• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyecek başka bir şeyin yok mu ?

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Merhaba kk üyeleri uzun süredir aklıma takılan konuyu sizinle paylaşmak istedim. Birliyorum ki hepimiz aynı durumları yaşıyoruz ama artık buna katlanmak istemiyorum. Atık tacizler ve aşağılayıcı sözler karşısında ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçi hep susuyorum. Hep içime atıyorum. En sonunda destek aldım. Oda işte yaşadığım kötü olaylar için dayadı antidepresanı kullanalı 15 günü geçsede hep aynı olaylar ilaçta bir yere kadar artık cidden çok kötü hissediyorum. Bundan 2-3 yıl önce kendi öz babamın tacizini bir türlü unutamadığım için destek almıştım. Uzun bir süre kendimle mücadele ettim. Neyse ki yaşamadım 2 yıldır. Ama dün gece kabusumdaydı. Aynı evde yaşayında unutamıyor insan. Neyse onca süre geçmiş bu seferde giydiğime laf söylüyor. Tamam sorun sadece o olsa neyse sokak laf atanlar bakanlar hadi sadece erkek neyse mahalle baskısından etek giysem kötü yola düşmüşüm gibi bakan teyzeler ya şimdi diyceksiniz bu kız ne giyiyor. Normal kıyafet işte bir pantolon popomuda örten kabanla okuluma kadar arabayla takip edilip en sonunda adamın okulun önünde durup el sallayıp sırıttığını da biliyorum. Gerçekten her yerim açık dolaşmıyorum. Sustuğum için mi bunlar benim başıma geliyor. Merak eden eminim vardır. Bende yardım istediğimden yazıyorum. Tecavüz değil taciz bababmın ki bir yerim açılsın hemen bakardı çok rahatsız olurdum. Yani açılmasa bile sürekli göğüslerime baktığı bir dönem. Annene söyledin mi dersiniz. Yapamadım. O hep babamı destekler söylemek istemedim. Denedim ama başaramadım. Artık kendimi savunmayı öğrenmeliyim biliyorum. Yeri geldiğinde susmamalıyım. Ama utancım her zaman ağır basıyor. Öyle içimi dökerek düzeleyemeden yazdım. Hazır gaza gelmişken tutmıyım içimde dedim.

lütfen yanlış anlamayın ama babanızın tacizinden dolayı herkesin size baktığını, taciz ettiğini düşünüyor olabilir misiniz?Bana biraz abartı geldi çünkü anlattıklarınız.

Çıplakta gezsen kimsenin bakmaya taciz etmeye hakkı yok. Öğrenim durumun nedir yaşın kaç?

Üniversiteye son 1 sene şimdi dayanıp yeni bir şehirde tekrar başlamak istiyorum. Durum o kadar çirkin ki beni ilk öpen 50 yaşındaki adamı ben her gün mahallemde bakkal olduğu için görmek zorundayım. Bu şehirden kaçmadan başka bir yolu yok

lütfen yanlış anlamayın ama babanızın tacizinden dolayı herkesin size baktığını, taciz ettiğini düşünüyor olabilir misiniz?Bana biraz abartı geldi çünkü anlattıklarınız.
Keşke öyle olsa hatta diyelim öyle ama cinsel bölgemin bilmediğim biri tarafından sıkılmasını öylesine uyduramıyorum

Neden hala o evdesin ? Neden şikayet etmedin ?

Üzgünüm 1 kere olduysa devamı gelme ihtimali çok yüksek . Göğüslere bakması bile yeterli
Kime şikayet ediyim. Adalet yerini bulsaydı kocasından şiddet tehtid alan ve şikayette eden kadınlar ölmezdi

Üniversiteye son 1 sene şimdi dayanıp yeni bir şehirde tekrar başlamak istiyorum. Durum o kadar çirkin ki beni ilk öpen 50 yaşındaki adamı ben her gün mahallemde bakkal olduğu için görmek zorundayım. Bu şehirden kaçmadan başka bir yolu yok

Niye bu kadar sessiz kaldın ki? Pasif biri olarak mı yetiştirdiler seni. Bende taciz edildiğimde çok fazla ses çıkaramamıştım. Şimdiki aklım olsa... Biraz sesin çıksın taciz edildiğinde bağır pısırık olma. Çünkü sessiz kaldıkça daha da üzerine giderler. Ne haberler okuyoruz Allah kahretsin.

