sen erkek olsan eşinin bacaklarını herkese göstermesini mi istersin yoksa iffetli kendini koruyan bi kadın olmasını mı ?
mini etek giyen iffetsiz mi oluyo anmaladım
mini etek giyen iffetsiz mi oluyo anmaladım
Niye sert çıkıyosunuz, yanlış anlamayın dedim zaten. Bende sınır olmasından yana olduğumu belirttim ama siz bunu okumadınız sanırım. Daha önceki mesajımda mevcut, isterseniz sorunuzun cevabını oradan alabilrisiniz.
sen erkek olsan eşinin bacaklarını herkese göstermesini mi istersin yoksa iffetli kendini koruyan bi kadın olmasını mı ?
iffetlimi oluyo ? ya fazla geniş olmak iyi değil bence oranı buranı açmanın hiç bi mantıklı açıklaması yok
Yakışan yakışanı giymeli bence. Evet bir sınır olmalı ama mini eteği sevende olabilir onları yargılamak da bize düşmez bence.
okadar yanlış bi kelime kullanıyosun ki şuanda. herkesin hayatı kendine niye burda bir insana iffetsiz gibi bi yakıştırma yapıyosun ki hiç hoş değil giyer giymez giiydir giydirmez bu sıfatı yakıştırman hiç hoş değil.
Anladım, pardon o zamanhayır canım yanlış anladın sert cıkmadım sordum sadece empati yapalım diye
Mini etek giyen ben iffetimi korumuyorum öyle mi? Ne bu şimdi evlenmeye karışıyım zaten ama evlendim diyelim hayatta kısıtlamam.
O nasıl İNSANSA istediğini bedenine giyebiliyorsa BENDE İNSANIM giyerim. İster açık ister kapalı.
Kadınlar bir cinsel obje değil. Mini etek giydi diye nolacak canım kadınlar böyle düşünürse erkeklerin bunları düşünmesi gayet normal.
Sakın böyle düşünme giyiminden ötürü evli ya da barklı eşine güvenen bir erkek asla karısnın kıyafetinden iffetini sorumlu tutmaz...
İnsanz biz bu beden çok normal anlıyorum türkiye de daha bu meme bacak olayı hala atlatılamadı kadında bi obje olarak görünüyor ama kadınlarda
Böyle düşünmesin erkekler daha çok bu sefer üstüne geliyor iffet değil asıl sorunları güvenmemek.... Sakın ha mesajımı yanlış anlama sana
yazmadım bir böyle düşünen herkese çünkü giyinmek kadar doğal bir şey yok ki aklı başında bir kadın ne doz giyeceğini zaten bilir.
evet öyle bize düşmez . giyim gercekten nefis meselesi ya ve cok önemli bence kadınlar değerlidir kendilerini korumaları gerekir. erkekler kadınlar gibi değill farklı düşünüyolar ben erkek olsam eşimin annemin kız kardeşimin fazla acık giymesini istemezdim. bende kapalı diğilim ama doğru olan bu..
evet öyle bize düşmez . giyim gercekten nefis meselesi ya ve cok önemli bence kadınlar değerlidir kendilerini korumaları gerekir. erkekler kadınlar gibi değill farklı düşünüyolar ben erkek olsam eşimin annemin kız kardeşimin fazla acık giymesini istemezdim. bende kapalı diğilim ama doğru olan bu..
hayır yanlış anlıyosunuz ben kendini korumak anlamında sölemiştim..
Daha yeni evlisinizz..
Geçer geçer...
Ben giyindiğimde eşimm etrafımda döndürüp incelemeden oramı buramıı çıkamazdım evden..
Sonra geçiyor onlarr
Bırakıyorlar ilk başta noluyorsa bu erkeklere, etrafımda olan evli arkadaşlarım hep bundan dert yanıyorlar..
Sahiplenme duygusunu abartıyorlar sonraa hata yaptıklarını anlıyorlar..
şuan kendimi cok kotu hısettım ya bende kapalı giyinen biri değilim ama açıklığında bi sınırı var
Benim sevgilim mi değişikti bugüne kadar olanlar? Asla giyiminden ötürü ne bana ne diğer kadınlara çirkin bir yakıştırma yapmadılar.
Bu elit bir çevreye bağlı...
Düzgün bir çevrede yetişen erkek asla kıyafette iffet olmayacağını HER ŞEYİN kadının ahkalkın beyninde olacağını bilir...
Demin ki yorumunuz çok üzdü beni.
İffetli mi oluyor demişsiniz çok kötü bir yakıştırma.
Siz beğenip giydiğiniz bir şeyden dolayı erkekleri düşünürseniz hiç rahat edemezsiniz ki.
Emin olun çevre güzelse ve erkek iyi terbiye almışsa kadın hakkında asla kötü düşünmez hele ki kendi kızı kardeşi ve annesi ise...
Benim sevgilim mi değişikti bugüne kadar olanlar? Asla giyiminden ötürü ne bana ne diğer kadınlara çirkin bir yakıştırma yapmadılar.
Bu elit bir çevreye bağlı...
Düzgün bir çevrede yetişen erkek asla kıyafette iffet olmayacağını HER ŞEYİN kadının ahkalkın beyninde olacağını bilir...
Demin ki yorumunuz çok üzdü beni.
İffetli mi oluyor demişsiniz çok kötü bir yakıştırma.
Siz beğenip giydiğiniz bir şeyden dolayı erkekleri düşünürseniz hiç rahat edemezsiniz ki.
Emin olun çevre güzelse ve erkek iyi terbiye almışsa kadın hakkında asla kötü düşünmez hele ki kendi kızı kardeşi ve annesi ise...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?