- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
Ben değil takip eden kuzenlerim anlatıyor
Ya siz çocuğunuzla ilgili konu açan kişisiniz. Demediniz mi çiçek falan vermişler, çocuğunuz da yüzük törenine katılmış vs?!
Resmen ESKİ eşinizi kıskandığınız için çocuğu kullanıyorsunuz siz. Kendiniz konuşuyorsunuz, çocuğunuzu konuşturmak istemiyorsunuz. Şaka gibi anlattığınız herşey.
Kuzenimin boşandığı eski eşini neden takip ederim?
Hımm ancak kuzenden "takipte kal" talebi gelirse sanırım. Onun için de ortada ciddi bir bahane olmalı tabii.
Eski eşinizim hayatını kurcalamayın. Bende ekli değil falan demeyin. Kendinizi kandırırsınız ancak. Basbaya takip ediyorsunuz. Normal şartlarda eski eş arayıp söylediğinde "banane ne anlatıyorsun" denir..
Hala aklınızda bitiremediyseniz eski eşinizle oturup tekrar denemeye çalışın. Ama eski olmasının da bir nedeni var dimi
Tüm yorumlarimi okurmusunuz lütfen ne olur yalvarıyorumBerra seni biliyorum tatlım bosanmana sevindim rabbim önünü açık etsin.. sorumla ilgili cevap verin demissin ama şuan konuya bütün bakıyorum herkes gibi, ve numaranı değiştirip eski eşini hayatından tamamen cikarmalisin ailende stalk yapmayı bıraksınlar... Önüne bak canım hayat sana ikinci bi sans verdi ne güzel iyi kullan..
Nerden çıkardınız oglumu kullandığımı anneliği mi nerden biliyorsunuz ?Oğlumu kullanabilecek bir anne olduğumu nerden biliyorsunuzYa siz çocuğunuzla ilgili konu açan kişisiniz. Demediniz mi çiçek falan vermişler, çocuğunuz da yüzük törenine katılmış vs?!
Resmen ESKİ eşinizi kıskandığınız için çocuğu kullanıyorsunuz siz. Kendiniz konuşuyorsunuz, çocuğunuzu konuşturmak istemiyorsunuz. Şaka gibi anlattığınız herşey.
Kapattım bir dönem 2 ay telefon dahi kullanmadım ama bu seferde ailemi aramaya devam ettilerHuzur istiyorsanız, sosyal medya hesaplarınızı kapatın. Tel nonuzuda değiştirin
Eşim le boşandik bilen bilir Eşim boşandıktan sonra bana telefon açıp biriyle tanıştım kadın benden büyük ikide çocuğu var dedi adını söyledi kadının birde resmini yolladi
anlattığına göre aile okey salonunda akşam tanışmışlar (yani inanmadım )
Kadın bana facedn mesaj attı fotoğrafı yolla çok guzelmissin herkes öyle diyor diye
Bende kadına ben seni yeni öğrendim sen ne zamandan beri beni biliyordun yazdım 2 ay kadar önce neyse kadın beni engelledi
1 ay sonra eşimle küsduler eşim beni arayıp tehdit etti ... ya mesaj atmışsın senin yüzünden ayrıldık diye kardeşlerimi babamı da aradı ne dediysem inanmadılar
Asıl mesele kadın eşim in eşimin ailesinin hiçbir sosyal medya vs ekli değil aynı zamanda eşim ve ailesinden kimsede kadın da ekli değilmiş dün nişanlari olmuş ama tek kare paylasilmamis iki tarafta da eski eşim nişanlı diye yazmış kadın ilişkisi yok yazıyor
neden bir kadın bu kadar ilişkiyi gizler?
Arkadaşıma göre kadın daha bosanmadi yada eşimin hayatında böyle biri yok yada kadının korkuları var sizce neden bir kadin üstelik berkarda ilişkisini gizler ?
Eski eşimin resimlerini görebilmek için arkadaşı olmak gerekiyor ama kadın da böyle birsey de yok herkese acik yani en son hatta hayat bana yine gösterdi ki insanlar üzüntü sen başka sey değil yazmış dünde umutsuz olan hicbirseyden umudunu kesmez yazmış
Kadını veya eski eşimi takip etmiyorum kuzenlerim kardeşim takip ediyor
Özel istek :lütfen tüm yorumlarimi okumaya çalışın ve lütfen konuma direkt ilinti cevap yazın mesela bir kadın neden ilişkisini gizler diye sordum ama başka başka soru nun muhatabı olmayan cevaplar alıyorum
Ben incelemeyi 2 ay önce bıraktım o dedi anlattı herşeyi bunları da eşimi takip eden kardeşim kuzenlerim anlatıyor
Yani ben kafamda bitirdim sadece anlayamıyorum
Defalarca yazdım ben takip etmiyorum arayan da ben değildimYani bence uğraşmayın ne hali varsa görsün. Hayatınıza bakın bu kadar düşünerek takip ederek hala onu unutmamış algısı yaratıyorsunuz. Ben buna takıldım açıkcası. Çocuk falan yoksa eşimle görüşmezdim yani.
