Çıplakta gezsen kimsenin bakmaya taciz etmeye hakkı yok. Öğrenim durumun nedir yaşın kaç?
Keşke öyle olsa hatta diyelim öyle ama cinsel bölgemin bilmediğim biri tarafından sıkılmasını öylesine uyduramıyorumlütfen yanlış anlamayın ama babanızın tacizinden dolayı herkesin size baktığını, taciz ettiğini düşünüyor olabilir misiniz?Bana biraz abartı geldi çünkü anlattıklarınız.
Kime şikayet ediyim. Adalet yerini bulsaydı kocasından şiddet tehtid alan ve şikayette eden kadınlar ölmezdiNeden hala o evdesin ? Neden şikayet etmedin ?
Üzgünüm 1 kere olduysa devamı gelme ihtimali çok yüksek . Göğüslere bakması bile yeterli
Üniversiteye son 1 sene şimdi dayanıp yeni bir şehirde tekrar başlamak istiyorum. Durum o kadar çirkin ki beni ilk öpen 50 yaşındaki adamı ben her gün mahallemde bakkal olduğu için görmek zorundayım. Bu şehirden kaçmadan başka bir yolu yok
Yalan söylediğimi ilk düşünen siz değilsinizdir heralde. Alışığım benBir tuhaflık var çözemediğim
Off bu zihniyet beni çıldırtıyo .Kime şikayet ediyim. Adalet yerini bulsaydı kocasından şiddet tehtid alan ve şikayette eden kadınlar ölmezdi
Pısırığın önde gideniyim özgüven denen kavramdan gıdım yok anca işte kim olduğum belli olmadan yazabiliyorum.Niye bu kadar sessiz kaldın ki? Pasif biri olarak mı yetiştirdiler seni. Bende taciz edildiğimde çok fazla ses çıkaramamıştım. Şimdiki aklım olsa... Biraz sesin çıksın taciz edildiğinde bağır pısırık olma. Çünkü sessiz kaldıkça daha da üzerine giderler. Ne haberler okuyoruz Allah kahretsin.
Ben daha anneme bile söyleyemedim.Off bu zihniyet beni çıldırtıyo .
Şiddet tehdit almışta neyapmış ? Kaçtanesi şikayet etmiş kaçtanesi uzaklaştırma kararı çıkartmış ? Kaçtanesi boşanmış ? Kaçtanesi koruma talep etmiş ?
Uzaklaştırma kararı çıkartıp kocası yine geldiğinde şikayet etmiyolar ailesine bişey yapar diye olan onlara oluyo .
Size gelince önce bi şikayet edin sonra konuşun adalet sizin neyaşadığınızı bilemez bunun için şikayet lazım
Kusura bakma senin o baba dediğin adamla benimde karşılaşma ihtimalim var asla istemem böyle bi ihtimali
Öle olmasını çok isterim.Baban belki başka anlamda baktı sen taciz olarak algılamış olabilirmisin mesela
Tipik anne kız ilişkilerimiz yoktu çok işkolik aynı zamanda da siyasetle uğraşıyor eve geldi mi de bilgisayardan kalkmaz. Ve bu büyük ses getirir. Çok üzülür. Yapamadım işte.Yasin kac
Anne neden anlatmiyorsun anne asla evladinin bu durumuna kayitsiz kalamaz
Canim sana özelden bir sey yazacagim.Tipik anne kız ilişkilerimiz yoktu çok işkolik aynı zamanda da siyasetle uğraşıyor eve geldi mi de bilgisayardan kalkmaz. Ve bu büyük ses getirir. Çok üzülür. Yapamadım işte.
bunları yapan farklı kisiler mi? bakkal öptü demissiniz o da ayri mi?Keşke öyle olsa hatta diyelim öyle ama cinsel bölgemin bilmediğim biri tarafından sıkılmasını öylesine uyduramıyorum
Ben daha anneme bile söyleyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?