- 10 Ağustos 2015
- 68
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi Wingsofbutterfly
-
çok ilginç ya çok iyi bir oyuncu sevgilin yada filmlerdeki gibi bu işin içerisin şeytani bir kadının parmağı varKizlar gunaydin. Erkek arkadasimla 4 yildir birlikteyiz. Ben 22 yasindayim o 27. Dün çok tuhaf birsey oldu. Sevgilim beni aradi fakat çok uzun çalmadi. Ben yetişip açana kadar kapandı. Sonra ben aradım. Aloooooo diye bi kadin acti. Normal bi alo? gibi degil bayagi cilveli bir tonla açıldı telefon. Sonra kapandı. Tam 20 dakika ulasamadim telefona. 20 dakika sonra aşkım sarjim bitti diye mesaj geldi. Kimdi o dedim. Kim kimdi anlamadim dedi. Yahu bi kadin acti dedim. Anlamadim ne kadini dedi. En ufak bir telas yok. Bu arada o aloo yu yanımda arkadaşım da duydu. Cok tuhaf hissediyorum. Gozumle görsem inanmam diyecegim insanlardan erkek arkadaşım fakat ummadik taş da baş yarar. Sonra konu hic acilmadi ve cok dogal davraniyor. Bana bir akil verin nasil davranmam lazım baska bi kadin olabilir mi onun hayatinda?
Kizlar gunaydin. Erkek arkadasimla 4 yildir birlikteyiz. Ben 22 yasindayim o 27. Dün çok tuhaf birsey oldu. Sevgilim beni aradi fakat çok uzun çalmadi. Ben yetişip açana kadar kapandı. Sonra ben aradım. Aloooooo diye bi kadin acti. Normal bi alo? gibi degil bayagi cilveli bir tonla açıldı telefon. Sonra kapandı. Tam 20 dakika ulasamadim telefona. 20 dakika sonra aşkım sarjim bitti diye mesaj geldi. Kimdi o dedim. Kim kimdi anlamadim dedi. Yahu bi kadin acti dedim. Anlamadim ne kadini dedi. En ufak bir telas yok. Bu arada o aloo yu yanımda arkadaşım da duydu. Cok tuhaf hissediyorum. Gozumle görsem inanmam diyecegim insanlardan erkek arkadaşım fakat ummadik taş da baş yarar. Sonra konu hic acilmadi ve cok dogal davraniyor. Bana bir akil verin nasil davranmam lazım baska bi kadin olabilir mi onun hayatinda?
Bayan sesi duyup sonra telefonun kapanması çok da normal değil sevgiliniz de alay eder gibi cevaplar vermiş size, var bir bit yeniğiKizlar gunaydin. Erkek arkadasimla 4 yildir birlikteyiz. Ben 22 yasindayim o 27. Dün çok tuhaf birsey oldu. Sevgilim beni aradi fakat çok uzun çalmadi. Ben yetişip açana kadar kapandı. Sonra ben aradım. Aloooooo diye bi kadin acti. Normal bi alo? gibi degil bayagi cilveli bir tonla açıldı telefon. Sonra kapandı. Tam 20 dakika ulasamadim telefona. 20 dakika sonra aşkım sarjim bitti diye mesaj geldi. Kimdi o dedim. Kim kimdi anlamadim dedi. Yahu bi kadin acti dedim. Anlamadim ne kadini dedi. En ufak bir telas yok. Bu arada o aloo yu yanımda arkadaşım da duydu. Cok tuhaf hissediyorum. Gozumle görsem inanmam diyecegim insanlardan erkek arkadaşım fakat ummadik taş da baş yarar. Sonra konu hic acilmadi ve cok dogal davraniyor. Bana bir akil verin nasil davranmam lazım baska bi kadin olabilir mi onun hayatinda?
çok ilginç ya çok iyi bir oyuncu sevgilin yada filmlerdeki gibi bu işin içerisin şeytani bir kadının parmağı var
aranız bozulsun diye yapıyor
Erkek söz konusuysa hiç beklememek olmamalı. Hatta artık kadınlar için de geçerli.. Şeytana uymak mı derler.,
Herneyse bence tekrar açık verecektir bir şekilde. Çok akıllıca olayı kurtarmış bana kalırsa. Sabredin ve bir süre evlilik planları yapmayın bana kalırsa.
