- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkı farklı insanlar hep içimde tutuyorum en sonunda dayanamadım açıldım burayabunları yapan farklı kisiler mi? bakkal öptü demissiniz o da ayri mi?
bir kac kisi tarafindan mı tacize uğradınız?
lütfen sessiz kalmayın.evet malesef her suç hakettigi cezayı almıyor.ama sessiz kalmak hem başka kızlara yapilacaklara kapı açmak hemde sizin belkide hic atlatamayacaginiz izler tasimaniza neden olacak.
rezil edin o ınsanları en azindan iciniz sogur biraz.o adamlada baba deyip aynı yaşamanız aklım almıyor.
pısırık felan değilsin.bu senin tercihin.sessiz kalmayı seciyorsun.zoru başardığını saniyorsun ama kolaya kaciyorsun.güçlü ol lütfen.
sesini çıkarmayı ve hakkını savunmayi öğren.böyle olmaz..
Bunu yazımda anlattım işte bakması çok içime oturdu 2 yıl geçti ama dün kabusumdaydıNe yaptı baban sana ?
Bilmek isterdim. Çocuğumla başka bir eve çıkmayı isterdim.Tacize ugraman senin hatan degil ama sessiz kalman senin hatan. En azindan baskalarini taciz etmemeleri icin sikayetci olmalisin. Ve bunu annenden asla saklamamaliydin, kendini annenin yerine koy, kizin babasinin tacizine ugrasa ve bunu senden gizlese ne hissedersin?
Eskiye dönsem hemen yaşandığında anneme koşardım ama babam işte yakıştıramadım. Bazen diyorum o öz babam yapmamıştır diye.Tacize ugraman senin hatan degil ama sessiz kalman senin hatan. En azindan baskalarini taciz etmemeleri icin sikayetci olmalisin. Ve bunu annenden asla saklamamaliydin, kendini annenin yerine koy, kizin babasinin tacizine ugrasa ve bunu senden gizlese ne hissedersin?
Bilmek isterdim. Çocuğumla başka bir eve çıkmayı isterdim.
Şehrimi söylemek istemiyorum. Zaten yazdım diyede bir ton endişe yaşıyorum. Ama küçük bir yer ilçeHangi şehirde yaşıyorsun çok merak ettim. Yani ben küçük bir şehirde yaşarken bu tür olaylar yaşadım da...
Ha bide çocuğun varBilmek isterdim. Çocuğumla başka bir eve çıkmayı isterdim.
Baban ve başka insanlar tarafından taciz edilmişsin ve annenden saklıyorsun
Annen işkolik ve politikayla uğraşıyor
Bu konunun fake olmasını canı gönülden diliyorum
Ama yok değilse bana özelden yaz bilgilerini, polisi alıp geleceğim neredeysen
Ha bide çocuğun var
Ben seni bekar saniyordum
Konuyu bi türlü anlayamadım zaten karıştırmış olabilirimYok onu soru duran arkadaşa cevaben yazmış
Teşekkürler ama ben bu olayların meydana çıkmasını istemiyorum. 1 yılım kaldı çok uzun süredir içimde duyulursa çok fazla utanırım. anneme bile söyleyemedimBaban ve başka insanlar tarafından taciz edilmişsin ve annenden saklıyorsun
Annen işkolik ve politikayla uğraşıyor
Bu konunun fake olmasını canı gönülden diliyorum
Ama yok değilse bana özelden yaz bilgilerini, polisi alıp geleceğim neredeysen
EvetBabandan eminmisin sadece bakmasından mı dolayı taciz diyorsun
Teşekkürler ama ben bu olayların meydana çıkmasını istemiyorum. 1 yılım kaldı çok uzun süredir içimde duyulursa çok fazla utanırım. anneme bile söyleyemedim
Onun kendi derdi var siyaset okuduğum sınıfı bile bilmiyor bide içime atıyorum.Hadi babanı söyleyemedin
Diğer tacizleri neden söylemedin ?
Ya da şöyle sorayım annenle diyalogların çok mu uzak
Çünkü anneler kızlarının bakışından anlarlar bir dert taşıdığını, bir sorun olduğunu
Forumda anne olan yüzlerce arkadaş var, içeriğini anlamasalar bile çocuklarının bir derdi olduğunu mutlaka anlarlar, senin annen hiç sormadı mı ne oluyor diye ?