- 18 Temmuz 2017
- 274
- 278
- 33
- 33
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Bir toplumun bakis acisini cesitliligi de belirler bir yerde. Insanlarin hepsi ayni anda belli bir markanin ayakkabisini veya telefonunu hatta arabasini neden kullanir. Toplumsal baski illa kucumseyici bakislarla , imalarla olmak zorunda degildir. Egitim sistemleri olabilir. Bully olayi cok yaygin cunku bu ulkelerde. Elbette saygilarina diyecek birsey yok ama onlar da farkliliklari baska yollarla torpulemis bana kalirsa.Norveç degil ama isveç için konuşabilirim. Kimsenin kılık kıyafetine göre saygı göstermiyorlar . Kendilerinin nasi giyindiği degil mesele , yükledikleri anlam.
Plaj terligi corap nasil oluyo yaw?Sözüm meclisten dışarı ama ben sevmiyorum özensiz giyinen insanları net.Bugün mesela.Ayakkabı sezonu bitmiş gibi mübarek herkeste plaj terliği+çorap
Bence giyim cok onemli ozellikle evine misafir geliyorsa guzel giyinmek o kisilere gosterdigin saygi demek.maddi acidan pahali olmasi onemli degil ama guzel ve temiz giyinmek gerekir.Merhaba hanımlar.
Uzun zamandır farkında olduğum bir durum var ben kendimde ya da başkalarında görünüme çok önem vermiyorum.
Rahat hissetmek benim için çok daha önemlidir.
Beğenilme arzusu pek duymuyorum.
Biri beni yeter ki beğensin rahatlik önemsiz, cok güzel olmalıyım gibi kaygılarım yok.
Yanımdaki yakınım için elalem ne diyecek diye de düşünmem.
Örneğin kayinvalidemle bir gün dışarı çikacaktik. Nomu ayakkabı ile rahat edemiyorum terlikle gelsem utanır misin benden diye sordu. Mal mal baktım suratına. Şaka mi? Utanılacak şey mi bu neyle rahatsan onu giy anne dedim. O çok şaşırdı. Ama x utanıyor terlik giymeme izin vermiyor dedi. Kızından bahsediyor. Ona da kızdım elalemin ne düşündüğü annenin rahatindan daha mı önemli dedim.
Herkes düğünler için uzak biri bile olsa ne giycem derdine düşer mumkunse alışverişe çıkar..
Ben pek de şık olmayan bir şeyi oldururum kendimce. Rahatsam tamam. Sallamam yani.
Hep böyleydim ayrıca.
Hayatımda hiç bir dönem görünüm için telaş yaptığımı hatırlamıyorum.
Çevremde pek çok kişi saygınlık için giyimin şart olduğunu savunuyor.
Bir insanın sadece kişiliğine saygı duyarım. Konustukca hayran olurum.Ne giydiklerini pek incelemem bile.
Yani bilmiyorum çok mu garibim sizce?
Giyen giyiyor.Giyen var, giyen var Allah içinPlaj terligi corap nasil oluyo yaw?
Bende parmak arasi giyiyorum gittim iki tane daha aldim hatta:)) ohhh hafiffcee
Aynen bazilarini goruyorum dogru gelmiyo bana.. 4/4 luk masa hazirlamis ama kendisi bi dus alip giyinmemis. Hani banane ama ben olsam 2 cesit az yaparim genede biraz daha ozen gosteririmBence giyim cok onemli ozellikle evine misafir geliyorsa guzel giyinmek o kisilere gosterdigin saygi demek.maddi acidan pahali olmasi onemli degil ama guzel ve temiz giyinmek gerekir.
Aynı senin gibiyim. Nasıl rahatsam öyleyim. Asla kasmam. Açıkca yuzume ne cirkin giyinmissin deseler bile hiiiccc umrumda olmaz. Kimin ne düsünecegini kesinlikle umursamam. Sadece giyim icin degil bircok konuda böyleyim. Elalemden onay almak icin yaşamıyorum. Kendimi böyle kabullendiriyorum.Merhaba hanımlar.
Uzun zamandır farkında olduğum bir durum var ben kendimde ya da başkalarında görünüme çok önem vermiyorum.
Rahat hissetmek benim için çok daha önemlidir.
Beğenilme arzusu pek duymuyorum.
Biri beni yeter ki beğensin rahatlik önemsiz, cok güzel olmalıyım gibi kaygılarım yok.
Yanımdaki yakınım için elalem ne diyecek diye de düşünmem.
Örneğin kayinvalidemle bir gün dışarı çikacaktik. Nomu ayakkabı ile rahat edemiyorum terlikle gelsem utanır misin benden diye sordu. Mal mal baktım suratına. Şaka mi? Utanılacak şey mi bu neyle rahatsan onu giy anne dedim. O çok şaşırdı. Ama x utanıyor terlik giymeme izin vermiyor dedi. Kızından bahsediyor. Ona da kızdım elalemin ne düşündüğü annenin rahatindan daha mı önemli dedim.
Herkes düğünler için uzak biri bile olsa ne giycem derdine düşer mumkunse alışverişe çıkar..
Ben pek de şık olmayan bir şeyi oldururum kendimce. Rahatsam tamam. Sallamam yani.
Hep böyleydim ayrıca.
Hayatımda hiç bir dönem görünüm için telaş yaptığımı hatırlamıyorum.
Çevremde pek çok kişi saygınlık için giyimin şart olduğunu savunuyor.
Bir insanın sadece kişiliğine saygı duyarım. Konustukca hayran olurum.Ne giydiklerini pek incelemem bile.
Yani bilmiyorum çok mu garibim sizce?
Anam girme o konulara burda Allasen:)Dünya bi'yana,deodorant bi'yana
Bu konuda katiliyorum. Ben giyim konusunda kasmam. Kim ne diyecek umursamam ama birine misafirlige gidiyorsam ya da bana misafir geliyorsa giyimime dikkat ederim. Bu bence karsidakine saygiyi gosterir. Diger zamanlardaki giyimden cok farkli bir anlam tasidigini dusunuyorum. Bir tanidigimiz her gittiigimizde esiyle birlikte esofmanla karsilar bizi ve ben kendimi cok degersiz hissederim. Ev haliyle misafir karsilamak dogru gelmiyor bana.Bence giyim cok onemli ozellikle evine misafir geliyorsa guzel giyinmek o kisilere gosterdigin saygi demek.maddi acidan pahali olmasi onemli degil ama guzel ve temiz giyinmek gerekir.
Bunu biliyorum ama benim ayaklarım için en rahatı spor ayakkabı ve babet.
Çizmelerim bile dümdüz olunca çok rahatım.
Iste bu rahatlik beni modadan falan da koparıyor.
Bu konuda katiliyorum. Ben giyim konusunda kasmam. Kim ne diyecek umursamam ama birine misafirlige gidiyorsam ya da bana misafir geliyorsa giyimime dikkat ederim. Bu bence karsidakine saygiyi gosterir. Diger zamanlardaki giyimden cok farkli bir anlam tasidigini dusunuyorum. Bir tanidigimiz her gittiigimizde esiyle birlikte esofmanla karsilar bizi ve ben kendimi cok degersiz hissederim. Ev haliyle misafir karsilamak dogru gelmiyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?