Gizem

Ya siz çocuğunuzla ilgili konu açan kişisiniz. Demediniz mi çiçek falan vermişler, çocuğunuz da yüzük törenine katılmış vs?!

Resmen ESKİ eşinizi kıskandığınız için çocuğu kullanıyorsunuz siz. Kendiniz konuşuyorsunuz, çocuğunuzu konuşturmak istemiyorsunuz. Şaka gibi anlattığınız herşey.

Ben değil takip eden kuzenlerim anlatıyor

Kuzenimin boşandığı eski eşini neden takip ederim?
Hımm ancak kuzenden "takipte kal" talebi gelirse sanırım. Onun için de ortada ciddi bir bahane olmalı tabii.

Eski eşinizim hayatını kurcalamayın. Bende ekli değil falan demeyin. Kendinizi kandırırsınız ancak. Basbaya takip ediyorsunuz. Normal şartlarda eski eş arayıp söylediğinde "banane ne anlatıyorsun" denir..

Hala aklınızda bitiremediyseniz eski eşinizle oturup tekrar denemeye çalışın. Ama eski olmasının da bir nedeni var dimi

Berra seni biliyorum tatlım bosanmana sevindim rabbim önünü açık etsin.. sorumla ilgili cevap verin demissin ama şuan konuya bütün bakıyorum herkes gibi, ve numaranı değiştirip eski eşini hayatından tamamen cikarmalisin ailende stalk yapmayı bıraksınlar... Önüne bak canım hayat sana ikinci bi sans verdi ne güzel iyi kullan..

Tüm yorumlarimi okurmusunuz lütfen ne olur yalvarıyorum
Adamı neden kiskanayim ?sonuçta kadını bana anlattı o zaman tepki verirdim
Hattını değiştirdim
Adam beni arıyordu kimseden takip etmesini rica etmedim adamı
Ki bakamam engelliyim

Huzur istiyorsanız, sosyal medya hesaplarınızı kapatın. Tel nonuzuda değiştirin

Nerden çıkardınız oglumu kullandığımı anneliği mi nerden biliyorsunuz ?Oğlumu kullanabilecek bir anne olduğumu nerden biliyorsunuz

boşandım diyosunuz ama eşim eşim eşim eşim (kırmızıyla işaretledim bu hitabın ne kadar çok olduğuna siz bile şaşıracaksınız) ???
1) Boşandıysanız o kişi sizin artık eşiniz değil.
2) Kadının nerde neyi paylaşıp paylaşmadığı,ilişki durumu sizi ilgilendirmez.
3) Psikolojik tedaviye ihtiyacınız var zira takıntılarınızı inkar ediyosunuz. Çocuğunuzun geleceği için tedavi olun.

Ben incelemeyi 2 ay önce bıraktım o dedi anlattı herşeyi bunları da eşimi takip eden kardeşim kuzenlerim anlatıyor
Yani ben kafamda bitirdim sadece anlayamıyorum

Yani bence uğraşmayın ne hali varsa görsün. Hayatınıza bakın bu kadar düşünerek takip ederek hala onu unutmamış algısı yaratıyorsunuz. Ben buna takıldım açıkcası. Çocuk falan yoksa eşimle görüşmezdim yani.

Defalarca yazdım ben takip etmiyorum arayan da ben değildim

Eski eşim yazdığım yerlerde var tamam tedavi olacağım sağolun uyarınız için

Yorumlarimin hepsini okurmusunuz ?ve diğer konularimi okurmusunuz bosanali sadece 1.5 ay oldu ve 3 hafta içinde aldatildigimi kadını vs öğrendim

Tamam sen kabul etmiyorsunda bu kadar bilgi sana bir şekilde ulaşıyor..
Eğer gerçekten umrunda olmasa kimse sana olanı biteni anlatmaz sende buraya konu açabilecek kadar dert sahibi olmazdin..
Bence bir salın.
Kendinizi toparlayın.

Berracim neden eşim diyosun ? Ve neden bu adam senin hayatinda halen sorun cıkarıyo ? Elin kadinıyla niye muhatap oluyosun ? Neden yani neden ?

Ben evlenince sosyal medyada hiç iliski durumunu değiştirmedim yani ilişkisi yokta yazmiyordu da evli vs yapmadim, soy ismimide ayni şekilde uzun süre değiştirmedim. Şuanda herlade yine evli yazmiyor unuttum

Yorumlarimin hepsini okurmusunuz ?ve diğer konularimi okurmusunuz bosanali sadece 1.5 ay oldu
yorumlarınızın hepsini okudum. sürekli kuzeninizin kardeşinizin takip ettiğinden bahsetmişsiniz ama siz meraklı olmasanız kimse size bi haber getirmeye cesaret edemez. Benim eski eşim dünyanın en takıntılı en psikopat adamıydı ama aradığı her telefon yüzüne kapanınca, hiçbir mesajına cevap alamayınca bi süre sonra pes etmekten başka şansı kalmadı. Bazı arkadaşlarımla hala takipleştiğini bile yıllar sonra tesadüfen öğrendim. Kimse de gelip bana kendisinin hayatından bahsetme cesareti gösteremedi çünkü adını bile anmalarına en başından beri müsade etmedim. Eski eşimin yeni sevgilisi beni arasa ya da yazsa hiç muhattap olmadan tek kelime etmeden engellerdim. Siz gerçekten eski eşinize kafayı takmışsınız (en az onun size taktığı kadar). Kadının neyi neden yaptığı yapmadığını buraya konu açacak kadar önemsiyosunuz. Size ne? Sizi neden alakadar ediyo bu konu? İster sahte olsun nişanı, ister kadın evli olsun size ne???

Bilmiyorum ben istemediğim bi konu hakkında bu kadar bilgi sahibi olmazdım. Olayın çok içindeymişsiniz gibi geldi bana .

Ha kadına gelirsek belki boşanma aşamasındadır tazminat veya varsa çocuk velayeti kaybetmemek için duyurmuyordur.

1. Hayatı sosyal medyadan oluşmuyordur ?
2. İlan etme gereği duymuyordur , temkinlidir.
3. O da eski eşinden çekiniyordur . Çoluğu çocuğu var , ergen gibi paylaşım yapmak istememiştir.
4. Hala fcbk kullanan görünce şaşkına dönüyorum. Bir de durum falan takip etmek yorucu değil mi ya ?
Bırakın ... pöf .

Onları takip etmediğinizi söylemişsiniz ama bildiğin stalklıyorsunuz. Kadının profilinin açık olmasına, nişanlandığını yedi düvele duyurmamasına -ki ne gerek var- burada konu açacak kadar takmışsınız.
SİZE NE?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…