- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Mune seni hic boyle hayal etmemistim ben:))) çıtırdan ziyade kıtırım ama seviyorum spor giyimi, benim tarzım genel olarak bu, tabii örnek gösterdiğim kombini hergün giymem, kendimi şık hissetmek istediğim zaman tercih edebileceğim bir giyim, günlük tarzım bir kot şort bir body, belki birkaç mika bilezik, mutlak deri zincirli kuru kafa kolyem, kot parmak arası terliklerim veya sandaletlerim :))
kuru kafa kolyeyle sizi hayal edemedim ya.Ha banlanacağız korkusuyla sizi ciddi takım kadını İngiliz leydisi falan düşünüyoruz kafamızda bazılarımız ahahaa:))) çıtırdan ziyade kıtırım ama seviyorum spor giyimi, benim tarzım genel olarak bu, tabii örnek gösterdiğim kombini hergün giymem, kendimi şık hissetmek istediğim zaman tercih edebileceğim bir giyim, günlük tarzım bir kot şort bir body, belki birkaç mika bilezik, mutlak deri zincirli kuru kafa kolyem, kot parmak arası terliklerim veya sandaletlerim :))
O nasıl eşofmanmış ya :) hemen hemen 5 tane ayrı takımım var öyle bir model görmedim bile hangi marka özelden yazar mısınız merak ettim ya da foto varsa burayada atarsınız :))))))) ben yazıp bakıcam gri üste yapışan haşofman diye :)))Valla kız erkek farketmez, şu elastik kumaş oraya buraya yapışan gri eşofmanla sokaga çıkmayı keşke yasalaksalar.
Kocaman göbeğini 4 beden küçük gömleğe sığdıran adamlarda çok irite ediyor.
Fikrimi sordun söyledim. Yoksa kimseye karişmiyorum.
Fotografi gorunce su anda au saatte cikip alisveris yapasim geldiNomu,
bu insanın karakteriyle doğru orantılı diye düşünüyorum, kardeşim her daim bir davete katılacak gibi giyinir, onun tarzı karakterinin bir yansıması, bense altında bir kot şort üstünde body, boynunda deri kolye saçlar öylesine toplanmış dolaşmaktan keyif alırım, rahat giyim pasaklılık değildir yalnız, böyle düşünen varsa diye diyorum, gayet temiz giyinirim, saçlar yağlı, ter kokusundan etrafı boğacak bir görüntüm yoktur :)
Yalnız ben stiletto kalem etek kadını değilim, rahatsız hissediyorum öyle giyinince, bluejeanden gelinlik ve abiye olsun giymezsem Mune değilim, bugün süper şıkım diyebileceğim kombin ancak şöyle birşey olabilir
Eki Görüntüle 2176853
Ben de evde pijamacıyım. Bir arkadasim evde surekli disari cikacak gibi giyinik durur ve beni yadırgar nasıl evde boyle dolasiyorsun diye. Benim evdeki rahatligim biraz fazla. Mesela kapi calsa acamam o kilikla, bi dakika bekletecem diyip giyinmeye giderim ya da pat diye balkona cikamam. İnsan icine cikilacak kilikta dolasmiyorum evdeÇok enteresan..
Evine misafir olduğum kişileri düşünüyorum.
Bizi eşofman ile karşılayanların evi daha rahat ettiğim yer.
Misafirlikte güler yüz, imkanlar dahilinde ağırlama varsa ötesine bakmıyorum.
Ben mesela eve gelir gelmez ilk olarak ustumdekilerden kurtulan ölümüne pijamaci biriyim.
Misafir için en fazla salaş ev giyimi yaparım idare etsinler valla :)
Saygı,değer adı altında kimse benim için evinde rahatsız olsun daistemem açıkçası..
Bu ve bunun versiyonları. Hepimizde mutlaka bir adet var.O nasıl eşofmanmış ya :) hemen hemen 5 tane ayrı takımım var öyle bir model görmedim bile hangi marka özelden yazar mısınız merak ettim ya da foto varsa burayada atarsınız :))))))) ben yazıp bakıcam gri üste yapışan haşofman diye :)))
Sizi avutmayacağım üzgünüm. Bence çok önemli. Ye postum ye davası gerçektir.Merhaba hanımlar.
Uzun zamandır farkında olduğum bir durum var ben kendimde ya da başkalarında görünüme çok önem vermiyorum.
Rahat hissetmek benim için çok daha önemlidir.
Beğenilme arzusu pek duymuyorum.
Biri beni yeter ki beğensin rahatlik önemsiz, cok güzel olmalıyım gibi kaygılarım yok.
Yanımdaki yakınım için elalem ne diyecek diye de düşünmem.
