Gizem

Kadın dan çocuğu varmış tarihlere bakarsanız dediğimi anlarsınız ben ne desem takıntılı hasta gorulecegim sizin ve bir kaç üyenin gözünde
tamam çocuğu varsa daha kolay işiniz salın gitsin, düşünmeyin bile bunları, ne önemi var? Sizi hiç sevmemiş demekki.hiçbir zaman gerçekten evli olmamışsınız, siz yanılmışsınız.Zararın neresinden dönülse kardır.Şimdi daha gençsiniz, önünüzde koca bir hayat var, ama önce profesyonel bir destek alın lütfen, hemen başka bir ilişkiye girmeyin.yoksa başka bir kuyunun içine düşersiniz.

Işte evliyken ilişki varsa tazminat nafaka vs alabileceğim dava açıp ama dediğim gibi vazgeçtim zaten
Hatalı olan benim zaten (dün oğlum aglayınca )üzüldüm gereksiz yere yine hataya düşüp (topa tutulacağımi bile bile) öfkeyle konu açtım Özür dilerim hepinizden herkesten tüm dünyadan

Ne olur
Ay yok kolay gelsin sana ben tükendim.
Halen aynı şeyler yahu sanane artık eski eşin gitmiş bitmiş kadın isterse bekar yapar ister evli bu sen dahil kimseyi ilgilendirmiyor.
Vallahi çok zorsun ya..
Ne olur çocuğunuz un hatırı için beni gözardı edin lütfen siz ve beni takıntılı bulanlar artık yoruldum çünkü

Bakın sizi tanımıyorum düşmanınız değilim, söylediğim şeyleri sizi kırmak için söylemiyorum.İşin içindesiniz ve dışardan olaya bakamıyorsunuz.Olayları çok arabesk yorumluyorsunuz, yaşadığınız şey kolay değil elbette ama düşünce şeklinizi, olaylara bakış açınızı düzeltmediğiniz sürece hep mutsuz olursunuz.Sağlıklı düşünmeyi öğrenmeniz gerekiyor, psikologların yaptığı da budur çoğunlukla, size ne yapacağınızı, ne hissedeceğinizi söylemezler, sadece doğru düşünmeyi öğrenirsiniz.Tüm hayatınız bu olay olmuş gibi görünüyor, iş bulmak zor biliyorum ama isterseniz bir iş bulmaya çalışın.Bir de olayları dramatize bir şekilde düşünmeyin.

Zaten tedavi görüyorum eski eskiden ben tedaviye götürüyordum eşim in madde bagimliligi vs varmış bakarken 10 yıl çok çabaladım tek çözüm şehir değiştirmeniz dedi drum ama tek kuruşum yok damar patlasa ölme ihtimalim var iş bulamıyorum adam dun bana yanında çalışma sana ev açayım diye mesaj atıyor bin tane sorunum var eski eşimin sesini yüzünü dahi unuttum o kadar çok sorunum var ki

Çok geçmiş olsun, keşke sizin için yapabileceğim bir şey olsa, umarım sağlık durumunuza uygun bir iş bulursunuz ve bir sosyal çevre edinirsiniz, madem bu denli hayatınızı etkiliyor, bu adamın size ulaşabiliyor olmasını engelleyin.Çünkü yaşadığınız ilişki biçimi hiç sağlıklı değil, sadece size değil çocuğunuza da zarar verir.Değerleri olmayan dejenere bir çocuk yetiştirirsiniz.Kavramları doğru öğrenemez, böyle devam ederse ilişkiniz, oğlunuz ayrılık kavramının ne olduğunu öğrenemeden büyüyecek, çünkü görünen o ki siz doğru bir şekilde ayrılmamışsınız.

Engelledim hattımı değiştirdim 2 haftadır ulaşamıyor ama delirmiş gibi kardeşlerimi rahatsız ediyor
Pedagog oğlunuzu babasından uzaklastirmayin kötü bir babada olsa oglunuz sizi düşman görür büyüdükçe mantıklı bir çocuk olursa tarafını seçer dedi
Tek amacım oğlumu büyütmek

Son düzenleme:
Eki eşinizin ilişkisi sizi ancak evlilik içinde bir ilişki yaşanmış ve velayet davasında elinizi güçlendiriyor ise önemlidir. Yoksa hiç mühim değil. Bunlardı düşünüp enerjinizi harcamayın. Önünüze bakın.

Boşandığınız eşiniz niye size ilişkisini ayrıntılarıyla anlatıyor ve siz dinliyorsunuz ki? "e bunlardan bana ne" demiyor musunuz? O kadın size niye mesaj atıyor, siz niye olaylarla bu kadar alakadarsınız. Boşanmış, evli ya da bekar olsun kadın ne fark eder ki? Ne tuhaf hayatlar var yahu.

Yorumlara hic bakmadim ama esinde sevgilisi de abes. Banane der onume bakarim. Ha beni suclarsa da konusmanin fotosunj ceker bak o bana yazmisti bi daha beni rahatsiz etme derim
Daha cok su dikkatimj cekti. Siz neden ilgileniyosunuz bu kadar bu adamla. Birakin gitsin yaw

Eski eşinle durup da adamın sevgilisini mi konuşuyorsunuz? Kadınla mesajlaşıyorsunuz falan?
Ne garip hayatlar var yahu, cidden marjinalsiniz

Birilerinden sakladığı için açıkça yazmıyordur, ilişki durumunu. Boş verin bunları.Önemli olan sizsiniz ve bütün bunlardan kurtulmak için eski eşinizden, o kadından ve sülalesinden sıyrılıp kendi hayatınıza yönelmeniz gerekiyor. Bırakın ne halleri varsa görsünler.

sizde normal değilsiniz. Boşanmişsiniz yazarsa yazsın hayatta cevap vermem.

size ne bundan. Sizde akıl olsa eski eşinizin nişanlisinizla konuşmazsiniz ne aşaka

Sen hatalisin!!
Eski kocanin yeni sevgilisinden sana ne?

Niye muhatap oluyorsun?

Ne dersen de
Hatayi sen yapmissin gerisi gelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…