Gizemli alo

Haklısın ama hayatımda ilk defa basiretim bağlandı. Benimki ya inanilmaz zeki yada çok aptal.

Canım ben hele hiç yemedim. Sadece nasil ne sekilde bu konunun üstüne giderim onu kestiremiyorum.

Haklısın ama hayatımda ilk defa basiretim bağlandı. Benimki ya inanilmaz zeki yada çok aptal.
Zeki değil normal standartlarda yoksa 20 dk telefonu kapatmaz hemen arar "annem, kuzenim" falan der. Ama elinde belgeli bir kanıt var sormaman onun zekasını göstermez senin saf olduğunu daha çok gösterir.

Yaaaaa canım en azından esin kim kim ben anlamadim hangi kadın dememis.

Zeki değil normal standartlarda yoksa 20 dk telefonu kapatmaz hemen arar "annem, kuzenim" falan der. Ama elinde belgeli bir kanıt var sormaman onun zekasını göstermez senin saf olduğunu daha çok gösterir.

Yahu yapma ben saf degilim ama adamin sesi dahi titremedi.

Olabilir tabi
Senin telefonunu bi erkek açıp alooo dese ne olurdu ?
Benim kocam yapmazcılardan sonra benim sevgilim yapmaz diyenler çıkmasın lütfen

Hatlar karışmış olabilir ama öyle olsa bile kadın neden cilveli bir ses tonuyla konuşsun ki? Neden konuyu kapatmasına izin verdiniz? Söylesenize böyle böyle oldu bir kadın açtı telefonu diye..

Hatlar karışmış olabilir ama öyle olsa bile kadın neden cilveli bir ses tonuyla konuşsun ki? Neden konuyu kapatmasına izin verdiniz? Söylesenize böyle böyle oldu bir kadın açtı telefonu diye..

Yaa arkadaşım benim takildigimda o neden normal bi alo degil neden öyle cilveli ben burdayim dercesine bir alo. Ben konuyu görünürde kapattim. Hala devam ettiriyor olsam birdaha birsey yakalama ihtimalim azalir.

Çok takılmana gerek yok cogumuzun başına gelmiş bir olay hatta seninki yine masumane gecenin bir yarisi bizi bir numara arayıp durdu adam isim soyisim veriyor yanlış diyoruz ozur dileyip kapatıyor sonra tekrar arıyor bizde sinirlendik yemin etti rehberden arıyorum diye hatlar karışmış meğerse birdaha aramadı
Sevgilinin süphelendigi başka bir hareketi olmadıysa uzatmaya değmez

alıma Cem Yılmaz'ın tespiti geldi. Adamın masasının üzerinde bir kadın donu bulsanız sorsanız bu kimin donu diye adam "ne donu?" diye cevap verir. Sanırsın donun icadından haberi yok..

Sizinki de öyle olmasın? dikkat edin..

Arama yonlendirme de olabulir. Sevgilinin telefonu kapanmistir, sen onu arayinca, onun yonlendirdigi kisinin telefonu calmistir. Ama telefonunu kime yonlendirmis olabilir ki acaba

Sana bir tavsiye konu sahibi, babana bile güvenme !
Hadi güveniyorsun diyelim; asla yapmaz deme.Çevremde gördüğüm kadarıyla bu tarz konuşanlar hep aldatılan insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…