Kime şikayet ediyim. Adalet yerini bulsaydı kocasından şiddet tehtid alan ve şikayette eden kadınlar ölmezdi
Off bu zihniyet beni çıldırtıyo .
Şiddet tehdit almışta neyapmış ? Kaçtanesi şikayet etmiş kaçtanesi uzaklaştırma kararı çıkartmış ? Kaçtanesi boşanmış ? Kaçtanesi koruma talep etmiş ?
Uzaklaştırma kararı çıkartıp kocası yine geldiğinde şikayet etmiyolar ailesine bişey yapar diye olan onlara oluyo .

Size gelince önce bi şikayet edin sonra konuşun adalet sizin neyaşadığınızı bilemez bunun için şikayet lazım

Kusura bakma senin o baba dediğin adamla benimde karşılaşma ihtimalim var asla istemem böyle bi ihtimali

Yasin kac
Anne neden anlatmiyorsun anne asla evladinin bu durumuna kayitsiz kalamaz

Niye bu kadar sessiz kaldın ki? Pasif biri olarak mı yetiştirdiler seni. Bende taciz edildiğimde çok fazla ses çıkaramamıştım. Şimdiki aklım olsa... Biraz sesin çıksın taciz edildiğinde bağır pısırık olma. Çünkü sessiz kaldıkça daha da üzerine giderler. Ne haberler okuyoruz Allah kahretsin.
Pısırığın önde gideniyim özgüven denen kavramdan gıdım yok anca işte kim olduğum belli olmadan yazabiliyorum.

Off bu zihniyet beni çıldırtıyo .
Şiddet tehdit almışta neyapmış ? Kaçtanesi şikayet etmiş kaçtanesi uzaklaştırma kararı çıkartmış ? Kaçtanesi boşanmış ? Kaçtanesi koruma talep etmiş ?
Uzaklaştırma kararı çıkartıp kocası yine geldiğinde şikayet etmiyolar ailesine bişey yapar diye olan onlara oluyo .

Size gelince önce bi şikayet edin sonra konuşun adalet sizin neyaşadığınızı bilemez bunun için şikayet lazım

Kusura bakma senin o baba dediğin adamla benimde karşılaşma ihtimalim var asla istemem böyle bi ihtimali
Ben daha anneme bile söyleyemedim.

Yasin kac
Anne neden anlatmiyorsun anne asla evladinin bu durumuna kayitsiz kalamaz
Tipik anne kız ilişkilerimiz yoktu çok işkolik aynı zamanda da siyasetle uğraşıyor eve geldi mi de bilgisayardan kalkmaz. Ve bu büyük ses getirir. Çok üzülür. Yapamadım işte.

Tipik anne kız ilişkilerimiz yoktu çok işkolik aynı zamanda da siyasetle uğraşıyor eve geldi mi de bilgisayardan kalkmaz. Ve bu büyük ses getirir. Çok üzülür. Yapamadım işte.
Canim sana özelden bir sey yazacagim.

Keşke öyle olsa hatta diyelim öyle ama cinsel bölgemin bilmediğim biri tarafından sıkılmasını öylesine uyduramıyorum
bunları yapan farklı kisiler mi? bakkal öptü demissiniz o da ayri mi?
bir kac kisi tarafindan mı tacize uğradınız?
lütfen sessiz kalmayın.evet malesef her suç hakettigi cezayı almıyor.ama sessiz kalmak hem başka kızlara yapilacaklara kapı açmak hemde sizin belkide hic atlatamayacaginiz izler tasimaniza neden olacak.
rezil edin o ınsanları en azindan iciniz sogur biraz.o adamlada baba deyip aynı yaşamanız aklım almıyor.
pısırık felan değilsin.bu senin tercihin.sessiz kalmayı seciyorsun.zoru başardığını saniyorsun ama kolaya kaciyorsun.güçlü ol lütfen.
sesini çıkarmayı ve hakkını savunmayi öğren.böyle olmaz..

Back
X