Giyim, görünüm sizce çok önemli mi?

Mune seni hic boyle hayal etmemistim ben Ama bayildim harikasin

kuru kafa kolyeyle sizi hayal edemedim ya.Ha banlanacağız korkusuyla sizi ciddi takım kadını İngiliz leydisi falan düşünüyoruz kafamızda bazılarımız ahahaa

O nasıl eşofmanmış ya :) hemen hemen 5 tane ayrı takımım var öyle bir model görmedim bile hangi marka özelden yazar mısınız merak ettim ya da foto varsa burayada atarsınız :))))))) ben yazıp bakıcam gri üste yapışan haşofman diye :)))

Canim millet için yaşama. Yakin tanidgimizin sozune bir akrabam kırmızı saten elbise mi ne giyecekmis. Ben sadece bir şey aldım onu giycem neden ? Çünkü kendimi o kiyafette rahat hissettim, sade olusunu söze uydurdum, israf etmek istemedim. Ben ona kırmızı saten niye giyoyirsun diye sormuyorsam o da bana soramaz

Fotografi gorunce su anda au saatte cikip alisveris yapasim geldi
Bunun altina ince topuklu ince bantli dore sandalet muhtesem olur
Ay icim gitti , acilen zayiflamam lazim

Ben de evde pijamacıyım. Bir arkadasim evde surekli disari cikacak gibi giyinik durur ve beni yadırgar nasıl evde boyle dolasiyorsun diye. Benim evdeki rahatligim biraz fazla. Mesela kapi calsa acamam o kilikla, bi dakika bekletecem diyip giyinmeye giderim ya da pat diye balkona cikamam. İnsan icine cikilacak kilikta dolasmiyorum evde
Gelelim misafirlikteki giyime. Ben sadece pantolon tisort karsilarim misafirimi. Özenmekten kastim budur. Normalde arkadasima tek basima caya gidiyorsam pek onemsemem ama esimle 4-5 ayda bir gittigimiz yerde kapri esofmanla karsilaninca insan biraz degersiz hissediyor. Bu bahsettigim kisi de yakın akrabamiz. Belki sadece giyimleri degil tavirlari ile de degersiz hissettirdikleri icin esofmanlari gozume batiyor olabilir. Seninle fazlasiyla benziyoruz bu giyim konusunda. Fazla relaxım.

Ya kadin kırış kırış kirli giyinmekten mi bahsetmis? Esofman altina topuklu giymekten de bahsetmemis. Hepiniz de yerine gore giyinmekten bahsetmissiniz ama ben bu kadinin anlattiklarindan yerine gore olmayan bir giyim tarzi goremedim. Ayrica insanlara giyimine gore deger vermek cehalet ve gorgusuzluk alametidir. Nasil bunu soyleyebiliyorsunuz hayretler icerisindeyim.
Bir de herkes insanlara guzel gorunmek icin giyinir. Bilincaltinda yatan sebep budur. Kendinizi kandirmayin. Abartili ve gorgusuzce giyinmektense sade giyinmeyi ve giyinenleri tercih ederim. Is gorusmesine abiye elbise giyip geleni gordu bu gozler. Bacak show belki ise alinmasina sebep olur diye dusunmustu herhalde. Cok zavallica. Sadelik de medine dilencisi gibi dolasmak degildir ayrica. Cok sacma sapan yorumlar yapilmis. Sanki sade giyinen dugune esofmanla gidiyor tovbe est. Nomucum sen dogru olani yapiyorsun. Lutfen insanlari kendi oz degerleriyle degerlendirmeye devam et. Kiyafetine gore deger gosterme gafletine duşme sen de burdaki yorumlara bakip.

Bu ve bunun versiyonları. Hepimizde mutlaka bir adet var.

benim tarzım casual basic tarzdır günlük hayatta .Diğer türlü giyinemem alışverişte mutlaka aynı tarzda alırım farkında olmadan ama maalesef markacıyımdır özellıkle ayakkabı çanta ve saatte .makyaj sadece rimel baz beyaz pudra ruj kullanmam .isteyen istediği gibi giyinsin bence ama abes kıyafetlerle göz zevkimizi de bozmasınlar lütfen

Günlük hayatımda rahatlık on planda olur ama yerine göre giyinmeyi önemserim.