Örneğin kayinvalidemle bir gün dışarı çikacaktik. Nomu ayakkabı ile rahat edemiyorum terlikle gelsem utanır misin benden diye sordu. Mal mal baktım suratına. Şaka mi? Utanılacak şey mi bu neyle rahatsan onu giy anne dedim. O çok şaşırdı. Ama x utanıyor terlik giymeme izin vermiyor dedi. Kızından bahsediyor. Ona da kızdım elalemin ne düşündüğü annenin rahatindan daha mı önemli dedim.
Herkes düğünler için uzak biri bile olsa ne giycem derdine düşer mumkunse alışverişe çıkar..
Ben pek de şık olmayan bir şeyi oldururum kendimce. Rahatsam tamam. Sallamam yani.
Hep böyleydim ayrıca.
Hayatımda hiç bir dönem görünüm için telaş yaptığımı hatırlamıyorum.
Çevremde pek çok kişi saygınlık için giyimin şart olduğunu savunuyor.
Bir insanın sadece kişiliğine saygı duyarım. Konustukca hayran olurum.Ne giydiklerini pek incelemem bile.
Yani bilmiyorum çok mu garibim sizce?
Ya kadin kırış kırış kirli giyinmekten mi bahsetmis? Esofman altina topuklu giymekten de bahsetmemis. Hepiniz de yerine gore giyinmekten bahsetmissiniz ama ben bu kadinin anlattiklarindan yerine gore olmayan bir giyim tarzi goremedim. Ayrica insanlara giyimine gore deger vermek cehalet ve gorgusuzluk alametidir. Nasil bunu soyleyebiliyorsunuz hayretler icerisindeyim.
Bir de herkes insanlara guzel gorunmek icin giyinir. Bilincaltinda yatan sebep budur. Kendinizi kandirmayin. Abartili ve gorgusuzce giyinmektense sade giyinmeyi ve giyinenleri tercih ederim. Is gorusmesine abiye elbise giyip geleni gordu bu gozler. Bacak show belki ise alinmasina sebep olur diye dusunmustu herhalde. Cok zavallica. Sadelik de medine dilencisi gibi dolasmak degildir ayrica. Cok sacma sapan yorumlar yapilmis. Sanki sade giyinen dugune esofmanla gidiyor tovbe est. Nomucum sen dogru olani yapiyorsun. Lutfen insanlari kendi oz degerleriyle degerlendirmeye devam et. Kiyafetine gore deger gosterme gafletine duşme sen de burdaki yorumlara bakip.
Paçası neden darlaşmış yaaaaa :))))) ayyy benimde bir tane gri varmış şu an fark ettim çöpe basıyorum şu an :))))) benimkinin paçalar darlaşmıyor ama baya güldüm çok yaşa emi :) kalp.Bu ve bunun versiyonları. Hepimizde mutlaka bir adet var.Eki Görüntüle 2176860
Paçası neden darlaşmış yaaaaa :))))) ayyy benimde bir tane gri varmış şu an fark ettim çöpe basıyorum şu an :))))) benimkinin paçalar darlaşmıyor ama baya güldüm çok yaşa emi :) kalp.
Atma canım ya, evde giyersin.Paçası neden darlaşmış yaaaaa :))))) ayyy benimde bir tane gri varmış şu an fark ettim çöpe basıyorum şu an :))))) benimkinin paçalar darlaşmıyor ama baya güldüm çok yaşa emi :) kalp.
eski öğretmenler alınmasınlar ama pek eli sıkıydılar annemin zamanından bahsedıyorum aynı kıyafeti 3 4 gün giyerlerdi annem de dahil.ama şimdi okulda bakıyorum birçoğu şık artık sanırım giyim artık daha ucuz eskiye göre çeşit çok indirim var.O yüzden ayda 150 tl bütçe ayırsaHer yoruma saygı duyuyorum.
Giyiminden ötürü saygı gören insan demek böyle giyinince saygı duyulur diyerek normalinin bu olduğu çıkarımına varmış.
Bunu yapan toplum.
Ben en büyük mücadeleyi ablamlarla verirken böyle kalmayi başarmışım.
Tek başıma taşırim bu bayrağı elhamdulillah :)
Benim de ablalarim kokos. Dugun kiyafeti icin hatri sayilir para dokecek turdenler. Allah akil fikir versin deyip geciyorum valla. Her dugune farkli elbise almak nedir ya? Unlu muyuz biz, magazinciler cekip, ayni kiyafeti giymis mi diyecekHer yoruma saygı duyuyorum.
Giyiminden ötürü saygı gören insan demek böyle giyinince saygı duyulur diyerek normalinin bu olduğu çıkarımına varmış.
Bunu yapan toplum.
Ben en büyük mücadeleyi ablamlarla verirken böyle kalmayi başarmışım.
Tek başıma taşırim bu bayrağı elhamdulillah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?