• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyecek başka bir şeyin yok mu ?

Büyük ihtimalle kuruntu yapıyorsun
Yardım aldığını yazmışsın, doktorun ne dedi ?
Ona babamı söylemedim daha önce başkaların yaptığı tacizleri söyledim bşr onu söyleyemedim. Oda antidepresan verdi. Kullandıkça takmıycak unutucakmışım. Özgüvende sağlıyormuş. 10-15 gün oldu başlayalı

Babanin tacizinde kac yasindaydin
Bakkal tarafindan da mi ugradin

Yabancilari gecip yakin cevreni ele almali ilk once

yani diyorum ki,başlık konunun içeriğine uymuyor.babam göğüs çizgime baktı demişsiniz.göğüs çizgisi neresi?belki kıyafetinizin açık olup olmadığını kontrol etmiştir.
birkez mi oldu bu olay,defalarca mı yakaladınız bakışlarını?

lise öğrencisisiniz anladığım kadarıyla,2 yıl önce oldu demişsiniz,ergendim diyorsunuz.üniversiteyi kazanıp,gideceğim diyorsunuz.bir de çocuğumla demişsiniz.çözemedim ben sizi...
Biri annenizin yerinde olsaydınız gibi birşey demişti bende anne olsaydım olayı bilmek isterdim çocuğumlada başka eve çıkardım demek istedim

Ona babamı söylemedim daha önce başkaların yaptığı tacizleri söyledim bşr onu söyleyemedim. Oda antidepresan verdi. Kullandıkça takmıycak unutucakmışım. Özgüvende sağlıyormuş. 10-15 gün oldu başlayalı

Bir teşhis koymadı mı ?
Yalnız mı gittin doktora yanında biri var mıydı ?

Babanin tacizinde kac yasindaydin
Bakkal tarafindan da mi ugradin

Yabancilari gecip yakin cevreni ele almali ilk once
Bakkal 11-12 sanırım olay olduğunda anlamamıştım sonradan dank etti babada 16

Evdekiler biliyor mu antidepresan kullandığını? Biliyorlarsa tepkileri ne oldu özellikle babanın tepkisi ne oldu?

Sevgili sparks, Doğrusu tam olarak anlatmadığın için yardımcı olamıyorum. Burası özgür bir platform ve burda yazdıklarından dolayı ifşa olma gibi bir durumun söz konusu değil. Özel bilgilerini paylaşmadığın sürece bir sıkıntı olmaz öncelikle bu konuda endişelenme.

Lisedesin anladığım kadarıyla, kimden destek aldın? İlaç mı kullandın? Ailen bu sırada ne sebeple destek almak istediğini sordu mu? Şuanda da ilaç kullanıyormuşsun neden kullandığın konusunda ne söyledin? Babanın tepkisi ve tedirginliği oldu mu?
Desteği devlet hastanesinden aldım anneme söyledim. Sınavlar falan çok uyuyorum gün içinde diye geveledim. Zaten çok umursamadı gerek yok falan desede gittim. İlacı zaten reçeteyle alabiliyorum. Annemle aldım oda kullanma doktorlar hep öle antidepresan yazar falan desedede denemek istiyorum dedim. Babama bişy demem gerek kalmadı

Evdekiler biliyor mu antidepresan kullandığını? Biliyorlarsa tepkileri ne oldu özellikle babanın tepkisi ne oldu?
Tepki göstermediler normal bişe gibi devlet hastanesinde gittiğim için geçiştirmek için yazdıklarını düşünüyor annem

Bütün erkekler değil ama belkide ben unutamıyorum toplasam 6-7 kişi falan çok mu fazla bilmiyorum.
Fazla tabi ki.Gerçi bunun azı fazlası olmaz. Ben fiziksel tacizle karsilasmadim hiç.Ara ara sözlü oldu.Bir de küçük bir yerde yasiyormuşsun.Ben de küçük bir belde de yaşıyorum.Böyle yerlerde herkes birbirini tanır falan daha çekingen olması lazım erkeklerin.Yani bilmiyorum senin çevre sıkıntılı öyleyse.Babana gelince benim babam öyle bana baksa yanlış anlamazdım.Çünkü babamın karakterini bilirdim.Aklimin ucundan bile gecmezdi.Yani baba tacizi sadece bakıştan emin olunacak bir durum değil.Gerçekten baban sana art niyetle bakabilecek biri mi?Ki göğsüne o niyetle bakacak adam başka şeylerde yapardı.Kızisin sonuçta sanki seviyormuş gibi fiziksel temaslarda da bulunabilirdi.

Tacize uğradığını söyleyen bi insana bunu soracağım hiç aklıma gelmezdi ama baban tarafından tacize uğradığına emin misin?

18e çok az kaldı. Biliyorlar.

Psikiyatriye gittin, arkadaşınla gittin ve annen geçiştirmek için yazdıklarını düşünüyor
Bu sitenin adminlerinin seni IP yoluyla seni bulabileceklerini biliyorsun değil mi ?
Baştan beri konunun fake olmasını diliyorum ama artık bizimle dalga geçiyorsun, boyunu aşar bu konu

Desteği devlet hastanesinden aldım anneme söyledim. Sınavlar falan çok uyuyorum gün içinde diye geveledim. Zaten çok umursamadı gerek yok falan desede gittim. İlacı zaten reçeteyle alabiliyorum. Annemle aldım oda kullanma doktorlar hep öle antidepresan yazar falan desedede denemek istiyorum dedim. Babama bişy demem gerek kalmadı

Biliyorsun sparks taciz, tecavüz vs konularında kişinin beyanı esastır. Yani sen taciz diyorsan tacizdir ancak anladığım kadarıyla babanın tacizinden emin değilsin. O yüzden özellikle babanın tepkisini sordum. Herhangi bir tedirginlik yaşadı mı diye? Eğer doktoruna açıkça anlatsaydın emin ol o sorularıyla seni yönlendirecek ve daha etkili bir tedavi yolu izleyebilecekti. Doktorundan çekinecek birşey yok, seni tehlikeye atacak bir adım atmaz bu konuda endişelenme.

Back
X