- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
nomunomuchua size tavsiyem elbiseye ağırlık vermeniz. Çünkü her ortama uyan şık ve rahat joker parça. Kombin derdi de yok. Bir ayakkabı çanta ile anında hazırsınız. Vücut tipinize uygun elbiseler aldınız mı tamamdır.
Kızlar bir de tüyo, ince görünmek için boyun, el ve ayak bileklerinizi açıkta bırakan elbiseleri tercih edin. Yani mesela v yaka ya da kruvaze yaka, truvakar kol, diz hizasında biten elbiseler gibi.
Elbiseden iyice uzaklaştım pantolon rahatlığına alisinca :/
Aslında tek parça olması ayrı kolaylik doğru.
Pantolon rahat da pantolonla şıklık pek kolay olmuyor. Kombin yapacaksınız, illa şık bir ayakkabı olacak falan. Elbise olarak da size uyan modeli bulunca çok rahat edeceksiniz inanın. Vücut tipiniz nasıl mesela?
Ince bel, dolgun kalça, üstüm 38-40 beden altım 42.
Armut yani :)
Ben de sizden az daha inceyim ama vücut tipimiz aynı.Ince bel, dolgun kalça, üstüm 38-40 beden altım 42.
Armut yani :)
Ben de sizden az daha inceyim ama vücut tipimiz aynı.
30 yaşına geldim ve bizim gibilere neyin yakıştığını buldum.
Pileli etek ve elbiseler,can etekler,belden oturtmalı olup asagi doğru genişleyen her türlü elbiseler .
Bakin bunların rahatlığına alisin pantolon filan hikaye.
Üste basit bi tişört alta etek terlik hem sık oluyor hem rahat.
Deneyin doğru elbiseyi bulduğunuzda anlayacaksınız beni :)
Bel inceyse beli vurgulayan seyler dogru tercih ama alt beden ust bedenden buyukse pileli etek/elbise alt bedeni 1 beden daha buyuk tutacagi icin alt taraf baskasinin ust taraf baskasinin gibi durur
Hay Allah razı olsun ben de bunu anlatacaktim ama üzerimde bir ağırlık var bu akşam üşendim. :)
Elbise sadece ve sadece a form tercih edebilirsin
yada omuzlar firfirli vatkali bel dar alt kisimda can ama dize kadar olursa olabilir yani alt ust esit gisterildiginde :)
Pantolonda yuksel bel ispanyol paca olursa olur baska turlu armut tipte pantalon sik durmaz
Amacin sik olmak degilse caban yoksa etrafina kulak tika elbise gercekten kolaylik lakin armut tipi rezilde eder vezirde
Aynen. Sosyal statün arttıkça masrafların da artıyor. Yoksa giremiyorsun o "sınıfa " . Acımasız ama gerçek .
En basiti çanta almak için mağazaya giriyorum . Hemen görevli çantama bakıyor. Oradan anlamaya çalışıyor tarzımı, kazancımı. Ayakkabı almaya gidiyorsun aynı. Herşey para olmuş vesselam. Kimse artık iç güzelliğe bakmıyor . Varsa paran olursun paşam!
Elbiseden iyice uzaklaştım pantolon rahatlığına alisinca :/
Aslında tek parça olması ayrı kolaylik doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?