- 20 Ocak 2010
- 47.205
- 175.317
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
ahahahaha tek değilmişim iyi bariRahat giyinen bir insan olarak önem veriyorum yalap şap giyinenleri hiç anlamam
Bu arada anladık en mükemmel sensin kimseyi yargılamıyorsun herkesi olduğu gibi kabul ediyorsun kocan hariç
Rahat giyinen bir insan olarak önem veriyorum yalap şap giyinenleri hiç anlamam
Bu arada anladık en mükemmel sensin kimseyi yargılamıyorsun herkesi olduğu gibi kabul ediyorsun kocan hariç
Geyik kısmına gitmek istersem giderim canım şu anda senin bu kendini pohpohlama konunda vakit geçirmek istiyorKocamın kabul edilecek küçük hatalarını hosgoruyorum. Edemediklerim pek çok kişinin kabul edemeyeceği şeyler. .
Mükemmelim demedim.
Tersine önem vermiyorum mükemmel dışı oluyorum bu durumda.
Canın sıkkınsa geyik topiginden ayrılma. Malum en mutlu olduğun yer..
Saldırmaya yer arama.
Saldırmakta fena degilimdir ISTESEM!
Rahat giyinen bir insan olarak önem veriyorum yalap şap giyinenleri hiç anlamam
Geyik kısmına gitmek istersem giderim canım şu anda senin bu kendini pohpohlama konunda vakit geçirmek istiyorsaldırırsın evet ama arkadan çünkü o kadar ceaaretlisin
Kendinle yaşamak zor olsa gerek o zaman nomucuk :)Bu arada cok yanlış anladigin bir şey daha var bibicik.
Herkesi olduğu kabul etmem.
Kişiliksiz, iki yüzlü yalakaları, sahte olan insanları kabul edemem.
Hoş görmem.
Bilgin olsun. Iyi forumlar.
Kendinle yaşamak zor olsa gerek o zaman nomucuk :)
offfff fesleğen ve bilezik demek yeterli sanırımKendinle yaşamak zor olsa gerek o zaman nomucuk :)
Arkadaş yabancı herkese aynı muameleyi yaptığından yanlızsın demekYaa yazmayim diyorum da ben öyle olsam senle çok iyi anlaşırdim mesela :)
Ama imkanı yok.
Milleti asip kesip, iş arkadaşının durumu olunca ama o benim arkadaşım deyip destek çıkan biri değil misin?
Utanmadan bunu itiraf eden kişi evet sensin.
Çok şükür insan ayırmadim.
Arkadaş, yabancı herkese muamelem aynıdır.
Daha fazla yazmayacağım sen yazsan da..
Birazdan saz arkadaşların toplanır seni tutmaya zaten :)
Yanlış konu eğlenmek için ama..
Kendine iyi bak.
imi siz irkidissiz gizimiyilirrr
Ben keman çalıyorum ya bu saz muhabbetnden sıkıldım lütfen keman arkadaşları diyiniz
yaylı enstürmanlar ekibi de olur saz sevmiyorum sadece
Evet belim ince benim epey.Aslinda pileliden pileliye fark ediyor bence.Bel inceyse beli vurgulayan seyler dogru tercih ama alt beden ust bedenden buyukse pileli etek/elbise alt bedeni 1 beden daha buyuk tutacagi icin alt taraf baskasinin ust taraf baskasinin gibi durur
Evet belim ince benim epey.Aslinda pileliden pileliye fark ediyor bence.
Çok denemek gezmek bulmak lazım.
Bazıları kalın duruyor evet ama bazıları da dediğim gibi bir beden ince gösteriyor.
ben de eski işyerimde çalışırken mühendislik bölümünde idim.daha önce söyleyen olmuş ama bişe değişmemiş sallamamış sanırım
içten geliyo böyle şeyler ne kadar söylesen boş
elinden geleni yapmıyo kesinlikle
diyorum ya utanmasa pijamayla gelcek
bunun başarıyla zekayla hiç bir ilgisi yok
ben de eski işyerimde çalışırken mühendislik bölümünde idim.
ofiste bile çelik burunlu ayakkabı giymek zorunda idik ama ben topukluları çeker , ofiste çelik buruna gecerdım.
bizde de bir mühendis vardı kadın sanırım o zamanlar 30 yasında falandı
servisle aynı yerden iner binerdik
ya bı kadın baretle servise biner mi
üzerinde sürekli şirketin verdiği şirket logolu mont , servis beklerken sabahın 7 sinde semt duragında kafasında baret.
birkere farklı servise bindim ,cumadan baska sehire gidecektim
bu arkadas da bindi bemle aynı servise
hayırdır nereye dedim , terminalde ineceğim haftasonu için ankaraya dedi
aa ben de dedim.
bir baktım ayagında çelik burun ayakkabı , üzerinde yine şirketimizin montu
arkadas baska sehire gidiyorsun bari oraya düzgün git
şok olurdum her seferinde ama onda da özgüven tavandı ,kocas, çocukları falan gayet mutlu geçinip gidiyordu
şimdi müdür oldu ben o işyerinden ayrıldım arada görüyorum çarsıda falan
elinde iş gözlugu , boynunda kulak tıkacı gezıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?