- 24 Temmuz 2016
- 4.230
- 4.197
- 83
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Yerine göre giynmek tabi önemli insanın bence bir tarzı olmalıMerhaba hanımlar.
Uzun zamandır farkında olduğum bir durum var ben kendimde ya da başkalarında görünüme çok önem vermiyorum.
Rahat hissetmek benim için çok daha önemlidir.
Beğenilme arzusu pek duymuyorum.
Biri beni yeter ki beğensin rahatlik önemsiz, cok güzel olmalıyım gibi kaygılarım yok.
Yanımdaki yakınım için elalem ne diyecek diye de düşünmem.
Örneğin kayinvalidemle bir gün dışarı çikacaktik. Nomu ayakkabı ile rahat edemiyorum terlikle gelsem utanır misin benden diye sordu. Mal mal baktım suratına. Şaka mi? Utanılacak şey mi bu neyle rahatsan onu giy anne dedim. O çok şaşırdı. Ama x utanıyor terlik giymeme izin vermiyor dedi. Kızından bahsediyor. Ona da kızdım elalemin ne düşündüğü annenin rahatindan daha mı önemli dedim.
Herkes düğünler için uzak biri bile olsa ne giycem derdine düşer mumkunse alışverişe çıkar..
Ben pek de şık olmayan bir şeyi oldururum kendimce. Rahatsam tamam. Sallamam yani.
Hep böyleydim ayrıca.
Hayatımda hiç bir dönem görünüm için telaş yaptığımı hatırlamıyorum.
Çevremde pek çok kişi saygınlık için giyimin şart olduğunu savunuyor.
Bir insanın sadece kişiliğine saygı duyarım. Konustukca hayran olurum.Ne giydiklerini pek incelemem bile.
Yani bilmiyorum çok mu garibim sizce?
Merhaba hanımlar.
Uzun zamandır farkında olduğum bir durum var ben kendimde ya da başkalarında görünüme çok önem vermiyorum.
Biri beni yeter ki beğensin rahatlik önemsiz, cok güzel olmalıyım gibi kaygılarım yok.
Örneğin kayinvalidemle bir gün dışarı çikacaktik. Nomu ayakkabı ile rahat edemiyorum terlikle gelsem utanır misin benden diye sordu. Mal mal baktım suratına. Şaka mi? Utanılacak şey mi bu neyle rahatsan onu giy anne dedim. O çok şaşırdı. Ama x utanıyor terlik giymeme izin vermiyor dedi. Kızından bahsediyor. Ona da kızdım elalemin ne düşündüğü annenin rahatindan daha mı önemli dedim.
Herkes düğünler için uzak biri bile olsa ne giycem derdine düşer mumkunse alışverişe çıkar..
Ben pek de şık olmayan bir şeyi oldururum kendimce. Rahatsam tamam. Sallamam yani.
Hep böyleydim ayrıca.
Bir insanın sadece kişiliğine saygı duyarım. Konustukca hayran olurum.Ne giydiklerini pek incelemem bile.
Merhaba hanımlar.
Hep böyleydim ayrıca.
Cittir mune:)) kombin cok cok guzel..bu tarz rahatligi ve şıklığı tutturan az maalesef.Nomu,
bu insanın karakteriyle doğru orantılı diye düşünüyorum, kardeşim her daim bir davete katılacak gibi giyinir, onun tarzı karakterinin bir yansıması, bense altında bir kot şort üstünde body, boynunda deri kolye saçlar öylesine toplanmış dolaşmaktan keyif alırım, rahat giyim pasaklılık değildir yalnız, böyle düşünen varsa diye diyorum, gayet temiz giyinirim, saçlar yağlı, ter kokusundan etrafı boğacak bir görüntüm yoktur :)
Yalnız ben stiletto kalem etek kadını değilim, rahatsız hissediyorum öyle giyinince, bluejeanden gelinlik ve abiye olsun giymezsem Mune değilim, bugün süper şıkım diyebileceğim kombin ancak şöyle birşey olabilir
Eki Görüntüle 2176853
Nomu,
bu insanın karakteriyle doğru orantılı diye düşünüyorum, kardeşim her daim bir davete katılacak gibi giyinir, onun tarzı karakterinin bir yansıması, bense altında bir kot şort üstünde body, boynunda deri kolye saçlar öylesine toplanmış dolaşmaktan keyif alırım, rahat giyim pasaklılık değildir yalnız, böyle düşünen varsa diye diyorum, gayet temiz giyinirim, saçlar yağlı, ter kokusundan etrafı boğacak bir görüntüm yoktur :)
Yalnız ben stiletto kalem etek kadını değilim, rahatsız hissediyorum öyle giyinince, bluejeanden gelinlik ve abiye olsun giymezsem Mune değilim, bugün süper şıkım diyebileceğim kombin ancak şöyle birşey olabilir
Eki Görüntüle 2176853
kıyafete dış görünüşe hic önem vermezdim.tabiki temiz düzgün giyiniyordum rahat olsam yetiyordu fazla bir kıyafet de almıyordum.kombinlerim renk secimlerim hiç iyi değildi. yaşıma vücut ölçülerime uygun da giyinmiyormuşum anladım.arkadaşlarım da eleştiriyordu giyimimi. birgün bir arkadaşım beraber alışverişe gidelim seni ben giydircem dedi.bir magazaya girdiğimde hiç bakmayacağım kıyafetler aldık ve bu kombinlerden birini bir davette giydim.baya övgü almıştım.bircok insan dış görünüşe cok önem veriyor hele de bekar erkekler ( bekarım bu kısım beni ilgilendiriyor :) ) şimdilerde çok dikkat ediyorum.
