Gizem

Eğer siz istemezseniz hiç kimse size haber filan getiremez.Anlattıklarınızdan sizin hala eşinizin ilişkisini bitirip size dönmesini bekliyorsunuz gibi geldi bana.Kafanızda olayı farklı algılayıp adamın sizi hala sevdiğini düşünmeye çalışıyorsunuz, adamın o kadınla olan birlikteliğini kadının 3000 tl maaş almasına bağlamak ya da sizi kıskandırmak istiyor gibi düşünmek, kadının da sağlam ayakkabı olmadığını düşünmek istiyorsunuz.Böyle düşününce sevilmediğiniz gerçeğini göz ardı edebileceksiniz.Daha dün bile boşanmış olsanız o sizin eski eşiniz artık eşiniz değil, bunu söyleyerek işe başlayın.Ayrıca kadının kimliği hakkında bilgi toplamak size nafakayı getirmez daha doğrusu nafakanın bununla bir ilgisi yok, eski eşiniz çocuğa zaten nafaka vermek zorunda, ne imzalamış olursanız olun iştirak nafakası mutlaka bağlanır.Ama sizin sorununuz bu değil zaten, böyle yaparak kendinizi mahfediyorsunuz, onlar hayatlarına bakıyorlar siz sürekli bir kaosun içindesiniz, böyle yeni hayat kuramaz mutlu olamaz çocuğunuza bir şeyler veremezsiniz.Kadın nasıl arayıp size bir şeyler anlatabiliyor? siz ne sebeple dinliyorsunuz? Size neden ulaşmasına müsade ediyorsunuz? öyle bir anlatıyorsunuz ki siz evinizde tamamen onlardan kopmuş bir şekilde otururken, çevrenizi manyaklar doldurmuş, adam arıyor, yeni sevgili arıyor, eşiniz dostunuz koştur koştur face stalklıyor sizse istemiyor ama sadece maruz kalıyorsunuz.Yapmayın lütfen bunun böyle olmadığını biliyorsunuz, başkasına dokunmuş bir adamı tekrar nasıl kabul edeceksiniz zaten.Kendi yolunuza bakın.

Uzaktan akrabayız ve aynı kasabadaniz ortak akrabaları mız çok fazla

Bacim bunlarin ici pislik dolu zaten.her hareketleri nerden tutsan elinde kalir.anlam yuklemeye calisma.kafalari biii dunyaa.
Benim nacizane gorusum.
Eski esin kadinin yaninda seni ariyor kadin arkadan bagirip sana birseyler isittiriyor.kadin seni ariyor eski kocan seni ariyor.
Bu olaylar silsilesi bende su dusunceyi uyandirdi.
Iliskilerinin merkezinde sen varsin.seninle evliyken baslayan bir durum oldugundan mutevellit seni hem vicdanen hemde hirs yaparak hayatlarindan cikaramiyorlar.kadin seni kiskaniyor.eski kocan denen pislikte seni ozluyor.kadin bu durumunda farkinda bu yuzden surekli taciz ediliyorsun.cocugun bu ortamlari sokulmasida sirf sana laf tasisin diye.
Sen yoluna bak.sen mutlu ol.guclu ve onurlu ol.onlar zaten mutlu olamayacaklar.emin ol seni asla asamayacaklar ve saglikli bir iliskileri olmayacak.
Soruna gelince.kadin bu durumu gizliyorsa kii bu karakterde insanlarin bagira bagira ilan edecekleri bir durumdur nisan toreni.ohh ben taktim adama yuzugu gosterisi yapmak.sakladigi birileri var.sirlari var.korkulari var.
Insallah bu meftalarin uzerine toprak döküp yoluna bakarsin bacim.
Allah yardimciniz olsun.

Adamı istiyor olsaydım gelmek istediğinde gel derdim adam ickiliyken kadın yanindayken defalarca aradı ağladı hattım i değiştirdim bu sefer arkadaşlarını araya soktu
Ah bütün konularimi bir okusaniz
Eski kocama ilgim olsa başka adamla evlilik düşünmez etkilenmezdim 5 6 aydır ayrıyiz adam 4 ay yalvardı ağladı 1.5 ay kadar çocuğumu kacirdi dönmem için 3 hafta oncesine kadar kadını bilmiyordum

Son düzenleme:
Amin hay Allah razı olsun kadindan eşimin çocuğu varmış 1 2 yaşında bunu kuzenim biliyormuş bana 10 gün içinde dedi kuzenlerim vs direkt bana değil anneme babama anlatıyorlar kadının büyük çocuğu 18 inde

Kuzenim 6 yıl önce boşandı yeniden evlendi ama hâlâ laf taşıyan dedikoduyla beslenenler var mesela

Bana değil aileme anlatılıyor akrabalık bağımız var aynı memleketliyiz eski eşimle