Cok ilginc gercekten. Kafede falan bi yerde o gormeden biri sirf gicikligina acmis olabilir mi ki telefonu.. Ya da cok mu iyi niyetli oldu bu? Bilemedim ama insana suphe veren bir durum. Olayi oldugu gibi anlattin ve hicbir sey olmamis gibi mi davrandi?
Kizlar gunaydin. Erkek arkadasimla 4 yildir birlikteyiz. Ben 22 yasindayim o 27. Dün çok tuhaf birsey oldu. Sevgilim beni aradi fakat çok uzun çalmadi. Ben yetişip açana kadar kapandı. Sonra ben aradım. Aloooooo diye bi kadin acti. Normal bi alo? gibi degil bayagi cilveli bir tonla açıldı telefon. Sonra kapandı. Tam 20 dakika ulasamadim telefona. 20 dakika sonra aşkım sarjim bitti diye mesaj geldi. Kimdi o dedim. Kim kimdi anlamadim dedi. Yahu bi kadin acti dedim. Anlamadim ne kadini dedi. En ufak bir telas yok. Bu arada o aloo yu yanımda arkadaşım da duydu. Cok tuhaf hissediyorum. Gozumle görsem inanmam diyecegim insanlardan erkek arkadaşım fakat ummadik taş da baş yarar. Sonra konu hic acilmadi ve cok dogal davraniyor. Bana bir akil verin nasil davranmam lazım baska bi kadin olabilir mi onun hayatinda?
Bence ondan daha ilginç olan senin olay karşısındaki tutumun. Elinde belli bir saniye telefona cevap verildiğine dair kanıt var mı? Var.Kizlar gunaydin. Erkek arkadasimla 4 yildir birlikteyiz. Ben 22 yasindayim o 27. Dün çok tuhaf birsey oldu. Sevgilim beni aradi fakat çok uzun çalmadi. Ben yetişip açana kadar kapandı. Sonra ben aradım. Aloooooo diye bi kadin acti. Normal bi alo? gibi degil bayagi cilveli bir tonla açıldı telefon. Sonra kapandı. Tam 20 dakika ulasamadim telefona. 20 dakika sonra aşkım sarjim bitti diye mesaj geldi. Kimdi o dedim. Kim kimdi anlamadim dedi. Yahu bi kadin acti dedim. Anlamadim ne kadini dedi. En ufak bir telas yok. Bu arada o aloo yu yanımda arkadaşım da duydu. Cok tuhaf hissediyorum. Gozumle görsem inanmam diyecegim insanlardan erkek arkadaşım fakat ummadik taş da baş yarar. Sonra konu hic acilmadi ve cok dogal davraniyor. Bana bir akil verin nasil davranmam lazım baska bi kadin olabilir mi onun hayatinda?
Bayan sesi duyup sonra telefonun kapanması çok da normal değil sevgiliniz de alay eder gibi cevaplar vermiş size, var bir bit yeniği
Benzer bir olay yaşadım. Kardeşim şehir dışından geliyordu. Telefonum çaldı açtım. Cevap gelmedi. Ekranda kardeşimin adı vardı. Aynı kayıt üzerinden aradım. Yaşlı bir bey açtı. Kardeşimin yolda olması ve tanımadığım bir adamın telefonunu açması... Ölüyorum sandım. Adam yanlış aradınız dedi. Anlam veremedim. Rehbere girip kardeşimi aradım. Kardeşim çoktan annemlere gelmiş, konuştum.
Tuhaf bir durum ama benim de başıma geldi. Bilin istedim
Aynısını yaşadım uç ay önce,Benzer bir olay yaşadım. Kardeşim şehir dışından geliyordu. Telefonum çaldı açtım. Cevap gelmedi. Ekranda kardeşimin adı vardı. Aynı kayıt üzerinden aradım. Yaşlı bir bey açtı. Kardeşimin yolda olması ve tanımadığım bir adamın telefonunu açması... Ölüyorum sandım. Adam yanlış aradınız dedi. Anlam veremedim. Rehbere girip kardeşimi aradım. Kardeşim çoktan annemlere gelmiş, konuştum.
Tuhaf bir durum ama benim de başıma geldi. Bilin istedim
Canım işin kötüsü evdeydi ve en tuhafi günümüz teknolojisinde evde telefonun sarji biterde 20 dk kapali kalmaz çok sinirim bozuldu.
Hmm evdeydi demek.. Telefon kapanmasa diger arkadaslar gibi hat karismasi diyecegim ama dedigin dogru; evde niye kapalu kalsin telefon. Bir sure gozlemleme ama bogmadan. Umarim kotu bir sey cikmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?