Eski eşim yazdığım yerlerde var tamam tedavi olacağım sağolun uyarınız içinboşandım diyosunuz ama eşim eşim eşim eşim (kırmızıyla işaretledim bu hitabın ne kadar çok olduğuna siz bile şaşıracaksınız) ???
1) Boşandıysanız o kişi sizin artık eşiniz değil.
2) Kadının nerde neyi paylaşıp paylaşmadığı,ilişki durumu sizi ilgilendirmez.
3) Psikolojik tedaviye ihtiyacınız var zira takıntılarınızı inkar ediyosunuz. Çocuğunuzun geleceği için tedavi olun.
Yorumlarimin hepsini okurmusunuz ?ve diğer konularimi okurmusunuz bosanali sadece 1.5 ay oldu ve 3 hafta içinde aldatildigimi kadını vs öğrendimboşandım diyosunuz ama eşim eşim eşim eşim (kırmızıyla işaretledim bu hitabın ne kadar çok olduğuna siz bile şaşıracaksınız) ???
1) Boşandıysanız o kişi sizin artık eşiniz değil.
2) Kadının nerde neyi paylaşıp paylaşmadığı,ilişki durumu sizi ilgilendirmez.
3) Psikolojik tedaviye ihtiyacınız var zira takıntılarınızı inkar ediyosunuz. Çocuğunuzun geleceği için tedavi olun.
yorumlarınızın hepsini okudum. sürekli kuzeninizin kardeşinizin takip ettiğinden bahsetmişsiniz ama siz meraklı olmasanız kimse size bi haber getirmeye cesaret edemez. Benim eski eşim dünyanın en takıntılı en psikopat adamıydı ama aradığı her telefon yüzüne kapanınca, hiçbir mesajına cevap alamayınca bi süre sonra pes etmekten başka şansı kalmadı. Bazı arkadaşlarımla hala takipleştiğini bile yıllar sonra tesadüfen öğrendim. Kimse de gelip bana kendisinin hayatından bahsetme cesareti gösteremedi çünkü adını bile anmalarına en başından beri müsade etmedim. Eski eşimin yeni sevgilisi beni arasa ya da yazsa hiç muhattap olmadan tek kelime etmeden engellerdim. Siz gerçekten eski eşinize kafayı takmışsınız (en az onun size taktığı kadar). Kadının neyi neden yaptığı yapmadığını buraya konu açacak kadar önemsiyosunuz. Size ne? Sizi neden alakadar ediyo bu konu? İster sahte olsun nişanı, ister kadın evli olsun size ne???Yorumlarimin hepsini okurmusunuz ?ve diğer konularimi okurmusunuz bosanali sadece 1.5 ay oldu
1. Hayatı sosyal medyadan oluşmuyordur ?Eşim le boşandik bilen bilir Eşim boşandıktan sonra bana telefon açıp biriyle tanıştım kadın benden büyük ikide çocuğu var dedi adını söyledi kadının birde resmini yolladi
anlattığına göre aile okey salonunda akşam tanışmışlar (yani inanmadım )
Kadın bana facedn mesaj attı fotoğrafı yolla çok guzelmissin herkes öyle diyor diye
Bende kadına ben seni yeni öğrendim sen ne zamandan beri beni biliyordun yazdım 2 ay kadar önce neyse kadın beni engelledi
1 ay sonra eşimle küsduler eşim beni arayıp tehdit etti ... ya mesaj atmışsın senin yüzünden ayrıldık diye kardeşlerimi babamı da aradı ne dediysem inanmadılar
Asıl mesele kadın eşim in eşimin ailesinin hiçbir sosyal medya vs ekli değil aynı zamanda eşim ve ailesinden kimsede kadın da ekli değilmiş dün nişanlari olmuş ama tek kare paylasilmamis iki tarafta da eski eşim nişanlı diye yazmış kadın ilişkisi yok yazıyor
neden bir kadın bu kadar ilişkiyi gizler?
Arkadaşıma göre kadın daha bosanmadi yada eşimin hayatında böyle biri yok yada kadının korkuları var sizce neden bir kadin üstelik berkarda ilişkisini gizler ?
Eski eşimin resimlerini görebilmek için arkadaşı olmak gerekiyor ama kadın da böyle birsey de yok herkese acik yani en son hatta hayat bana yine gösterdi ki insanlar üzüntü sen başka sey değil yazmış dünde umutsuz olan hicbirseyden umudunu kesmez yazmış
Kadını veya eski eşimi takip etmiyorum kuzenlerim kardeşim takip ediyor
Özel istek :lütfen tüm yorumlarimi okumaya çalışın ve lütfen konuma direkt ilinti cevap yazın mesela bir kadın neden ilişkisini gizler diye sordum ama başka başka soru nun muhatabı olmayan cevaplar alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?