Bana ilk ulasan kadındi zaten mesaj yazip beni engelledi yani istesem de goremem kadın her dk resim vs paylaşan genç erkek sevdalısı hayatını yaşayan gayet rahat bir kadin eski eşim gece dahi aradan çıkıp geliyor nerdeydin niye aramadın demiyor gunlerce sormasamda sorun etmiyor demişti eşim içki kullandığı ve takıntılı olduğu için oğlum dan dolayı görüştüm o zamanlar başta dava dosyayı için araştırdım bilgi delil olabilir diye ama çocuk kacirilinca bıraktım

Bana değil aileme anlatılıyor akrabalık bağımız var aynı memleketliyiz eski eşimle

Tam olarak bizlerden ne duymak istiyorsun ?
Haybeye kürek çekiyoruz resmen.
Arkadaşım kim ne konusursa konuşsun.Umursama bir konuşurlar iki konuşurlar sonra susarlar.
Sorun elalemin konuşması değil ki şunu herkes biliyor ki deli gibi takıntı yapmışsın adamı.
Sana ne elalemin yapmadığı Facebook ilişki durumdan.

Madem takıntılı ve anlamak istemiyorum neden yazıyorsunuz ?
Sorum bir kadın neden ilişki durumumu gizler ?bunu bosanmamis bekar bir genc kız olarak da sorabilir dün yada bir arkadaşımla ilgili konu olduğu içinde

Konularınızı biliyorum, ilk eski eşiniz ailesinin evinden sizi kovduğu konuyu okumuştum ve çok üzülmüştüm.Ama sağlıklı düşünemiyorsunuz, insanlar sizi çirkefe çekmekte isteyebilirler ama içine girip girmemek sizin elinizde.Siz tolerans gösterirseniz olur bunlar, benim istemediğim hiçbir şeyi kimse bana duyuramaz, istemezsem kimsede bana ulaşamaz inanın.Yaptıkları hareketlerde neden bir anlam arıyorsunuz, kadının açık açık ilişki yaşamıyor olmasıyla neden ilgileniyorsunuz? Neyse ne .Bunun ne önemi var, ne kadar çirkin bir şey neden eşinizin içkili bir şekilde kadının yanında sizi arayıp konuşmasına izin veriyorsunuz?Telefonu neden açıyorsunuz.Kadın hayatlarıyla ilgili neden detay anlatıyor ve siz bunu niçin dinliyorsunuz? Ayrıca bu ne biçim bir ilişki, söylediğiniz şeyleri aklım almıyor, adamın yeni sevgilisi nasıl böyle bir şeyi kabul ediyor, çünkü hayatın akışına aykırı bir durum bu.Hiç kimse birlikte olduğu insanı paylaşmak istemez, sizi aradığını bile bile nasıl yanında duruyor mesela?siz bunca olayı dramatize edip, ayrılırken gözleri doldu deyip sanki büyük aşkla ayrılmak zorunda kalmış insanlarmışsınız gibi olayı romantize ederken nasıl oldu da tekrar eşinizin yalvarmalarına karşılık vermediniz?Madem karşılık vermediniz neden hala saat kaçta whatsappta çevrim içi olduğuna kadar biliyorsunuz?Yapmayın artık, o adam geri dönmez, dönse de fayda vermez.Kendi gerçeklerinizle yüzleşin lütfen.Yoksa acı çekmeye devam edeceksiniz.Hayattaki tek erkek sizin eski eşiniz değil.

Bende bunu anlamıyorum bazı üyeler sırf hayattan hırsını alabilmek için konu sahibine saldırıyor
Tamam der bakar anlamayacak karakterdeyse yada konu ilginizi çekmiyorsa yazmazsin olur biter herhalde milyon kere konularında yazdım durumumu anlattım milyon defa hasta takıntılı yazanlara nezaketle haklısınız yazdım teşekkür ettim
Ben bu adamı istemiyorum tek derdim itiraz davanın kabulü halinde delil toplayabilmekti ama ondan da vazgeçtim
Sadece oğlumu düşünüyorum sağlığım kötü iş bulamadım vs vs

Ay yok kolay gelsin sana ben tükendim.
Halen aynı şeyler yahu sanane artık eski eşin gitmiş bitmiş kadın isterse bekar yapar ister evli bu sen dahil kimseyi ilgilendirmiyor.
Vallahi çok zorsun ya..

Ben cevap vereyim sorunuza birçok olasılık olabilir.Sosyal platformlarda ilişki paylaşmaktan hoşlanmıyor olabilir, onunda çocukları var diyorsunuz, onların incinmesinden korkuyor olabilir, ailesi ile ilgili çekinceleri olabilir.İlişkisi imzayla sonuçlandıktan sonra duyurmak istiyor, kendini riske etmiyor olabilir.Pekçok şey olabilir.

Kadın dan çocuğu varmış tarihlere bakarsanız dediğimi anlarsınız ben ne desem takıntılı hasta gorulecegim sizin ve bir kaç üyenin gözünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…