önce,
ben gerileceğime ortam gerilsin :)
böylece konu tek seferde çözülmüş oldu, tavsiye ederim.

ben benzerini söylemiştim 12 yıl önce,
ben gerileceğime ortam gerilsin :)
böylece konu tek seferde çözülmüş oldu, tavsiye ederim.
Bu dediğinizi demeyi deniycem tek seferde çözmek benim ruh saglıgım açısından da iyi olacak yoksa ya eşime çatıcam duydugun halde niye bişi demiyosun diye ya da kendi kendime sinir olup durcam

Yok sadece muhafazakarlık hakkında ipucu olur diye memleketi merak etmiştim. Belki de kp bu tarz giysilerden hoşlanmıyodur, benim babam muhafazakar değildir ama mini şort ve dar kıyafetleri hiç sevmez, ben giyince bir ton laf eder. O tarz bir durum sözkonusu olabilir. Ama bunu söylemek kv'ye düşmez elbette. Çok sinir bozucu. Benim babaamnem de böyle, annemin giysisine laf eder, karışır. Klasik kaynanavari bir olay muhtemelen.

Şu yerini bilsin lafı da bana çok itici geliyor. Siz kv için diyorsunuz da o da gelin yerini bilsin önü açık bluz giyiyor diye söyleniyor mudur acabaanne ben böyle rahatım sen uyarınca moralim bozuluyor eşim de birşey demiyor kaynanalık yapma bana diyin gülerek. Kimseye de yerini bildirmeye çalışmayın başkası da size yerinizi bildirmeye çalışır sonra.

Konuyu ben açtım gibi oldu :) bizimkide beni bi süzer ne giymiş diye. İnsanların ne giydiğine karışılmasına çok gıcık oluyorum. Çok abes çok dikkat çekici giyinilmediği sürece kimse kimseye karışmasın. Ben öyle açık giyinen biri de değilim ama işte karışıyolar malesef

Nasıl cevap vericem işte bilmiyorum. Benim cevabımla büyüyebilir de dikkate almayabilir de. Eşimin yanında yaptıgı da oldu gülerek dediği için dikkat çekmiyo
Esiniz yokken soylerse esiniz icin "X bunu cok begendi. Bende cok seviyorum. Ay bide cok rahat anne. " gibi bir seyle gecistirebilirsiniz. Sansliysaniz esinize soyler bu durumu. Oda size acarsa rahatsizliginizi anlatirsiniz. Soylemler devam ederse esinizde annesini uyarir.

Siz de onun giydiklerini eleştirin. Ayy yaşina uygun degil, ay sana olmamış. Sonra anlar ne kadar itici birsey yaptığını.

Ben seviyorum , beğenerek aldım şeklinde cevap verilebilir.Gençken yakışırken insan istediğini giymeli.Eşi bile karışmamalı çok absürt olmadıktan sonra değil ki kayınvalide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…