Giyim, görünüm sizce çok önemli mi?

Rahat giyinen bir insan olarak önem veriyorum yalap şap giyinenleri hiç anlamam
Bu arada anladık en mükemmel sensin kimseyi yargılamıyorsun herkesi olduğu gibi kabul ediyorsun kocan hariç

Kocamın kabul edilecek küçük hatalarını hosgoruyorum. Edemediklerim pek çok kişinin kabul edemeyeceği şeyler. .

Mükemmelim demedim.

Tersine önem vermiyorum mükemmel dışı oluyorum bu durumda.

Canın sıkkınsa geyik topiginden ayrılma. Malum en mutlu olduğun yer..

Saldırmaya yer arama.
Saldırmakta fena degilimdir ISTESEM!

Geyik kısmına gitmek istersem giderim canım şu anda senin bu kendini pohpohlama konunda vakit geçirmek istiyor saldırırsın evet ama arkadan çünkü o kadar ceaaretlisin

Rahat giyinen bir insan olarak önem veriyorum yalap şap giyinenleri hiç anlamam
Bu arada anladık en mükemmel sensin kimseyi yargılamıyorsun herkesi olduğu gibi kabul ediyorsun kocan hariç

Bu arada cok yanlış anladigin bir şey daha var bibicik.
Herkesi olduğu gibi kabul etmem.
Kişiliksiz, iki yüzlü yalakaları, sahte olan insanları kabul edemem.

Hoş görmem.

Bilgin olsun. Iyi forumlar.

Geyik kısmına gitmek istersem giderim canım şu anda senin bu kendini pohpohlama konunda vakit geçirmek istiyor saldırırsın evet ama arkadan çünkü o kadar ceaaretlisin

Ahahah güldüm bak :)
Polemiğe değer bile görmemişsem demek..
Ne yapcan..
Byee..

Kendinle yaşamak zor olsa gerek o zaman nomucuk :)

Yaa yazmayim diyorum da ben öyle olsam senle çok iyi anlaşırdim mesela :)
Ama imkanı yok.
Milleti asip kesip, iş arkadaşının durumu olunca ama o benim arkadaşım deyip destek çıkan biri değil misin?

Utanmadan bunu itiraf eden kişi evet sensin.

Çok şükür insan ayırmadim.
Arkadaş, yabancı herkese muamelem aynıdır.

Daha fazla yazmayacağım sen yazsan da..
Birazdan saz arkadaşların toplanır seni tutmaya zaten :)
Yanlış konu eğlenmek için ama..

Kendine iyi bak.

Arkadaş yabancı herkese aynı muameleyi yaptığından yanlızsın demek

Saz arkadaşları olmadan gezmeyen ama cesaretten bahseden toplulukla ilgilenir misin Mune abla.

Çok şükür tek başıma her yerdeyim.
Kimseye ihtiyacım yok.

Ama ban almaya değmez kişiler için beni banlama olur mu? :)
Çünkü sataşan ben değilim.
Neyse banlarsan da canın sağolsun.

Bel inceyse beli vurgulayan seyler dogru tercih ama alt beden ust bedenden buyukse pileli etek/elbise alt bedeni 1 beden daha buyuk tutacagi icin alt taraf baskasinin ust taraf baskasinin gibi durur
Evet belim ince benim epey.Aslinda pileliden pileliye fark ediyor bence.
Çok denemek gezmek bulmak lazım.
Bazıları kalın duruyor evet ama bazıları da dediğim gibi bir beden ince gösteriyor.

Güzel giyinmek şık şıkırdım giyinmek değil sadece. Yerine göre kıyafet seçmek ve seçilen parçaların uyumu önemli. Kot şortla da şık olunabilir, düz bir sandaletle de.
Bakımlı, temiz olmak ve uyumlu giyinmek önemli. Mesela şık giyinmiş, güzel bir makyaj yapmış bir kadının ojeleri yarıya kadar soyulmuşsa şık değildir benim gözümde.

Ben giyimime de kişisel bakımıma da özen gösteririm. Hiçbir zaman elime geçeni giyip "bugün de böyle olsun" demem. Başkaları beğensin diye değil kendim için önem veririm giyimime. Özenli giyinmek kişinin öncelikle kendisine saygısını gösterir bence.

Evet belim ince benim epey.Aslinda pileliden pileliye fark ediyor bence.
Çok denemek gezmek bulmak lazım.
Bazıları kalın duruyor evet ama bazıları da dediğim gibi bir beden ince gösteriyor.

Kum saati vucüt tipim 34 bedenim ama pileliyşe işim olmaz neden kendimi bi beden büyütüyim boşverin pileyi :)

ben de eski işyerimde çalışırken mühendislik bölümünde idim.

ofiste bile çelik burunlu ayakkabı giymek zorunda idik ama ben topukluları çeker , ofiste çelik buruna gecerdım.

bizde de bir mühendis vardı kadın sanırım o zamanlar 30 yasında falandı

servisle aynı yerden iner binerdik

ya bı kadın baretle servise biner mi

üzerinde sürekli şirketin verdiği şirket logolu mont , servis beklerken sabahın 7 sinde semt duragında kafasında baret.

birkere farklı servise bindim ,cumadan baska sehire gidecektim

bu arkadas da bindi bemle aynı servise

hayırdır nereye dedim , terminalde ineceğim haftasonu için ankaraya dedi

aa ben de dedim.

bir baktım ayagında çelik burun ayakkabı , üzerinde yine şirketimizin montu

arkadas baska sehire gidiyorsun bari oraya düzgün git

şok olurdum her seferinde ama onda da özgüven tavandı ,kocas, çocukları falan gayet mutlu geçinip gidiyordu

şimdi müdür oldu ben o işyerinden ayrıldım arada görüyorum çarsıda falan

elinde iş gözlugu , boynunda kulak tıkacı gezıyor

Buradaki çoğu yoruma katılmıyorum.Karşımdaki insan pis olmadığı sürece bundan rahatsızlık duymam.Neden bunu giymiş beni sevmiyor mu saygı duymuyor mu diye hiç düşünmem.Kişisel bakımını yaptıktan sonra kimin ne giydiği önemli değil.Bakımdan kastımdan da makyaj,topuklu değil.

Sonunda mudur olmasini beklemiyordum.

Demekki başarı işyerinin verdiklerini üzerinden cikarmamaktan geçiyor olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…