Gizemli alo

Ooo çok iyi niyetlisin. Bu devirde kim kimin telefonuna cevap veriyor. Kim olursa olsun böyle bir şeye müsaade edilmez. Çokta güvenme erkek Milleti hersey beklenir ki bence bekle durum onu gösteriyor.

dalga geçme amaçlı değil de
gözümün önüne gelen bi diyalogu yazcam
abuk bulabilirsin ama içimden bu geçti doğrusu ...
kadın: şimdi şu telefonu alıp sevgilini arasam?
erkek: saçmalama
kadın: sana bırak onu demiştim , hala ikimizle birden görüşmeye devam ediyorsun sonu kötü olacak
erkek: ama beni bırakmıyor ki zamanı gelince ayrılcam söz
kadın: ver ben arıcam konuşcam
telefonu alıyor aramaya basıyor erkek elinden alıyor telefonu kızıyor... sonra sen arıyorsun hemen kadın kapıp telefonu açıyor çat telefon yine kapanıyor...
erkekle kadın tartışıyor , erkek kadının gönlünü alıyor ikna ediyor seninle ayrılacağına sonra da ayrılıyor yanından...
sana da gayet normal davranıyor...
bence ikinci kadın var

Aklima cem yilmaz geldi...

erkek yalancıdır'' tesbitinin yalan olduğu çok açık! ben erkeğim oradan biliyorum.
''erkek yalancıdır'' yalan söyleyecek donanım yoktur ki erkek de yazık. yalan söyleyemeyecek kadar melektir.
kadın yalancımıdır?
master degree.

erkeğe sordun diyelim ki bir durumu. soruya soruyla cevap verir.

- bilmem ne otelinin lobisinde sarışın bir kadınla görmüşler seni!
- kim söyledi ya? *
- kıvırma var mı böyle bir kadın?
- kim söyledi bana söyle kim söyledi ya ?
- kıvırma var mı böyle bir kadın?
- otur bi dakka otur bi dakka otur. hangi otel ? bana söyle hangi otel? * (hangi otel ? kim söyledi? ikisininde sonunda soru işareti var. vakit kazanmanın bu kadar ucuzu artık.)

erkeğin çalışma masasında don yakala de ki bu kimin donu?
- hangi don ya der. ve suratına öyle bir ifade takınır ki donun icadından haberi bile yoktur.

Yaaa benimde aklıma bu geldi güleyimmi aglayayimmi şaşırdım artik.

Yanlış numara aramış olmayasınız? Hemen aldatıyor diye suçlamayın adamı.Ama anlattıklarından da bu çıkıyor tabi yanlış aramamışsanız

Hatlar karışmış olabilir 4 yıldır tek açığı buysa
Ama genede temkinli olmakta fayda var.

Hatlar karışmış olabilir 4 yıldır tek açığı buysa
Ama genede temkinli olmakta fayda var.

Tek açığı bu olduğu için aşırı tepki vermek istemiyorum. Bu şekilde hat karışanı araya giren kadini falan hic duymadığım içinde aldatiliyorum diyorum. Temkinli olmakta fayda var çok haklisin.

Bütün yorumları okudum baştan sona
Benim aklıma da hiç iyi şeyler gelmiyor
Hani telefonu bi kadın açsa kapanınca anında sevgiliniz dönse size bi nevi dicem ama 20 dk kapalı kalmasının nedeni ne acaba? Ben sizin yerinizde olsaydım bu konuyu çok fena irdelerdim bütün ayrıntılarına kadar..
Mesela onun telefonunu kontrol ettiniz mi sizin aramanız o saatte açılmış mı kac sn konuşulmuş diye.
Hani yanlış numaradır vs diyenler olmuş onun için sordum
Eğer açılmışssa arama kaydında varsa insanın aklına başka bir şey gelmiyor, malesef hayatında başka bir kadın olma ihtimali %90..

Aynen benimde aklımdan benzer senaryo geçti.

Bak bu da yazmayı unuttuğum bir ayrıntı. Ben o telefona asla dokunamam. Dokundurtmaz. Elime aldigim an büyük tepkiler verir. Cevabi da bisey buluyosun goruyosun olmayacak seyleri kıskanıyorsun.

Bariz yalan söylemese ne alosu diye şüphelenmezsin ama mantıklı açıklama yapmayı bırak yalan bile bulamayacak kadar paniklemiş. O an yalan söylemiş sonra da dönemeyip sürdürmüş. Anlatsın..

kadın mı? hangi kadın? ne kadını? gibi bir sey olmuş bu hani siz tek başınıza duysanız acaba size mi öyle geldi diyeceğim ama arkadaşınız da duyduğuna göre erkek arkadaşınızı bi köşeye kıstırın sorun hesabını. gerekirse yemin etsin tabi böyle şeylere önem veren biriyse etsin.

Bu devirde kim buna önem verir canım hele gerçekten arkamdan iş ceviriyorsa.

Telefonuna kayıt programı indir böyle sıkıntılara son ver mesela ben bi ara indirmiştim benim eşim biraz unutkandır yada işine öyle gelir neyse benimde Telefonumda kayıt programı olunca konustuklarimizı açıp dinletiyordum unuttum deme gibi bi şansı olmuyordu mesela bende biriyle konuştuğum bişeyi unuttuğum zaman açıp dinlerdim ama şimdi sildim o programı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…