Topuklu ayakkabı önceliğim değildir pek, zaten iyi bir markanın 2 tane nude ve siyah topuklularım var lazım olunca onları giyiyorum :)

Renk skalam pek geniş değildir, cıvıl cıvıl giyinen insanları severim ama kendime yakıştırmadığım çok renk var.

Günlük hayatımda takı kullanmıyorum. Buna alyans bile dahil. Sevmiyorum. Çok çok sevdiğim ve boynumdan hiç çıkarmadığım biri kolyem vardı. Artık bana yapıştığını falan düşündüm sanırım ama yapışmamış zira düşürdüm.
Ama şık yerlerde takı kullanmayı severim. Kıymetli taş bir kaç parça bir şeyler var, onlar donup duruyor :) altın takı hiç kullanmadım.

Abiye vs işleri maalesef hazır bulamıyorum. Taş, dantel, pul bilmem ne sevmem. Genelde kumaşın dikimi ile model oluştuğunda bana hitap ediyor.

Ay ama en önemlisi günlük kullandığım kumaşlara dikkat ederim. İç çamaşırı konusunda sıkıntı yaşıyorum maalesef, özellikle sütyende sağlıklı kumaşta düzgün duran bir şeyler bulmak çok zor...

Bir de dolabımı hiç bir zaman kalabalık tutmam.
1 yıl boyunca bir şeyi giymediysem kenara ayırır, 6 ay şans verir soruna da verir yada satarım.

Çanta konusunda ciddi özürlüyüm.
Günlük hayatta sırt çantası kullanıyorum, özel günlerde ise yardım alıyorum kardeşimden falan :)

Sizi avutmayacağım üzgünüm. Bence çok önemli. Ye postum ye davası gerçektir.

Her yoruma saygı duyuyorum.
Giyiminden ötürü saygı gören insan demek böyle giyinince saygı duyulur diyerek normalinin bu olduğu çıkarımına varmış.

Bunu yapan toplum.

Ben en büyük mücadeleyi ablamlarla verirken böyle kalmayi başarmışım.
Tek başıma taşırim bu bayrağı elhamdulillah :)

İlk izlenim için maalesef önemsiyor insanlar ben aaa ne güzel giyinmiş falan derim ama kıyafete göre muamele yapmam
Sizin gibiyim ben de topuklu falan giymeyi hiç sevmem günlük hayatta hele kışın topuklu çizme falan asla giyemem taktığım şeyi sürekli giyerim ya da aman ne bileyim önceden daha güzel giyiniyordun diyorlar artık doğum kilolarımı veremediğimden kendime hiçbir şey yakıştırmıyorum

Paçası neden darlaşmış yaaaaa :))))) ayyy benimde bir tane gri varmış şu an fark ettim çöpe basıyorum şu an :))))) benimkinin paçalar darlaşmıyor ama baya güldüm çok yaşa emi :) kalp.

Dur çöpe atma hemen evde giyilir yahu :)
Dışarı çıkmayın diye dedi o öyle :)

eski öğretmenler alınmasınlar ama pek eli sıkıydılar annemin zamanından bahsedıyorum aynı kıyafeti 3 4 gün giyerlerdi annem de dahil.ama şimdi okulda bakıyorum birçoğu şık artık sanırım giyim artık daha ucuz eskiye göre çeşit çok indirim var.O yüzden ayda 150 tl bütçe ayırsa

Benim de ablalarim kokos. Dugun kiyafeti icin hatri sayilir para dokecek turdenler. Allah akil fikir versin deyip geciyorum valla. Her dugune farkli elbise almak nedir ya? Unlu muyuz biz, magazinciler cekip, ayni kiyafeti giymis mi diyecek
Ben tek parca elbise almam. Alt ust seklinde alirim hep. Uygun alinca da birbirleriyle kombinleyip giyiyorum. Tek abartim uzun kupelerimdir. Uzun kupe hastasiyim iste. Baska da biseycigim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…