Cittir mune:)) kombin cok cok guzel..bu tarz rahatligi ve şıklığı tutturan az maalesef.
Az bole minimalist olunsa .. mesela:))) çıtırdan ziyade kıtırım ama seviyorum spor giyimi, benim tarzım genel olarak bu, tabii örnek gösterdiğim kombini hergün giymem, kendimi şık hissetmek istediğim zaman tercih edebileceğim bir giyim, günlük tarzım bir kot şort bir body, belki birkaç mika bilezik, mutlak deri zincirli kuru kafa kolyem, kot parmak arası terliklerim veya sandaletlerim :))
Mune abla bu gayet şık bence yalnız :)
Ama cantadan emin olamadım o bile bana fazla geldi :)
Kolye de kapı koluna falan takılır ben yürürken, taşıyamam onu ben :)
Hayat kurtaran arkadaşa tebrikler o zaman :)
Evet size katiliyorum.bazilari cok ozensiz cikiyor sanki onemsemiyormus gibi acikcasi ben bozuluyorumAynen bazilarini goruyorum dogru gelmiyo bana.. 4/4 luk masa hazirlamis ama kendisi bi dus alip giyinmemis. Hani banane ama ben olsam 2 cesit az yaparim genede biraz daha ozen gosteririm
Beyaz gömlek benim kutsalım:)) kombine bayıldım işte tam ben öyleyim ya :)) biraz daha sadesi ama.:))) çıtırdan ziyade kıtırım ama seviyorum spor giyimi, benim tarzım genel olarak bu, tabii örnek gösterdiğim kombini hergün giymem, kendimi şık hissetmek istediğim zaman tercih edebileceğim bir giyim, günlük tarzım bir kot şort bir body, belki birkaç mika bilezik, mutlak deri zincirli kuru kafa kolyem, kot parmak arası terliklerim veya sandaletlerim :))
Basima cok gelmedi acikcasi...tum gun mutfakta oluyolar mesela... ama iste son kisma useniyolar. Halbuki tum ruh hallerini etkiliyoEvet size katiliyorum.bazilari cok ozensiz cikiyor sanki onemsemiyormus gibi acikcasi ben bozuluyorum
dediginiz gibi yemegi abartmayip ozenli ciksalar daha hos olur. Benim bazn karsima cikiyor tuhafima gidiyor.Basima cok gelmedi acikcasi...tum gun mutfakta oluyolar mesela... ama iste son kisma useniyolar. Halbuki tum ruh hallerini etkiliyo
Ben facete gormystum bi tanidigimi.. gelenler ohh gayet keyifler gicir.. ev sahibi kadin yorgunluktan bitmis uzerinde su lekeleri. Bide ole foto cekip atmis digerleri. Uzulmustum kadinadediginiz gibi yemegi abartmayip ozenli ciksalar daha hos olur. Benim bazn karsima cikiyor tuhafima gidiyor.
Beyaz gömlek benim kutsalım:)) kombine bayıldım işte tam ben öyleyim ya :)) biraz daha sadesi ama.
Bu durum gercekten kötü olmus.Ben facete gormystum bi tanidigimi.. gelenler ohh gayet keyifler gicir.. ev sahibi kadin yorgunluktan bitmis uzerinde su lekeleri. Bide ole foto cekip atmis digerleri. Uzulmustum kadina
Kesinlike öyle. Beden seçimide çok önemli mesela 38 beden süper güzel bir kadın 36 bedene girince korkunç görünüyor.Yani aslında şık olmak veya dış görünüş sadece stiletto ayakkabı, kalem etek veya uçuş uçuş elbiseler giymek değildir, ben biraz bunu göstermek istedim kendi giyim tarzımı örnekleyerek, zaten topuklu ayakkabı giymeyi sevmiyorsanız benim gibi ya da etekler içinde kendinizi boğuluyor gibi hissediyorsanız bir tarz da yaratamıyorsunuz, giydiğiniz herşey sırıtıyor, o sivri ayakkabıların içinde ördek gibi yürürken şık görünmeye çalışan komik biri oluyorsunuz, moda kendi stilini yaratmaktır bence ve o stil içinde şık olmayı becerebilmek, doğru parçaları kullanabilmek, tabii vücudunuzu da tanımanız lazım, misal kısa boyluyum, enine çizgili hiçbirşey tercih etmem, iyice bücür olurum, bel kütük gibi görünür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?