• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyecek başka bir şeyin yok mu ?

Psikiyatriye gittin, arkadaşınla gittin ve annen geçiştirmek için yazdıklarını düşünüyor
Bu sitenin adminlerinin seni IP yoluyla seni bulabileceklerini biliyorsun değil mi ?
Baştan beri konunun fake olmasını diliyorum ama artık bizimle dalga geçiyorsun, boyunu aşar bu konu
Ben kimsenin beni bulmasını istemiyorum. Devlet hastenesine gittim. Özelde bir doktora değil.

Annen is kolik ve siyasetle ugrasiyorsa pasif bir kadin degil demekki.

Soyle annene.

Korkma.

Gerekeni yapsin uzaklastirsin seni o evden.

Ben kimsenin beni bulmasını istemiyorum. Devlet hastenesine gittim. Özelde bir doktora değil.

önceki konularınıza bir göz gezdirdim geldim,hiç adetim olmamasına rağmen.bir konunuz da çalışıyorum yazmışsınız.
çalışıyor musunuz,okuyor musunuz?
ben size inanmıyorum.

Bende dogma büyüme balikesirliyim yolda bir kiz tacize uğrayacak o halk onu linç eder ayrıca hastaneye gidip tacize uğradım desen muhakkak anne babana haber verilir ayrıca sosyal hizmetler cagirilir öyle iki hap verip göndermezler konuyu okuyunca çok şaşırdım inşallah sen yaniliyorsundur

önceki konularınıza bir göz gezdirdim geldim,hiç adetim olmamasına rağmen.bir konunuz da çalışıyorum yazmışsınız.
ben size inanmıyorum.
Tabikide haklısınız önceki konularda yaşımın küçük olduğunu belli etmek istemiyordum

Konu bana da tuhaf geldi. Tüylerim diken diken oldu hatta.baba bu yahu baba.evet var böyle olaylar ama yine de böyle okuyunca kötü oldum.sen babam dediğin adamin öz baban olduğuna emin misin acaba?? Veya yalnış anlamış olabilir misin. .? Velev ki öyle, neden sikayet etmiyorsun? Veya neden hala orda duruyorsun? Kafamda deli sorular

ben size inanmıyorum.

Bende uzatmak istemedim daha fazla. Diğer konuları da hep tacizle ilgili. Böyle fetişi olanlar var maalesef. Fake ise kötü gerçek ise daha kötü..

18 yaşından küçüklerde ebeveyn olmadan doktora gidemiyorsun diye biliyordum.

Bende dogma büyüme balikesirliyim yolda bir kiz tacize uğrayacak o halk onu linç eder ayrıca hastaneye gidip tacize uğradım desen muhakkak anne babana haber verilir ayrıca sosyal hizmetler cagirilir öyle iki hap verip göndermezler konuyu okuyunca çok şaşırdım inşallah sen yaniliyorsundur

Bu durumdan kimlere bahsettiniz, kimler yalan söylediğinizi ima etti?

gunebakan_ gunebakan_ hanımefendi psikolog eminim bir fikri vardır.

Bu durumdan kimlere bahsettiniz, kimler yalan söylediğinizi ima etti?
En yakın arkadaşıma o bana yardım ediyor ama yine böyle üst üste geldiği bir gün o kadar da sanimi olmadığım bir kıza anlatmıştım. İnanamamıştı.

her anne aynı olmuyor maalesef kadın siyasetçiymis belki de duyulur itibari zedelenmesin diye hiçbir şey yapmayabilir bu da konu sahibini daha çok yaralar

Ama belkilere dayanarak saklanacak bir sey degil bu, her kadinin bunu bilmeye hakki var. Kizini korumasi, bir sapikla evli kalmamasi, kizinin tacizini durdurabilmesi icin bilmeli. Bilip de susma ihtimali var diye bu gercek saklanamaz kimseden.

Umarım vi arkadaşınla bir olup dalgasına yaziyorsundur yoksa 6 7 kez tacize uğraşmayı kimse kaldıramaz bi kez tacize ugradim hala aklıma geldikçe kötü olurum Allah böyle pisliklerin belasını versin

Fiziksel temasta bulunarak tacizde bulunan kaç kişi oldu, hepsi akraba, komşu gibi sizi tanıyan kişiler mi?

Umarım vi arkadaşınla bir olup dalgasına yaziyorsundur yoksa 6 7 kez tacize uğraşmayı kimse kaldıramaz bi kez tacize ugradim hala aklıma geldikçe kötü olurum Allah böyle pisliklerin belasını versin
Kaldırıyo elinde sonunda tabi bir sürü yan etkisi erkeklerle ilişkilerimde çok sorun oluyor. Hatta çok sevdiğim çocuğu kafeye çağırdı diye reddettiydim bide 6 yıldır seviyodum. Normal bi konuşma yaparken bile geriliyorum. İster istemez çekinme çok oluyor

Back
X