- 10 Ağustos 2015
- 68
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi Wingsofbutterfly
-
Bence ondan daha ilginç olan senin olay karşısındaki tutumun. Elinde belli bir saniye telefona cevap verildiğine dair kanıt var mı? Var.
Bu durumda bunun açıklamasını nasıl istemezsin ki onun reaksiyonlarının akışına bırakıyorsun durumu.
Sevgilinize bi kız vardı ben ondan şüpheleniyorum savcılıktan ses kaydını isticem kim telini sana yönlendirmiş hepsi çıkar diyin ve tavırlarını izleyin. Başka kız açmış var mı ötesi hadi sonra kapatıp aradığınızda açsa hat karıştı dicem de 20 dakka sonra açıyor bide. Yemedim ben.
Zeki değil normal standartlarda yoksa 20 dk telefonu kapatmaz hemen arar "annem, kuzenim" falan der. Ama elinde belgeli bir kanıt var sormaman onun zekasını göstermez senin saf olduğunu daha çok gösterir.Haklısın ama hayatımda ilk defa basiretim bağlandı. Benimki ya inanilmaz zeki yada çok aptal.
bende eşimi aradim baya uzun uzun çaldı... :) sora kız çiktiii bende eşime dedim kız çıktı seni aradığım kimdir o dedim...( o zamanda yeni evlenmişzz)
meğer kardeşi... görümcem..
eşime ulaşamadığında eve gidiyormuş evden açmiş alla alla bende görümcemin sesini niye taniyamamişim yaa
Zeki değil normal standartlarda yoksa 20 dk telefonu kapatmaz hemen arar "annem, kuzenim" falan der. Ama elinde belgeli bir kanıt var sormaman onun zekasını göstermez senin saf olduğunu daha çok gösterir.
dedi de düşündü haa o benim ulaşamadığında eve bağlanti oluyor kardeşim çikti dedi soradaYaaaaa canım en azından esin kim kim ben anlamadim hangi kadın dememis.
Canım işin kötüsü evdeydi ve en tuhafi günümüz teknolojisinde evde telefonun sarji biterde 20 dk kapali kalmaz çok sinirim bozuldu.
Olabilir tabiKizlar gunaydin. Erkek arkadasimla 4 yildir birlikteyiz. Ben 22 yasindayim o 27. Dün çok tuhaf birsey oldu. Sevgilim beni aradi fakat çok uzun çalmadi. Ben yetişip açana kadar kapandı. Sonra ben aradım. Aloooooo diye bi kadin acti. Normal bi alo? gibi degil bayagi cilveli bir tonla açıldı telefon. Sonra kapandı. Tam 20 dakika ulasamadim telefona. 20 dakika sonra aşkım sarjim bitti diye mesaj geldi. Kimdi o dedim. Kim kimdi anlamadim dedi. Yahu bi kadin acti dedim. Anlamadim ne kadini dedi. En ufak bir telas yok. Bu arada o aloo yu yanımda arkadaşım da duydu. Cok tuhaf hissediyorum. Gozumle görsem inanmam diyecegim insanlardan erkek arkadaşım fakat ummadik taş da baş yarar. Sonra konu hic acilmadi ve cok dogal davraniyor. Bana bir akil verin nasil davranmam lazım baska bi kadin olabilir mi onun hayatinda?
dedi de düşündü haa o benim ulaşamadığında eve bağlanti oluyor kardeşim çikti dedi sorada
Yahu yapma ben saf degilim ama adamin sesi dahi titremedi.
Her yalan söyleyenin sesi titreyecek diye bişey mi varYahu yapma ben saf degilim ama adamin sesi dahi titremedi.
benimde bazen telefonum tamamen sarjı bitip kapanınca yarım saat acılmıyor öle bi durum olabilir. özellikle samsungsa telefonu
Her yalan söyleyenin sesi titreyecek diye bişey mi var
Hatlar karışmış olabilir ama öyle olsa bile kadın neden cilveli bir ses tonuyla konuşsun ki? Neden konuyu kapatmasına izin verdiniz? Söylesenize böyle böyle oldu bir kadın açtı telefonu diye..
Çok takılmana gerek yok cogumuzun başına gelmiş bir olay hatta seninki yine masumane gecenin bir yarisi bizi bir numara arayıp durdu adam isim soyisim veriyor yanlış diyoruz ozur dileyip kapatıyor sonra tekrar arıyor bizde sinirlendik yemin etti rehberden arıyorum diye hatlar karışmış meğerse birdaha aramadıKizlar gunaydin. Erkek arkadasimla 4 yildir birlikteyiz. Ben 22 yasindayim o 27. Dün çok tuhaf birsey oldu. Sevgilim beni aradi fakat çok uzun çalmadi. Ben yetişip açana kadar kapandı. Sonra ben aradım. Aloooooo diye bi kadin acti. Normal bi alo? gibi degil bayagi cilveli bir tonla açıldı telefon. Sonra kapandı. Tam 20 dakika ulasamadim telefona. 20 dakika sonra aşkım sarjim bitti diye mesaj geldi. Kimdi o dedim. Kim kimdi anlamadim dedi. Yahu bi kadin acti dedim. Anlamadim ne kadini dedi. En ufak bir telas yok. Bu arada o aloo yu yanımda arkadaşım da duydu. Cok tuhaf hissediyorum. Gozumle görsem inanmam diyecegim insanlardan erkek arkadaşım fakat ummadik taş da baş yarar. Sonra konu hic acilmadi ve cok dogal davraniyor. Bana bir akil verin nasil davranmam lazım baska bi kadin olabilir mi onun hayatinda?
Kizlar gunaydin. Erkek arkadasimla 4 yildir birlikteyiz. Ben 22 yasindayim o 27. Dün çok tuhaf birsey oldu. Sevgilim beni aradi fakat çok uzun çalmadi. Ben yetişip açana kadar kapandı. Sonra ben aradım. Aloooooo diye bi kadin acti. Normal bi alo? gibi degil bayagi cilveli bir tonla açıldı telefon. Sonra kapandı. Tam 20 dakika ulasamadim telefona. 20 dakika sonra aşkım sarjim bitti diye mesaj geldi. Kimdi o dedim. Kim kimdi anlamadim dedi. Yahu bi kadin acti dedim. Anlamadim ne kadini dedi. En ufak bir telas yok. Bu arada o aloo yu yanımda arkadaşım da duydu. Cok tuhaf hissediyorum. Gozumle görsem inanmam diyecegim insanlardan erkek arkadaşım fakat ummadik taş da baş yarar. Sonra konu hic acilmadi ve cok dogal davraniyor. Bana bir akil verin nasil davranmam lazım baska bi kadin olabilir mi onun hayatinda?
Arama yonlendirme de olabulir. Sevgilinin telefonu kapanmistir, sen onu arayinca, onun yonlendirdigi kisinin telefonu calmistir. Ama telefonunu kime yonlendirmis olabilir ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?