Giyecek başka bir şeyin yok mu ?

Ergenliğin ilk zamanları ama. Şunuda biliyorum ki azıcık göğüs çizgim gözükse bakıcak bu normal mi

sana fiziksel saldirisi oldu mu? sadece bakti diyeki- bence buyudugunu genc kiz oldugunu gormek onu sasirtiyordur- bu yuzden babani tacizci ilan etmen yanlis..
niyeti pis olsa emin ol fiziksel olarakta rahat durmazdi.
bnm babamda bn buyurken bazen boyle bi bakar kalirdi bana, suzerdi sonra anneme soylermis inanamiyorum koca genc kiz oldu diye.. hatta suslendigimfr aglamisligi var..
bana bakti suzdu diye babamin beni taciz ettigini dusunmek aklima gelmemisti

Çok iyi olmuş. elinize sağlık acaba kendimi savunmayla ilgili bişeyler mi öğrensem haberlerde görmüştüm taciz edene yumruk atmış kadın adam kalkamamış ambulans gelene kadar yerden sizinde onun gibi

Çok teşekkürler bu konuyu araştıracağım hemde isimde yazmama gerek yok tam benlik

Taciz cok ciddi bir durum sadece bakış ki bu tesadüfen olabilir veya rahatsiz olmus olabilir bunlar taciz değil tacizin devamı gelir. Babanla iliskiniz nasil baba kiz iliskisi yok mu kac yasindasin kac kardessiniz

Babanız adına sevindim

Taciz cok ciddi bir durum sadece bakış ki bu tesadüfen olabilir veya rahatsiz olmus olabilir bunlar taciz değil tacizin devamı gelir. Babanla iliskiniz nasil baba kiz iliskisi yok mu kac yasindasin kac kardessiniz
Yok tek

Çok iyi olmuş. elinize sağlık acaba kendimi savunmayla ilgili bişeyler mi öğrensem haberlerde görmüştüm taciz edene yumruk atmış kadın adam kalkamamış ambulans gelene kadar yerden sizinde onun gibi
Aynen öyle normalde tırnaklarımi hep dipten keserdim o gün biraz uzamisti ve cok sık nöbet tutunca kesememkstim tirnaklar cocugu zapt etti ve inanirmisin o olaydan sonra ben 5 yıl kadar uzun tirnakla dolaştım hastane idaresi de izin verir olmuştu. Hala e devlete girdigimde davaci konumunda o olayi görürüm nasil igrenc birsey o dönem yasadigim sehirde savunma sporu öğrenebilecegim bir yer yoktu ama olsaydi kesinlikle ögrenirdim. Imkanin varsa öğren tabi ki

Yalan söylemiyosundur
Ama kendini koruman lazım ya düzgün bi eş bulup aşk evliliği yapıp git o evden yada bi an önce annene söylemesen bile bişey bulup git o evden başka bi şehire evlen yada kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış bu da çok zor bi durum
Bi an önce düzenini kur üzüldüm adına ji an önce kendini kurtar

Benimde amacım o

Çok sağlıklı bulmadim seni acikcasi taciz oldugunu düşünmüyorum ciddi bir kuruntu icindesin ergenlik doneminde bu tip sorunlar olabilir ama senin ciddi boyutta . Babanın mesleği ne
Kısa cevap verdim diye mi ? Hadi tamam kuruntuyum bu iyi birşey ama babamın mesleği ?

1 kuruntu iki kuruntu hadi 3 te kuruntumudur
Öyle olsa buraya kadar yazmazdı diye düşünüyorum demekki rahatsız olduğu seyler var öyle demeyin neler yasiyoruz

Kısa cevap verdim diye mi ? Hadi tamam kuruntuyum bu iyi birşey ama babamın mesleği ?
Kisa cevap verdin diye değil taciz dediğin şey surekli olan bir şeydir sadece sebebini anlamadigin bir bakış icin babana yaklaşımın normal gelmedi bana . Babanin meslegini sordum tahsili var mı anlaminda veya annen kadar yoğun mu acaba cok yalniz kaldığın için mi icine kapandin her sey mümkün . Babanla daha fazla vakit gecirmelisin kendini odaya kapatip kuruyor olabilirsin anlamanin tek yolu ortak yaşam alani oluşturman . Ha gercekten baska bir yaklasimi olursa babanın annene anlatacaksin boyle varsayimlar saglikli degil hic degil

Kadınların silahlanmasindan yanayım. Ha tabanca tüfek değil. Mesela kelebek sallama yasal değil ama ekmek bıçağı taşımak yasal. Çok ciddiyim. Koyun çantaniza orta boylarda bir bıçak. Ya da elektroşoklar var el feneri ruj vs şeklinde. Biber gazi da iyi. Etkisiz hale getirdikten sonra polisi arayın hallolsun. Bu elle taciz için geçerli tabii ki. Yanınızda böyle araçlar olursa kendinizi daha güvende hissedersiniz. Özellikle dolmuşa otobüse binerken bıçak olsun yanınızda.

Sadece 1 kere olmadıysa 10 olmuştur ben artık o bakıcak diye giyinmek istemiyorum

Durumun ne gerektirdiğini bilmediğim için bende bir psikologdan destek almasının daha uygun olacağını belirttim.

Sabah kaltığımda ay bu askılı babam bakar üstüne hırka giymeliyim diye düşünmek istemiyorum. O benim babam kahramanım demek istiyorum ama olmuyor

Adamı bıçaklıyıp elimi kana bulamak istemiyorum. Ama yanımda tornavida taşıdışımıda hatırlıyorum adamın gözüni oyucakmış gibi elime o an sadece o geçmişti montun cebinde duruyordu. Ama elektroşoklar iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…