gizli olan şeylerden hoşlanmıyorum ben. eşim benden gizli para biriktirse kızardım. ev kredisi ödediğimiz için genelde para kalmıyor zaten :bbo: beraber çalışıyoruz beraber yatırım yapıyoruz beraber yiyoruz.
biz it gibi çalışıp paşa gibi yiyoruz aslında. ama bizimde ufak tefek birikimlerimiz var ikimizinde bireysl emekliliği var, prim aldığım zaman altın alırız atarız kasaya. geleceğimizi beraber planlıyoruz zaten. gizli bütçeye gerek yok. ama kocam sorumsuz para yiyen biri olsaydı belki böyle birşey yapabilirdim.
Gizli olmasından bende rahatsız olurum ama eşin durumuna göre dedim zaten
Eşimle benim bekarlıktan kalma ayrı yatırım hesaplarımız var birleştirmedik
Eşim nolur nolmaz paran sende kalsın bensiz bi zamanda darda kalma dedi gizli değil ama ayrı
Bazı kocalar yazık ki sorumsuz oluyor yada yeterince güven vermiyor
Bu durumda ben kadınların kendini güvenceye almasından yanayım
Dımdızlak ortada kalmaktan yada koca eline bakmaktansa akarken doldurmak gerek
Mesela okuduysan Semra57 bi bebeği var eşi askere gidecek ve giderken bütün birikimle arsa almak istiyor
Bu kız ben yokken bebekle napar demiyor annemler bakar diyor
Ben böyle durumlarda eşe çaktırmadan birikim yapılmasından yanayım
canım tabikii eşe göre değişir, böyle olsaydı bende gizli bütçe yapardım zaten. eşimde bnde çalıştığımız için ikimizin hesapları ayrıdır zaten. ama bizim 1 yıllık nakit akış tablomuz vardır ne gider ne gelir her ay orda yazar şeffafdır yani, bencede kesinlikle bir bayanın hayat güvencesi olması lazım, ssk, bes, ev, altın artık her neyse.
bişi artmıyorki gizli bütçem olsun.)
Pirinç bulgur kavanozun yok mu :hulya:
Arada at içine 3-5 tl bozuk para ama almak yok
Biriktikçe insan öyle keyifleniyor ki
ben bozuk paraları hep yol parası yapıyorum=))
keşke böle güzel alışkalnlıklarım olsa=(
Eşimden gizli bir şeyler yapmama gerek yok ,benim kazandığımın kuruşuna karışmaz.Üstüne üstlük para kazandığım halde masraflarımı karşılar.kaydirigubbakcemile3 Ben de ona bol bol hediye alırım.opuyorumnanaktan
Soru sadece gizlilik değil canım
Konu birikim bütçe
Eşin kazandığına karışmıyor ne güzel peki sen o kazandığınla bütçe birikim yapıyormusun
Geleceğine nasıl bi garanti hazırlıyorsun
ben bozuk paraları hep yol parası yapıyorum=))
keşke böle güzel alışkalnlıklarım olsa=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?