- Konu Sahibi sessizruhum
Herşeyi eşinize bırakarak çok yanlış yapıyorsunuz. İlerde bunun için pişmanlık yaşamanız yüksek ihtimal.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef o kadar kolay değil işte karşınızda o kadar zararlı biri var ki uzaklaşma aldırmam evden kovmam vs hiç bir işe yaramayacağı gibi iyice sinirlenip benim üzerime gelecek ve bana vereceği her zarar çocuklarıma dokunacak keşke anlayabilsenizHemen itiraz edin karara. Cekismeli acin davayi. Yılın enayisi sizsiniz galiba. Eve uzaklastirma karari aldirin gecin evinize. Cocuklarin velayetini nafakayi alin tazminat alin mallarin yarisini alin hala geç degil
siz bilirsiniz geçmis olsunMaalesef o kadar kolay değil işte karşınızda o kadar zararlı biri var ki uzaklaşma aldırmam evden kovmam vs hiç bir işe yaramayacağı gibi iyice sinirlenip benim üzerime gelecek ve bana vereceği her zarar çocuklarıma dokunacak keşke anlayabilseniz
Maalesef o kadar kolay değil işte karşınızda o kadar zararlı biri var ki uzaklaşma aldırmam evden kovmam vs hiç bir işe yaramayacağı gibi iyice sinirlenip benim üzerime gelecek ve bana vereceği her zarar çocuklarıma dokunacak keşke anlayabilseniz
Çocukların velayetini alıp da çocukların sizinle yaşaması, nafaka ödememek için anladığım kadarıyla yoksa bu işin bir mantığı yok.merhaba tekrar, narsist diye başlık daha önce hiç açmadım ilk kez yazıyorum ve teşhisi ben koymadım 1 yıl boyunca psikoloğa gittik birlikte tabi psikolog kimseye direkt narsist diyemiyor yüzüne sadece o da ayrılmanın en doğru karar olabileceğini söyledi bana. tüm hakları al demek kolay arkadaslar ama karşısınız çirkef ve parayı çok seven biri olsa ve sizin bu hayatta annenizden başka kimsenin olmasa emin olun sizde korkar, yeter ki kurtulayım derdiniz. 35 yaşındayım ben de çalışıyorum babamda kalma bi evimiz var orada yaşayacağız annemle evler yakın iş yeri aynı biraz zor olacak ama başka çarem yok. 18 yılım emeğim ziyan oldu ama onlarda benim de hakkım vardI. Allah a bıraktım artık o mutlaka çıkaracaktır onlar bugün adliye giderken sen beni çocuklarımdan ayırıyorsun ben onlarsız yok olurum vs demesi beni biraz etkiledi açıkcası ama çok direndim inanın. Aldatıp inkar etmesi, yalanları bana 1 senedir sana katlanamıyorum sen benim için yoksun çocuklar için bu evlilik bitmeyecek demesine bile sustum ta ki oğlum anne artık gidelim diyene kadar... iki çocukla boşanan var mı içinizde bilmiyorum ama eğer varsa yorumları benim için kıymetli
biliyorum hepiniz saf olduğumu düşünüyorsunuz haklısınız da ama boşanmak için başka seçeneğim yok avukatım ile konuştum üstelik arkadaşım anlaşmalı boşnama sağlansın ardından velayet davası açacağım arkadaşlar şu an boşanabilmek için tek şansım her istediğine tamam demek mal da mülk de Allah mutlaka çıkarır onlarda gözü olan biri değilim paradır kazanılır kaybedilir ama huzur o huzur her şeyden önemli umarım beni anlarsınız
Bırakalım narsistliği bi kenara da,konunuza gelecek olursak,hayatınızda verip verebileceğiniz en kötü kararı ve anlaşmayı yapmışsınız.
Şimdi anlaşmalı boşanırım sonra velayet davası açarım diye baştan zor yolu seçtiniz atı alan Üsküdar’ı geçer.
Ne yapıp ne edip anlaşmalı davanızı çekişmeliye çevirmelisiniz,çocuklarınızı gerçekten almak istiyorsanız onlarla yaşamak istiyorsanız(boşanırken evlenemem yoksa diye çocukları babalarına bırakan annelerde mevcut oyuzden)
Büyük çocuğunuz neyse de 3 yıla reşit,ufak olan reşit olması için 16 sene var!!!
Velayeti onda olur ama çocuklar bende kalır ben buna pek garanti gözüyle bakmıyorum. Hakim kararıyla elinizde kapı gibi kâğıt olabilecekken,eski kocanızın iki dudağının arasından çıkan söze,keyfine,buyur etmesine bırakmayın derim.
Mal mülk meselesine girmiyorum bile.
Aldatılan taraf sizsiniz
Psikolojik şiddet gören sizsiniz
Ev araba yaparken siz de çalıştınız
Çocukların annesisiniz
Ee her şey niye adama kalıyor?
Sizin korktuğunuzu, yeterki boşanalım modunda olduğunuzu bildiği için size sadece bu şartla boşanalım diyor.
Zinadan açıyorum,ıspatlarım var, veya seni sürüm sürüm süründürürüm deyin bakalım aynı horozu görebilecek misiniz karşınızda.
Biraz dik durun ya korkmayın. Kolaydı öyle adam vurmak.
İnsan çocukları için bile savaşmayacaksa ne için savaşır ki.
Sokak kedisinin yanından yavrusunu çekin bakalım ne refleksi gösterecek.
Maalesef o kadar kolay değil işte karşınızda o kadar zararlı biri var ki uzaklaşma aldırmam evden kovmam vs hiç bir işe yaramayacağı gibi iyice sinirlenip benim üzerime gelecek ve bana vereceği her zarar çocuklarıma dokunacak keşke anlayabilseniz
Hadi 15 tamam ya 2 yaşındaki çocuiu velayeti bende diye, polis zoruyla almaya kalkarsa çocuğa ne olacak?